Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagralibyście na tym trudnym serwerze?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodano zabezpieczenia skrzynek/drzwi ! Aby zabezpieczyć potrzeba specjalny klucz. Jest kilka rodzajów kluczy. Można oczywiście się także włamać ale do tego będzie potrzeba specjalne łamacze także kilka rodzajów. Czym lepszy tym większa szansa na złamanie. Klucz czym lepszy tym bardziej zabezpieczy. (Oba mają Crafting) Mam nadzieję że się wam coś takiego przyda i spodoba. Myślę nad dodaniem tarczy (Własny crafting oraz się niszczy) tarcza ma szanse na blok co myślicie ?

Opublikowano

Nasz Budowniczy musiał się zabrać do nauki. Myślę że na te święta skończy już budowę ;)

Jest już po świętach nie żeby coś :P

Opublikowano

Jest już po świętach nie żeby coś :P

Napotkaliśmy dwa problemy i się lekko opóźni ;/  Mapa na której była budowana mapa była skopana już od dawna i wszystko było "outdated" na niej oraz potwory się nie respiły (To nie wina worldguard ani edit tylko wina mapy.) Będziemy przenosić teraz ten ogromny spawn na nową mapę. Drugi problem to pliki. Zmieniliśmy silnik na 1.8 oficjalny spigot i parę pluginów sypnęło trzeba teraz ponaprawiać :c

Opublikowano

Serwer naprawdę ciekawie się zapowiada, jestem ogólnie ciekaw jak to wszystko wygląda teraz!

Ogólnie zagrałbym na 100%, bo jest mało serwerów ogarniętych z modyfikacjami, a taki by się przydał! 

Opublikowano

Przepraszam, że długo nie odpisywałem. Musimy serwer dopracować jak najlepiej. Nie chcę aby były jakiekolwiek błędy. Póki co zostało mi do naprawy system rang. Muszę go mieć jak nie mam czegoś co obiecywałem to od razu czuję się z tym źle.. Chodzi o to że robiliśmy silnik na update 1.8 i niestety wszystkie pluginy sypnęły i musieliśmy wrócić do zwykłej 1.8 przez co wiele pluginów przestało działać.. Za cholerę teraz nie wiem jak się za to zabrać. Póki co nie działa aż 5 pluginów. Mam jeszcze jeden pomysł jak to naprawić ale to może troszkę zająć..

Opublikowano

Każdy pisze ze zagrał by bo trudny serwer ,hmm jakiś czas temu zrobiłem event i składał się z kilku etapów.Gracze nic w nim nie tracili ,więc samo z siebie wychodzi że trudny nie był.A nagrody super:Giftcod ,Najwyższa ranga Vipowska na 2 miesiące ,możliwość posiadania pupila i super zasoby.

Wiecie jak gracze podeszli do eventu trudnego?

Pierwszy etap:Odpadło kilku graczy

Drugi etap:Zostało kilku graczy

Trzeci i ostatni etap:Zaczął się lament ,że to trudne ,że się nie da itd.

Nikt nie ukończył eventu:(

Zapewne kilku zatwardziałych graczy pozostanie ,reszta zwieje na minigry dla gimbusów.

Ludzie nie lubią trudnych rzeczy i są leniwi-taka jest ludzka natura.

A i ja nie zagrał bym na trudnym serwerze.

Ale życzę powodzenia w projekcie.

Opublikowano

Tak więc robimy ciągle serwer nie martwcie się !
Ogromny Update:
Zamiast Serca co 4 poziomy to Uwaga !
Na start Gracz ma 4 serca. Serca mogą dropnąć z potworów takich jak Zombie,Szkielet i Giant. Np. zabijemy zombie i wypadnie z niego serce które da nam +1 Mam nadzieję że się wam podoba ten pomysł. Jest już zapowiedź serwera w Publikacjach i robię teraz na prezentację napisy całkiem ładne ;p

Opublikowano

Przeczytałem i ciekawy serwer, podkreślam to, że paskuje to urozmaicenie na serwerze. Nowe potwory i wogólę te dodatki dla graczy i częste z waszej strony update :)

Opublikowano

Chodzi o to, że nawet po oficjalnym starcie będziemy dodawać jakieś "Update" jeżeli znajdziemy coś ciekawego. Lub zmieniać inne rzeczy na lepsze. Chcemy aby Gracze mogli sobie pograć na serwerze na którym nie będą się nudzić. Będzie co do Roboty na tym serwerze moim zdaniem ;)

