Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] World Of Metin2

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Refresh , Gildia szybko się rozwija , dzisiaj wspólnie wyruszamy na event Piraci tanaka ! wszystkich polaków z jinno , zapraszam na ts i do gildi :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

O co chodzi z tym vote gdy wchodzę na stronę klikam w vote for us pojawia się okno na środku klikam w 2 ikonę przepisuję to co jest na obrazku i klikam vote i co dalej jest to już koniec ?

Z góry dziękuję za pomoc!

Opublikowano

gra dosyć sporo osób , gra się bardzo przyjemnie ktoś tam ogarnia itd jest bardzo ładnie rozbudowany rynek ;)

Polecam serwer i oczywiście zapraszam wszystkich do gry na tym pięknym serwerku  <3

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Warto tam zacząć? Jakaś ekipa z polski gra tam?

Kusi bardzo, bo od lat nie grałam na czymś pokroju pl'a. Klimat podobny jak za starych lat na pl'u?

Da rade się powoli dorobić czegoś konkretnego?

Z góry dzięki za odp. :)

Opublikowano

Warto tam zacząć? Jakaś ekipa z polski gra tam?

Kusi bardzo, bo od lat nie grałam na czymś pokroju pl'a. Klimat podobny jak za starych lat na pl'u?

Da rade się powoli dorobić czegoś konkretnego?

Z góry dzięki za odp. :)

Cześć! Tak, jest sporo ekip z polski w praktycznie każdym królestwie, najwięcej w Shinsoo i Jinno. Klimat jest bardzo, bardzo zbliżony do starego metina :) Od zera, nawet bez itemshopu z czasem z pewnością da się dorobić. Można dropić FMSy aby zarobić na początek, z bossów w m1 lecą również skrzynki które można sprzedawać za 300k (bossy respią się co 10minut) lub otwierać, wtedy mamy szansę na zdobycie zielonego dodania (700k) lub zielonej zmianki (2,2kk). Generalnie polecam serwer, ponieważ sam gram na nim od miesiąca i bez wydawania większej ilości pieniędzy mam już całkiem przyzwoitą postać :)

Opublikowano

Cześć! Tak, jest sporo ekip z polski w praktycznie każdym królestwie, najwięcej w Shinsoo i Jinno. Klimat jest bardzo, bardzo zbliżony do starego metina :) Od zera, nawet bez itemshopu z czasem z pewnością da się dorobić. Można dropić FMSy aby zarobić na początek, z bossów w m1 lecą również skrzynki które można sprzedawać za 300k (bossy respią się co 10minut) lub otwierać, wtedy mamy szansę na zdobycie zielonego dodania (700k) lub zielonej zmianki (2,2kk). Generalnie polecam serwer, ponieważ sam gram na nim od miesiąca i bez wydawania większej ilości pieniędzy mam już całkiem przyzwoitą postać :)

yhym czyli mówisz że np jak będę grał  po 3-5godz dziennie  to niebawem sie czegoś dorobię? :D jest szansa sprzadania eq lub wymiany  w przypadku końca gry??? 

Opublikowano

yhym czyli mówisz że np jak będę grał  po 3-5godz dziennie  to niebawem sie czegoś dorobię? :D jest szansa sprzadania eq lub wymiany  w przypadku końca gry??? 

No np ja odpalałem sobie film na 90% ekranu i odpalałem metka na windows mode żeby tylko było widać okienko łowienia.I tak sobie po 2h lub więcej łowiłej rybki.Jedna rybka chodzi po 90k a tutaj rybki lecą szybciej niż na innych serwerach ;) .Do tego masz co około 3dni darmowe 4zmianki za votowanie na stroni czyli 10kk za free.Ja aktualnie nie mam ochoty grać ale codziennie głosuje żeby mieć darowe smy jak wróce do gry ;P

Opublikowano

Istnieje jakas polska gilida nadal aktywnie dzialajaca na tym servie?

Zaczalem grac w jinno, fajnie byloby pograc z kims... ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pisz do FulexPL, Woj mental, Jinno

Opublikowano

Tak, na forum w polskiej sekcji masz spis polskich gildii wraz z liderami.

Tak, dorobisz się z pewnością. Nie można handlować kontami więc szansa jest zerowa :)

Opublikowano

Tak, na forum w polskiej sekcji masz spis polskich gildii wraz z liderami.

Tak, dorobisz się z pewnością. Nie można handlować kontami więc szansa jest zerowa :)

no szkoda że niemożna później sprzedać ale może ktoś z gildii będzie miał akurat EQ na danym serwerze na który bym chciał iść to bym sie wymienił i wtedy to chyba już by było legalne :D

Opublikowano

Szansa zerowa ? gram już 2gi raz na wom , pierwszy raz dwa konta 88 lvle , poszło za 600zł all :D

Zerowa pod względem legalności, jeśli zostaniesz złapany to po prostu zostaniesz zbanowany.

Opublikowano

Siemanko mam pytanko :) Mam zamiar zagrać na tym serwerze i czy jakaś polska dobra , pomocna ekipa pomogła by na dzień dobry ?? I w jakim królestwię najlepiej zaczynać ? :)

Opublikowano

Siemanko mam pytanko :) Mam zamiar zagrać na tym serwerze i czy jakaś polska dobra , pomocna ekipa pomogła by na dzień dobry ?? I w jakim królestwię najlepiej zaczynać ? :)

A co za problem zacząć bez żadnej pomocy ? wystarczy mieć EQ +6 I iść na bossy w m1 i sprzedawać szkatułki które są warte 250-300k. 

xD 

Opublikowano

A co za problem zacząć bez żadnej pomocy ? wystarczy mieć EQ +6 I iść na bossy w m1 i sprzedawać szkatułki które są warte 250-300k.

Wiem ale chodzi mi o to ze c*****o samemu grać :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...