Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Avalon Last Choas

bercik1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś zrobić mały toturial dla początkujących?
 Taki szybki żeby wiedzieć gdzie bić i na jaki lvl można wleciec z zadań.

Opublikowano

Mógłby ktoś zrobić mały toturial dla początkujących?

Taki szybki żeby wiedzieć gdzie bić i na jaki lvl można wleciec z zadań.

Toć to jest LC Każde takie same tylko moby inne ale to w niektórych 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

To wiadomo, ale z tego co już ogarnąłem to nie trzeba robić zbytnio zadan z nariat, tylko te odbierz-oddaj. Teraz jestem w morashce (mam 157lvl) i zastanawiam sie czy robic wszystkie czy tylko te główne (z najwieksza iloscia pd, jak np zabicie bossa itp itd).
To wszystko bylby pikus gdybym mial odpowiedni sprzet, a mam wysoki lvl, a set mieszany do 110lvlu + wepa 97. Pytanie brzmi jak skołować sobie coś lepszego, tak żebym dawał radę.

PS: wykokszenie sie z NPC nie pomaga az tak, potrzebuje przedewszystkim nowej broni.

Opublikowano

A opisałbyś ten przebieg, to Ci zajmie chwile a mi bardzo pomorze, bo obecnie juz gram lacznie z ponad 4h.
Wiem, że powinienem się pomęczyć, ale mam inny cel, jakbyś mógł mi pomóc byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Nie dam rady cokolwiek zrobic. Zrobiles 185 w godzine z jakim sprzetem?
Ja z 97 +19 malo co im robie, bije wiecznosc.

Opublikowano

Nie dam rady cokolwiek zrobic. Zrobiles 185 w godzine z jakim sprzetem?

Ja z 97 +19 malo co im robie, bije wiecznosc.

To ze względu na to że masz zerowe pojęcie o lc przynajmniej tak to wynika z twojej wypowiedzi. Nie potrafisz zabić na 110 lvl przed zrobieniem nairat trola na samym końcu kryształowej gdzie masz np. wep 133 nastepnie po zrobieniu samego wejscia do nairat gdzie za 5 zadan masz 140 i wejscia mooraski gdzie masz 156. na 156 masz mobki kolo kaplicy kolo kaplicy gdzie dropniesz bron 157 gdzie jaka dropi od czego sa wetpainty ? wypadnie max przy 3 mobku robisz ja 19 i dalejsz bijesz. Jak ja nie lubie marudzenia gdzie wszystko jest tak banalne tylko ruszyc głową. Jesli masz z tym problem zmień grę polecam pasjansa. Chcesz wiedzieć więcej napisz na priv dam ci adres ts 3 wejdziesz pogadamy co i jak 

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...