Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Avalon Last Choas

bercik1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://avalon-lc.eu/

Nowy serwer, 21 listopada byl start

-buffy w npc

-w npc cały is 

-max lvl 185

-vote 111 x 1 co 12 h 

-kamyki 10 lvl wszystkie u npc

-stare juno ep 2 (reszta ep 3)

-lvl cap 1 godzina +/- (exp po zadankach nairat, wejscie mooraska, tarian)

-najlepszy set fantomowy

-kluby chaosu zaklinem w 35 minut zrobilem tomb nie wiem jaki jest przelicznik

- admini aktywni 24H na dobe masakra kiedy cos trzeba piszesz i odpisze ;D

- max plus 28

- 4 bossy 200 lvl juno, merak, dratan, stryana (drop broni i zbroi 185lvl ) maksymalna opcja b6

co tydzień patcholog 

bede cos wiecej dopisze

Zwiastun zachęcający !

https://www.youtube.com/watch?v=rbW29eo1X-8&feature=youtu.be

Opublikowano

Mógłbyś napisać coś więcej o serwerze? Bo ta 'prezentacja' nieszczególnie zachęca do pobrania. Jaki to epizod?

Ściągnij i popatrz co jest nie marudź 

Opublikowano

Ściągnij i popatrz co jest nie marudź 

Grzeczniej, poza tym ona ma rację. Publikując ten serwer, powinieneś zachęcić do jego odwiedzenia, ładnie opisując, co się na nim znajduje... To normalne, że ktoś się pyta, co na nim jest? Przecież całkowicie w ciemno nie będzie pobierał...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Serwer przyjemny, Max w 2-2.5h od zera, affinity x20-30 ( wrócę do domu to sprawdzę) najlepsze sety to fantom, ale mało.kto go nosi bl serw stoi od 4 dni a fantom respi się jak na plu. Stary cast i system skili,trip bez animacji:)

Opublikowano

Serwer jest tego samego admina Co SafeHaven  Ten serwer został reaktywowany po ataku Dedosa 26 Października  Z tego co wiem te osoby ktore miały wczesniej konta mogą je odzyskać 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Ogarnieta administracja zapraszam juz teraz mamy nadropione sety najlepsze nie dopiszczamy do bosow innych na ostatnim dcs braklo 20 sekund gdzie bylo nas 2 na 15 polak potrafi wiecej info na priv

Opublikowano

Wbijaj juz teraz jest nas 5 dostaniesz set fantoma jaki chcesz unik celka i przyda sie kolejna osoba zeby fantki wybijac bo na razie od 9 dni nie dopuszczamy innych i biegaja w setach na 185 co lepsze kupuja je od nas bo mysla ze sa najlepsze ale to gofno prawda ;D wiec jest zwała

Opublikowano

Jaka klasa OP ?

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jakaś pomoc od innych graczy jest Czy trzeba się prosić ?

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...