Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] World Of Metin2

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż serwer zaczyna wracać do czasu swojej świetności po problemach jakie nabywał od Ddos'ów od Metin2.sg stanął na nogi i zaczyna 

równać liczbą graczy online wobec metin2.sg bez łączenia żadnego serwera , jako jedyny serwer walczył do końca o przetrwanie gdzie liczba graczy wynosiła 70 online przez około 2-3 miesiące , teraz wacha się od 200-800 zależy od godziny . Dlatego też 

zakładam tą dyskusje na temat serwera .

Niżej link do tematu , do odswieżenia lub dla nowych graczy 

http://www.mpcforum.pl/topic/926490-tut-world-of-metin2

Osobiście grałem tam wraz ze swoją dziewczyną przez okres 3 miesięcy , Ja Wojownik Body 88 Lv [ Eternal ] oraz 88 Lv Szamanka Smok [ Madzik ] , potem było mniej czasu na gre i konta zostały sprzedane za ładną sumkę , dlatego też ciekawy powód żeby zagrać , i teraz powracamy ponownie , mieliśmy Gildię ApoGeum , liczba członków była bardzo duża z czego 60% online codziennie , mamy własnego teamspeak , i powracamy ponownie , obecnie 64 Lv już  a o eq nie tak trudno .

Zmiana jaka zaszła to , vote dziennie za które dostajemy darmowe sm , a wygląda to tak

You will get:
7 coins for Monday votes. - Czyli za vote w poniedziałek 7 sm , więcej tłumaczyć nie muszę , wiec naprawdę można eq szybko sobie wybonować lub inne sprawy :)
6 coins for Tuesday votes.
5 coins for Wednesday votes.
4 coins for Thursday votes.
3 coins for Friday votes.
2 coins for Saturday votes.
1 coin for Sunday votes.

Temat postaram się aktualizować i czekam na wasze opinie , zapraszam do gry , jeśli ktoś jest chętny to adres Teamspeak3 podam na pw , jako iż jest zakaz reklamy także o pomoc w grze z początkowym eq i te sprawy .

Pozdrawiam Eternal i zapraszam oferuję pomoc wszystkim .

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jasne że można , cały item shop wszystko dozwolone do handlu

mam jeszcze kilka pytań : 

-Jak jest tutaj z ilością Polskich graczy ? 

- Serwer jest w jakiś sposób cały czas rozwijany, zajmuje się nim administracja ? 

- Jaki polecasz zarobek na start ? Bicie metków, drop medali i jest jakiś inny lepszy zarobek. 

- Misję są identyczne jak na Globalnym serwerze ? chodzi mi o te fabularne (nie biolog i sura) 

xD 

Opublikowano

Boże co to za uboga zapowiedź. Nic się nie dowiedziałam. Nie zagram. 

Opublikowano

- Serwer jest w jakiś sposób cały czas rozwijany, zajmuje się nim administracja ? 

- Jaki polecasz zarobek na start ? Bicie metków, drop medali i jest jakiś inny lepszy zarobek. 

- Misję są identyczne jak na Globalnym serwerze ? chodzi mi o te fabularne (nie biolog i sura) 

- niewiele polaków, a przynajmniej ja to tak widzę.. ale da się jednak na jakiegoś czasem natrafić. Sam tam gram w shinsoo.

- całyyyyyyyyy czas... nawet Qentinios jest w team

- medale / metki, tak jak mówisz, na itemshopie też idzie zarobić, za darmowe coinsy.

