Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadchodzi Hall of Games!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3228514158179481239038.png

Witajcie użytkownicy!
PGA już za nami, a wielkimi krokami zbliża się kolejna większa impreza o tematyce gier komputerowych. Od 14 do 16 Listopada we Wrocławiu w Hali Stulecia odbędzie się pierwsza edycja Hall of Games. Podobnie jak na PGA, pojawi się ekipa z MPCforum. Hall of Games to impreza na której pojawią się stanowiska wielu światowych producentów gier, dystrybutorów sprzętu i akcesoriów dla graczy oraz wiele innych atrakcji. Niewątpliwe ogromna atrakcja dla każdego zapalonego gracza :) Zapraszamy do śledzenia naszej strony na facebooku, gdzie codziennie pojawiać się będą zdjęcia z imprezy!
Z okazji targów zamierzamy również zorganizować spotkanie z użytkownikami forum. Jeśli pojawicie się na HoG to gorąco zapraszamy na spotkanie. Dokładna data oraz godzina spotkania zostaną podane w najbliższym czasie na facebooku MPCforum, lecz ogólnie będziemy można nas tam znaleźć przez wszystkie dni trwania imprezy ;)
Po więcej szczegółów odnośnie spotkania zapraszam na fanpage MPCforum.

PS. Jeśli jeszcze nie zakupiliście biletów na Hall of Games to nic straconego! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie na naszym facebooku, gdzie do wygrania będzie 10 biletów na HoG w piątek oraz 10 biletów na HoG w niedzielę. Życzę powodzenia i widzimy się na Hall of Games!

Opublikowano

Planujecie może coś w Łodzi albo okolicach? Zarabiacie gruby hajs z forum to wykupcie 1 dzień na Atlas Arenie na impreze MPC ;];];]

Opublikowano

Wy to nie macie nic innego do roboty, tylko po jakiś targach chodzicie ;_;

No nic, szykuje się fajna impreza, serdecznie zapraszam wszystkich do przyjścia.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Kyra się tam doturla.

Planujecie może coś w Łodzi albo okolicach? Zarabiacie gruby hajs z forum to wykupcie 1 dzień na Atlas Arenie na impreze MPC ;];];]

Wykupią arene a przyjdzie max 20 osób, bo reszcie matki nie pozwolą. xD

Opublikowano

Do zobaczenia :-)

Problemy z forum? Napisz prywatną wiadomość, a w niej jak najwięcej szczegółów dotyczących błędów (screeny, linki i inne :-).

Opublikowano

Ja tam z @kYRA. czekamy na IEM, kilka osób chce mi mordę wyprostować. Miłej zabawy.

Polecam się.

Dobrej zabawy, też czekam na IEM, bo zdrowie na razie nie pozwala ;)

Opublikowano

Kyra się tam doturla.

Wykupią arene a przyjdzie max 20 osób, bo reszcie matki nie pozwolą. xD

Nie widziałeś mnie w rl, a twierdzisz, że jestem gruby. ;)

Ja również czekam na IEM'a.

Opublikowano

Hihi, w końcu coś, co jest blisko i nie trzeba się tłuc durnym PKP. :v To do zobaczenia na HoG. ;)

Prosze Cie, nie przychodź. Nie psuj tak fajnej imprezy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...