Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExHard - nowa era serwerów Shakes & Fidget [HARD] - Zapowiedź

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Nowa grafika zrobiona przez profesjonalnych grafików jeszcze bardziej umili Tobie grę na naszym serwerze."

Gdybyście mieli jeszcze profesjonalnych techników którzy by to wszystko zakodowali to byłbym w niebie. xD<3

Mikstury nie działają w 100% :)

Co jest z nimi nie tak?

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielka zmiana systemu expu! Zapraszam, teraz jest o wiele wiele trudniej! 

Opublikowano

Ej no akurat jak azczołem grać 4 expa za misje... ZA ŻMUDNA PRACA!(chociaż klikania pracą się chyba nie nazywa)

P.S. A ci co doszli do 10 i mają lochy to se troche expa przynajmniej nabiją a ja... 2H klikania do 1 lochów :(

Opublikowano

Ej no akurat jak azczołem grać 4 expa za misje... ZA ŻMUDNA PRACA!(chociaż klikania pracą się chyba nie nazywa)

P.S. A ci co doszli do 10 i mają lochy to se troche expa przynajmniej nabiją a ja... 2H klikania do 1 lochów :(

Dostałeś prezent, sprawdź swoje statystyki hehe :)

dla motywacji xD

@marcel66a

Opublikowano

Serwer niezły , bardzo mały exp! , bardzo słabo leci złoto mając w gildzie 16% , cóż da się grać . OCENA 3/10.

Powód:

- awans 2 level okropnie dużo czasu zajmuję mówiąc 20min. (2/5 pkt)

- kiepsko leci złoto na 16% skarbcu. powinno na 1lvlu z (16% ze skarbcu) otrzymywać ok. 5-15zł  , Ale 1-3zł żarty ??@!%#;D (1/5 pkt)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Serwer niezły , bardzo mały exp! , bardzo słabo leci złoto mając w gildzie 16% , cóż da się grać . OCENA 3/10.

Powód:

- awans 2 level okropnie dużo czasu zajmuję mówiąc 20min. (2/5 pkt)

- kiepsko leci złoto na 16% skarbcu. powinno na 1lvlu z (16% ze skarbcu) otrzymywać ok. 5-15zł  , Ale 1-3zł żarty ??@!%#;D (1/5 pkt)

To serwer extra hard, tylko dla prawdziwych maniaków ^^ Jeśli się nie podoba to idź na easy, gdzie w godzinę nabijesz max lvl

Opublikowano

pomyśl 3 razy , kto ci wbije w miesiąc 40lvl?

Tak się gra na globalu, to ma być global z ułatwieniami, powiększyłem NIECO exp.

Opublikowano

Już widzę jednego gościa co 30 sekund ma lvl brawo. 

Nie podoba się to wyjazd, hejterze. Za mało - źle - za dużo też źle, stracimy jednego gracza to nikt nie będzie płakał

Opublikowano

Do jasnej cholery!, 5 minut temu gościu ma przybyte 250 wypraw a teraz 652 ok. przybytych wypraw. 

Opublikowano

Do jasnej cholery!, 5 minut temu gościu ma przybyte 250 wypraw a teraz 652 ok. przybytych wypraw. 

Nick?

Opublikowano

Kitch co chwile ma wyższy poziom , sprawdź czy nieużywa jakiś hacków,bugów itp. 

już ma 810 wypraw. 

lol już ma 843 wypraw to normalnie haker mówiąć

Opublikowano

Kitch co chwile ma wyższy poziom , sprawdź czy nieużywa jakiś hacków,bugów itp. 

już ma 810 wypraw. 

Już go badam

Opublikowano

masakra zaraz 1000 wypraw osiągnie , normalnie oszust i tyle .

Już go nie ma.

Opublikowano

hahaha, gościu się zrobił od nowa konto.

To ten cały @Shark221 

zaraz mu dam perma

Opublikowano

Zapraszam do mojej drużyny!

mój nick: NabywcoPotempiany.

Gildia: Nabywco_ludzie.

Twierdza 40.

Skarbiec 100%.

Trener 100%

Zapraszamy od poziomu 1.

Opublikowano

W dniu dzisiejszym oficjalnie beta testy zostają wyłączone, wszystkie konta usunięte, każdy kto grał w beta testach w oficjalnym starcie dostanie 15 level, i 9000 silvera.

//można już się rejestrować, każdy kto grał w beta testy podawać nicki na pw/lub tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...