- tak, nagrody zmienione na lepsze

ogólnie exp łatwiejszy, zapraszam, polecam itede

a tak nawiasem, to prezentacja oficjalna jest tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/1310188-world-of-metin2-nz/
Opublikowano

Polskich graczy trochę jest w jinno najwięcej , tylko nie każdy może ich znać bo są zagranicznych gildiach i mają już Lv 100+ 

Serwer jest ciągle rozwijany , na forum jest temat o tym co chcą wprowadzić lub co już wprowadzili i każdy się wypowiada , Administracja ciągle online za wszelkie znalezione bugi nawet nagrodzą Cie w postaci sm , ja np za nie duży bug dostałem 200sm :) w grze zawsze możesz sobie napisać do gm'a są bardzo mili , ostatnio miałem problem bo zmieniłem w swoim trytonie bonus 2x ludzi , to mi przywrócili bonusy :)

Zarobek na start ? , imha , lub fmsy lecą 3x lepiej niż na pl-u jak i wszystkie ulepszacze , metki oczywiscie zawsze opłacalne , za ksucie piszesz do Gm'a i jest blokada konta więc bije się przyjemnie .

Są misje identyczne i są autorskie , lecz wszystkie mają zmienione nagrody dlatego polecam zrobić wszystkie , ja np dobiłem 35 lv i dopiero wtedy wykonałem większośc misji  , i nagród było tyle np zwój egzo lub rady itp , zarobiłem z tego 30kk i kupiłem dobrego fmsa :)

Sorki za taki chaos ale dopiero wstałem , Pozdrawiam

@Edit na małym lv polecam bić też best kapitanów , poniewa ż jest szybki resp i leci z nich szkatułka z ktorej wypadają bronie na 34 / 26 lv +4/5 i zielone dodania i zmianki dosyć często 

Opublikowano

ze tak Cie zapytam, na chu* odswiezasz temat ktory jest na poczatku dzialu? idiotyzm z lekka, ale bez urazy <hejt_mode_off>

#aw, jak tu zarobic?

Opublikowano

Jest tu w ogóle jakaś gildia polska? albo chociaż kilkoro polskich graczy z którymi możnaby pogadać w czasie gry? Pograłabym sobie na czymś porządnym ale jak dla mnie samemu nie ma sensu zaczynać.

who cares?

Opublikowano

Pisać w grze do Madzik , lub pw do mnie , podam adres to ts3 , to tam wszystko wyjaśnie , podpowiem co do gry itp

Opublikowano

@Refresh ,  Jeżeli chcesz zawitać na serwer , potrzebujesz pomocy na start , lub pytań podpowiedzi jak szybko zarobić , zapraszam do nas na ts , podany w publikacji  , ponieważ nie wiem czy mogę śmiało napisać podam link do publikacji , na ts jestem dosyć często , pomogę każdemu i odpowiem na każde pytanie 

http://www.mpcforum.pl/topic/1315570-rots24pl-mekka-dla-graczy/
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli macie jakieś pytania do administracji WOM2, będę przeglądał co jakiś czas ten temat i mogę odpowiadać.

Od siebie pokażę kilka screenów z miast:

zkSCX7n.jpg

1uGsm6M.jpg

gZd9Zxf.jpg

sygnatura2.png

Opublikowano

Siemka właśnie patchuje World Of Metin będę miał nick PanStiewe Jinno będzie miał ktoś pożyczyć FMSa Jakiegoś aż się dorobie swojego ? :D

Opublikowano

Gra tu nadal te 800+? Jak tutaj jest z koniem, medale co 24h? Jest z kim brać pvp na tym 80+ lvl?

tak, nie,4h ,tak

Opublikowano

Gra tu nadal te 800+? Jak tutaj jest z koniem, medale co 24h? Jest z kim brać pvp na tym 80+ lvl?

1 - licznik masz na stronie 

2 - tak jak na globalu, tyle że questy można robić co 4-8 godziny. 

3 - a znajdą się osoby ;)

xD 

Opublikowano

akurat te 800 graczy to jest 800 ip. W sumie tak jak powinno być, z tym, że jak włączysz 2 konta to ci nie liczy tego jako 2 osoby tylko 1.

Więc na oko moze będzie te 1,5k zreszta po poluacji i po spotach widac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...