Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HadesMu | S4Ep6 | 500x | 35% (START 11.11.14 20:00)

panoramix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic z tego zapraszam na

ts.mpcforum.pl

TO KOBCOM TO TEN HAKJER DDOSUJE JA TO WIEM 

Haha co Ty gościu pi.epszysz za przeproszeniem ?

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na www all pisze.

tu

Przecież to ten kretyn rebekka pisze, że to ja... niech Admin sobie sprawdzi IP z jakiego sie rejestrowałem i po sprawie.

3/4 graczy mnie zna i wie, że to nie ja stoje za włamaniem się na strone serwera i atakami DDOS tylko ten hax Rebekka który chce mnie oczernić i wypisuje takie bzdety na stronie serwera.

Opublikowano

BEDZIE WIECEJ ATAKOW DDOS BY KOBCON POZDRO DLA CALEGO MPCFORUM.PL IP: 46.238.214.10 Nick Stempl88 NIEBAWEM KOLEJNE SERWERY NOWE BĘDĄ PADAĆ

Teraz ktoś robi sobie jaja ze Stempla.

IP nie jest moje tak dla jasności :)

Opublikowano

To nie Rebbeka

Rebbeka dalej sie bawi ;) jak dal sobie na chwile spokoj to znowu zaczyna :D

P.S  KobcoN jest git ziomek i na stowe nie DDoSuje ;) znam go nie od wczoraj...

Opublikowano

znam Kobcona od długich lat i wiem że chłop jeest w porządku.. a ta kur** rebekka znowu nie ma co robic..

Rebbeka dalej sie bawi ;) jak dal sobie na chwile spokoj to znowu zaczyna :D

P.S  KobcoN jest git ziomek i na stowe nie DDoSuje ;) znam go nie od wczoraj...

Dzięki chłopaki za wsparcie, ktoś napisał mój nick na stronie serwa i wszyscy małpują na forum, że to ja stoje za atakami :)

Opublikowano

Admin pisał że ma twoje IP i idzie na policję. 

Jestes kompletnym kretynem.

Dostałem informacje na temat tego, że jesteś odpowiedzialny za ataki DDOS. Myliłem się co do Rebekki ale najwidoczniej przejąłeś pałeczkę po nim. Na początku zastanawiało mnie to dlaczego tak komentujesz posty na mój temat i wszystko jest już wiadome.

Opublikowano

czyzby mat?? naprawde myslisz ze jesli pojdzie na policje nic nie zdziala i tu cie zaskocze znam juz kilka przypadkow konfiskaty komputera oraz oprogramowania oczywiscie pirackiego za w.w fakty tj. ataki ddos a jezeli ktos mysli ze jesli ma zmienne ip lub oprogramowanie do ukrywania ip  to jest nienamierzalny to sie myli

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie dyskusji na temat kto zrobił DDoSa, popsuł stronę i tak dalej, bo robi się masowy spam. 

Kolega Mathex dostał blokadę pisania, każdy post od teraz, który będzie odnosił się do całej tej sytuacji zostanie nagrodzony ostrzeżeniem lub blokadą pisania.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

czyzby mat?? naprawde myslisz ze jesli pojdzie na policje nic nie zdziala i tu cie zaskocze znam juz kilka przypadkow konfiskaty komputera oraz oprogramowania oczywiscie pirackiego za w.w fakty tj. ataki ddos a jezeli ktos mysli ze jesli ma zmienne ip lub oprogramowanie do ukrywania ip  to jest nienamierzalny to sie myli

No DDoSerów należy tępić więc warto spróbować .

gif.gif

Opublikowano

Odpowiedz po 2-3h

"ta strona padla dziekuje dobranoc serwer max tydzien"
Melisa, spac, jutro bedzie git...

"NIE PODOBA MI SIE TEN SERWER KRUCA" wtf??
Wypadek przy pracy..

"SERWER ODPALE KIEDY BĘDZIE MI SIĘ PODOBAĆ."
zobaczymy... http://prawo.legeo.pl/prawo/kodeks-karny-z-dnia-6-czerwca-1997-r/czesc-s_rozdzial-xxxiii_przestepstwa-przeciwko-ochronie-informacji/?on=01.06.2012

"za falszywe publikacje powinien byc perm z automatu"
hmmmm yyyy, ponioslo ??

"to co sie stalo ? gdzie admin ? jakies info;p dzialalo na testach a teraz nie wlaczy;p"
"zaczynam wierzyc ze to sciema z tym serwerem ;p publikacja dla zabawy;p"
To nie sciema, wystartujemy na pelnej...bedzie bonus na start...

"Czyżby nasze ukochane ataki ddos ? Ehhh, nigdy się to nie znudzi dzieciaczkom"
No nie, to tak jak Minecraft.

"Niestety ale nie przestane"
zobaczymy... http://prawo.legeo.pl/prawo/kodeks-karny-z-dnia-6-czerwca-1997-r/czesc-s_rozdzial-xxxiii_przestepstwa-przeciwko-ochronie-informacji/?on=01.06.2012

"panoramix siedzisz na forum wiec napisz co jest grane"
nie siedze, to zostalo przed ddos-em... sory

"mysle ze kolega uzyskal cel odwrotny do zamierzonego gdyz przez jego  ataki serwer zdobywa jeszcze wieksze zainteresowanie"
tak wlasnie bedzie, serw ktory ogarnie ddos itp. itd. i bedzie stal dlugo tylko zyska dzieki tym "panom"... thx

"znam Kobcona od długich lat i wiem że chłop jeest w porządku.. a ta kur** rebekka znowu nie ma co robic.."
Ja goscia tez chyba "znam" na + wiec nie przesadzac...

"Polecam odpuscic serwer, i tak nie ruszy :D A jak ruszy to zaraz padnie ^^"
Zobaczymy, anty reklama? O_o

Opublikowano

Trzeba poczekać jak widać admin to nie jest tępa dzida. Zalecam cierpliwość i jak na razie inne gry, zajęcia :)
Podobają mi się ustawienia a teraz każdy nowy serwer będzie stopowany więc skoro ten już zaliczył pierwszą kraksę to powinno być tylko z górki.
Czekamy!

Opublikowano

Start planowany na piatek, czekamy na dedyka(72h max)

S4ep6 custom

Wings 3,4 lvl

Full fix for the bug attack speed (Full Speed ​​bug fixed)

Corrects all visual bugs

Team vs Team Event

Wiecej info jutro...

Opublikowano

@Artillo ... Masz kufa info a ty mówisz że rip .. zmiana decycji administracji, to ich server mają do tego prawo, gracze mogą tylko grać podawać sugestie, administracja decyduje co i jak ... Wbijcie to sobie w końcu do głowy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...