Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Alnaris #1 - Dom Handlowy Licytacje, Kup Teraz, Sm/Yang

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w pierwszym temacie przedstawiającym serwer Alnaris.pl

Może najpierw krótko o serwerze:

Będzie to serwer medium z maksymalnym 140 poziomem.

Team serwera:

- Mark13 - modele, pomoc przy plikach, mózg serwera
- Invence - jełop, twórca plików serwerowych, technik
- Mks - community manager, własciciel
- Nixo aka GuMiS - pomoc przy serwerze, zabezpieczenia, nowości

Dorywczo:

- Jemilo - grafika
- L&A - grafika
- Siostra Mks-a - antydepresant

Aby zachęcić was do zagrania na naszym serwerze prezentujemy pierwszą nowość, a jest to dom aukcyjny.

Opis i funkcjonowanie domu aukcyjnego by GuMiS:

1. Wystawianie przedmiotów.

Po wypełnieniu formularza i wybraniu kategorii możemy wystawić przedmiot na określoną ilość dni.

96180141523322455587.png
54002141523322555587.png
94674141523322555587.png

2. Przeglądanie aukcji.

W głownym przeglądaniu aukcji mamy mnóstwo opcji, aby szybko odnaleźć własciwy przedmiot, system automatycznie
dobiera przedmioty wg. naszego stanu majątkowego, klasy, postaci.

Zielone tło - możemy kupić oraz licytować
Pomarańczowe tło - możemy albo kupić albo licytować, lecz nie stać nas na jedną z rzeczy
Czerwone tło - jesteśmy zbyt biedni na tą aukcję

80776141523322555587.png
90584141523322655587.png
25677141523322655587.png

Po wybraniu przedmiotu zobaczymy więcej szczegółów:

66736141523322655587.png

Przepraszam, ale z tej częsci mam tylko ss z prototypu :( (jestem leniwy i nie chciało mi się robić)

W moich aukcjach widzimy to samo co w głównych aukcjach, lecz wyświetlają się tam tylko nasze aukcje i aukcje, w których licytowaliśmy

Kolory w moich aukcjach:

Zielony - nadal wygrywamy aukcje
Czerwony - ktoś nas przelicytował

Mamy nadzięję, że nowy system się przyjmie, pozdrawiamy team serwera Alnaris.pl.

Linki i grafiki:

Avatar: 30852141523322655587.png

http://pics.tinypic.pl/i/00594/hwjt5wkqacie.png

Sygnatura: 21519141523322755587.png

http://pics.tinypic.pl/i/00594/nih3s6uy8kcx.png

^^

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże, mks, mark i nixo biorą się za serwer, śmiech na sali.

Ps. Maksiu miałeś coś z tymi boterami robić żeby edenium wyłączyć, nadal czekam.

Opublikowano

Zapraszamy do lajkowania FanPage, gdzie będziecie na bierzącą z nowościami/aktualizacjami dostępnymi na serwerze Alnaris.

Ps: Pavcio leżącego się nie kopie ^^

Opublikowano

Ładnie się to prezentuję dosyć.

Polecam ze względu na Kamila [Nixo] oraz MKS'a oraz Marka, myślę że to będzie zgrana ekipa oraz serwer będzie dopracowany. :)

Opublikowano

OHOHHO o K***a dom Aukcyjny grubo takie rzeczy widzialem tylko w grach typu WOW jest to nowość na serwerach na Klase Światowom :)

Polecam napewno przyjdze z gildiom.!!!!:0

Dla Ciebie nowością zapewne będzie także słownik ortograficzny.

W sumie masz poziom podobny do tej ekipy...  xD

Opublikowano

Noname jestem w szkole więc na szybko pisze pajacu. A na twoim serwerze grałem i zjebałeś sprawe Leszczu więc sie nie udzielaj pozdrawiam :)

Opublikowano

OHOHHO o K***a dom Aukcyjny grubo takie rzeczy widzialem tylko w grach typu WOW jest to nowość na serwerach na Klase Światowom :)

Polecam napewno przyjdze z gildiom.!!!!:0

A ja takie rzeczy widziałem pare lat temu na Avalonie i iMetinie, kurde no. Nowość po chuju fest.

