Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] World Of Metin2

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czym sie rozni od zwyklego pla? chcialbym zagrac ale niczym mnie nie zainteresowal narazie.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czym sie rozni od zwyklego pla? chcialbym zagrac ale niczym mnie nie zainteresowal narazie.

Ile grałeś/o ile w ogóle grałeś? 10minut?! wejdź http://www.mpcforum.pl/topic/1310188-world-of-metin2-nz/  przeczytaj prezkę/komenty i będziesz wiedział dokładnie co jest na serwie innego. Wielkim plusem jest to, że można mieć sm'y za free i kupować sobie zmianki/dodania itp w IS. To daje mu przewagę i niszczy PL'a

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ile grałeś/o ile w ogóle grałeś? 10minut?! wejdź http://www.mpcforum.pl/topic/1310188-world-of-metin2-nz/  przeczytaj prezkę/komenty i będziesz wiedział dokładnie co jest na serwie innego. Wielkim plusem jest to, że można mieć sm'y za free i kupować sobie zmianki/dodania itp w IS. To daje mu przewagę i niszczy PL'a

w jaki sposób moge miec smy za fre?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To już jest taki typowy hard prawda? Podchodzący pod globalny server. Sporo słyszałem o s1 i sporo osób zachwalało ten server, pytanie jedynie z mojej strony czy warto grać na nim czy lepiej na PL? Gdzie szybciej da się coś osiągnąć?

Prezentacja s1 za wiele nie mówi, więc prosiłbym o jakąś rozbudowaną odpowiedź od kogoś kto się zna na s1.

Z tego co wiem, z graczami nie ma problemów i chyba te 2k jest?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wom to pewny i stabilny serwer. Serdecznie polecam jeśli ktoś ma dość tych polskich serwerków które w wiekszości nie przeżywają miesiąca :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...