Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExHard - nowa era serwerów Shakes & Fidget [HARD] - Zapowiedź

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuje glildi nick JBXPro

A i prośba do 35000 cczy mógłby pan usunąć moje konto marcel66a? bedę bardzo wdzięczny Byłem na beta testach choć ze zmienionym nickiem marcel66a

Opublikowano

Poszukuje glildi nick JBXPro

A i prośba do 35000 cczy mógłby pan usunąć moje konto marcel66a? bedę bardzo wdzięczny Byłem na beta testach choć ze zmienionym nickiem marcel66a

Usunięte, załóż nowe to dam Ci 15lvl.

Opublikowano

Nick: SurMix

DZIEKI! :D

Gotowe.

PRZYPOMINAM O TYM ŻE DZISIAJ SERWER MOŻE BYĆ NIECZYNNY PRZEZ 1/2 GODZINY!

Opublikowano

Malutki bug;d

Nie ma grafiki ataku, tzn. nie pokazuje przedmiotu którym walczymy w niektórych broniach u zwiadowcy albo np. w kieszonkowej katapulcie albo kuszy snajpera nie ma kamienia który leci w przeciwnika ;d

Opublikowano

Malutki bug;d

Nie ma grafiki ataku, tzn. nie pokazuje przedmiotu którym walczymy w niektórych broniach u zwiadowcy albo np. w kieszonkowej katapulcie albo kuszy snajpera nie ma kamienia który leci w przeciwnika ;d

Tak, znam ten bug.

Teraz testuje w ile czasu można wbić 100lvl, postęp możecie zobaczyć w rankingu, postać o nicku "TestowaPostac".

Czas startowy: 12:51

Przerwa: 13:06 - aktualny level to 12 :D

potem to wszystko podliczę i wyjdzie mniej więcej hehe

Opublikowano

Tak, znam ten bug.

Teraz testuje w ile czasu można wbić 100lvl, postęp możecie zobaczyć w rankingu, postać o nicku "TestowaPostac".

Czas startowy: 12:51

Przerwa: 13:06 - aktualny level to 12 :D

potem to wszystko podliczę i wyjdzie mniej więcej hehe

To nie błąd, po prostu nie masz grafik.

Opublikowano

To nie błąd, po prostu nie masz grafik.

Ameryki nie odkryłeś, dobrze wiem że brakuje grafik, idź już proszę stąd bo nie lubię z Tobą dyskutować.

Opublikowano

Lochyyyy!!!

Kolejny bug.

Gdy zdobywamy np. 30lv możemy w misji spotkać klucz do 3 lochów. Gdy wykonamy misje na klucz a nie otworzymy lochów to w misji dalej możemy spotkać klucz. Przez to możemy mieć 5 kluczy w ekwipunku i gdy zobaczymy znowu misje na klucz klikamy aby ją przyjąć, otwieramy lochy 1 kluczem idziemy do karczmy przewijamy misje i mamy otwarte lochy i 5 kluczy. Na 30lvlu damy rade wykonać około 6-7 poziomów lochów. Gdy nie damy rady przejść kolejnego upuszczając kolejny klucz na naszą postać w profilu resetujemy 3 lochy i możemy je robić od nowa. W ten sposób możemy wykonać 6 razy ten sam loch. Teraz w wersji beta może zostać jak jest ale 1 grudnia proponuje by każda nowa postać miała otwarta wszystkie lochy. W ten sposób każdy wykona dany loch tylko 1 raz.

Opublikowano

35000 TEn gość z top 1 na cheatach jedzie chyba bo ma 11k zrecznosci i 11k wyrzymałości na 87lvl

post-1142106-0-38368000-1415712459_thumb.jpg

Tutaj kolega pokazuje "swój stan świadomości"

post-1142106-0-23282100-1415712430_thumb.jpg

A tutaj już sam przyznaje się do tego, że używa bota po tym jak wysłałem mu wiadomość "Kto ma bota, ten ma bota"

Opublikowano

To Sharke z attessi!

*jak już to Attessia.pl Serdecznie zapraszamy

Skąd takie info, że to Shark?? Administrator, z tego co mi wiadomo, sam powiedział, że można używać botów. Poza tym nie mamy czasu, aby wbijać na inne serwery i grać na botach.

Opublikowano

Wiadomość od lucyfugus86 wysłana 11/11/2014 18:20:13

Odp: Temat

Bo cie zaraz tak zajebie, ze cie twoja wlasna matka nie pozna

Gracz o imieniu lucyfugus86 używa wulgarne słowa wobec innych graczy .

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

35000 W dwa dni zjechałem 10000grzybów jestem top 1 Smaczny Czy mogłbym dostac troche grzybów?

Grzybki zdobywasz poprzez misję, ale jesteś top 1 to okej, dostaniesz grzybki.

Rekrut
Opublikowano

Dziękuje :)

Witam 35000.Mój brat o nicku Flush ma  2 najwyższy lvl na serwie tez hardo cisnie grzyby kończą mu się czy mógłby dostać troche grzybów?

Opublikowano

Dziękuje :)

Witam 35000.Mój brat o nicku Flush ma  2 najwyższy lvl na serwie tez hardo cisnie grzyby kończą mu się czy mógłby dostać troche grzybów?

Niech sobie pofarmi na arenie, za każdą wygraną walkę +5 grzybków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...