Nazwa serwera to będzie SunnySky jak już gdzieś pisałem. Wcześniej mieliśmy SkyBlock więc nazwa raczej zostanie ;p Maszyna zostanie opłacona na kolejny rok jeżeli serwer wypali. Gdyby wypalił ten to bierzemy się za kolejny trudniejszy projekt. Gorzej z YouTuberem. Trudno jakiegoś znaleźć pisałem do 30/40 youtuberów z czego odpisało 3 że nie reklamują a od reszty cisza.. Więc pozostaje publikacja na stronach ew. Na launcherze By zyczu. Serwer bardziej jakby na modach był ;p Mam nadzieje że dzięki takim Urozmaicenią serwer da radę się jakoś wybić chociaż troszkę i wyjdzie coś z tej całej pracy.
Teraz piszę Prezentacje aby poprawić napisy w zapowiedzi bo póki co jest Brzydko.

Opublikowano

A planujecie wydać paczkę zasobów (resource pack)?

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

A planujecie wydać paczkę zasobów (resource pack)?

To jest całkiem dobry pomysł. Niestety póki co mam wiele rzeczy do zrobienia i nie mam na to za bardzo czasu.

Opublikowano

Zbyt dużo do ogarnięcia, nie podoba mi sie z tego powodu. Wiele ludzi gra w mc i ogarnięcie podstawowych praw mc to dla nich i tak nie lada wyczyn. Ja gram 4 lata a dzisiaj nawet są rzeczy które mnie zaskakują.

Masz głowę steva ? można sobie dać głowę kogo się chce - aha czyli skiny wszystkich graczy premium tez moge sobie wybierac aha elo.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Dzieci, które nie potrafią grać niech za przeproszeniem wyp***dalają na "Izi Sirwiwale" i nie zawracają tu nikomu dupy.

Drogi autorze tego tematu, wpadłeś na naprawdę genialny pomysł!

Od dawna szukam takiego serwera Hard Survival, niestety cały czas natykałem się na serwery "Isi Zurfifal" założone przez dzieci , które już pewnie nie tylko mnie doprowadzają do szału.

Kilka rzeczy możecie sobie odpuścić:

- Zakładanie głów graczy premium. 

- dodatkowe życia za lvl.

- wybuchanie zwierząt. (Nie rozumiem sensu tego :P )

Mam wielką nadzieję,że serwer powstanie, i będzie się miło na nim grało. Na 100% na niego zawitam ;) 

I życzę szczęścia w jego prowadzeniu ;)

---------------------------------­

Survival: mc.KanibalZ.pl

---------------------------------­

Zapraszam.

Opublikowano

Zbyt dużo do ogarnięcia, nie podoba mi sie z tego powodu. Wiele ludzi gra w mc i ogarnięcie podstawowych praw mc to dla nich i tak nie lada wyczyn. Ja gram 4 lata a dzisiaj nawet są rzeczy które mnie zaskakują.

Masz głowę steva ? można sobie dać głowę kogo się chce - aha czyli skiny wszystkich graczy premium tez moge sobie wybierac aha elo.

Możemy zlikwidowac takowe głowy bez problemu wystarczyło napisać, a my nad tym bardziej pomyślimy :)

Dzieci, które nie potrafią grać niech za przeproszeniem wyp***dalają na "Izi Sirwiwale" i nie zawracają tu nikomu dupy.

Drogi autorze tego tematu, wpadłeś na naprawdę genialny pomysł!

Od dawna szukam takiego serwera Hard Survival, niestety cały czas natykałem się na serwery "Isi Zurfifal" założone przez dzieci , które już pewnie nie tylko mnie doprowadzają do szału.

Kilka rzeczy możecie sobie odpuścić:

- Zakładanie głów graczy premium. 

- dodatkowe życia za lvl.

- wybuchanie zwierząt. (Nie rozumiem sensu tego :P )

Mam wielką nadzieję,że serwer powstanie, i będzie się miło na nim grało. Na 100% na niego zawitam ;) 

I życzę szczęścia w jego prowadzeniu ;)

Wybuchanie zwierząt po to aby nie było za łątwo w dzień zdobyć pożywienia + dla trollingu ;p

Życia- zaczynamy od 4/5 serc i za zabijanie szkieletów/zombie jest szansa że wypadnie serduszko które nam dojdzie :> Moim zdaniem pomysł nie jest zły. A moze umilić Graczom rozgrywkę.

Co do głów usunę to w sumie to prawda ktoś sobie założy głowę osoby któa sobie tego nie życzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...