Mark, ja do Ciebie ogólnie nic nie mam, ale współpraca z MKS-em tylko Cie zniszczy, bo jak mu coś nie bedzie pasować to chłopak w depresje wpadnie  i zacznie świrować #potwierdzone.

A co do domu aukcyjnego - propsuje nixa, bo ma głowe do tego i z pewnością dobrze się to bedzie spisywało. I fajne rozwiazanie z ta licytacja :P

Opublikowano

Wytłumacz dokładniej o co Ci chodzi.Prosiłbym o uargumentowanie swojej wypowiedzi bo w obecnej sytuacji jest to tylko bezpodstawny hejt.

Nothing.

Opublikowano

Noname jestem w szkole więc na szybko pisze pajacu. A na twoim serwerze grałem i zjebałeś sprawe Leszczu więc sie nie udzielaj pozdrawiam :)

Ale wiesz, pisanie na szybko raczej sprawia, że pisze się mniej liter niż więcej, poza tym nie rozumiem co ma szybkie pisanie do ortografii, po każdym wyrazie się zastawiasz czy jest dobrze napisany? Poza tym proszę Cię, końcówki w przypadku liczby mnogiej to podstawówka, a może w niej jesteś...

Wytłumacz dokładniej o co Ci chodzi.Prosiłbym o uargumentowanie swojej wypowiedzi bo w obecnej sytuacji jest to tylko bezpodstawny hejt.

Nixo to człowiek z którym znam się od Astorii i zbyt inteligentny (Co widać po tym z kim się zadaje) nie jest, poza tym lubi mu odwalić czasem ;)

Mks to przygłup który myśli że jest internetowym bandytą, że potrafi c**j wie co a jego skill ogranicza się do lizania dupy o source i wpisywania ip w api żeby uderzyć w serwer, a jak nie uda mu się go zgasić to płacze na gg.

Opublikowano

Ale wiesz, pisanie na szybko raczej sprawia, że pisze się mniej liter niż więcej, poza tym nie rozumiem co ma szybkie pisanie do ortografii, po każdym wyrazie się zastawiasz czy jest dobrze napisany? Poza tym proszę Cię, końcówki w przypadku liczby mnogiej to podstawówka, a może w niej jesteś...

Nixo to człowiek z którym znam się od Astorii i zbyt inteligentny (Co widać po tym z kim się zadaje) nie jest, poza tym lubi mu odwalić czasem ;)

Mks to przygłup który myśli że jest internetowym bandytą, że potrafi c**j wie co a jego skill ogranicza się do lizania dupy o source i wpisywania ip w api żeby uderzyć w serwer, a jak nie uda mu się go zgasić to płacze na gg.

Ok,rozumiem.Ale to nie jest powód dla,którego masz pisać w ten sposób.Z resztą z tego co słyszałem niejednokrotnie chciałeś nixa do teamu a on Ci odmawiał.

Nothing.

Opublikowano

Ok,rozumiem.Ale to nie jest powód dla,którego masz pisać w ten sposób.Z resztą z tego co słyszałem nie jednokrotnie chciałeś nixa do teamu a on Ci odmawiał.

niejednokrotnie*

Chciałem raz, spory czas temu ;)

I mogę pisać sobie jak tylko mi się podoba, banda złodziei.

Ps. kto trzyma serwer? Bo raczej nie biedak mks który prosił o vdosa za 5$.

Opublikowano

niejednokrotnie*

Chciałem raz, spory czas temu ;)

I mogę pisać sobie jak tylko mi się podoba, banda złodziei.

Ps. kto trzyma serwer? Bo raczej nie biedak mks który prosił o vdosa za 5$.

Myślę, że kwestia funduszy serwera nie powinna Cię interesować. Jeżeli masz zamiar wylewać swoje żale w tym temacie to oszczędź nam tego. Jest to temat dla naszych przyszłych graczy, a nie dla "konkurencji" ;)

^^

Opublikowano

Myślę, że kwestia funduszy serwera nie powinna Cię interesować. Jeżeli masz zamiar wylewać swoje żale w tym temacie to oszczędź nam tego. Jest to temat dla naszych przyszłych graczy, a nie dla "konkurencji" ;)

Jesteście żadną konkurencją ;)

Jest to temat dla każdego, ludzie powinni wiedzieć kto stoi za serwerem.

Marku, już nie robisz serwera z kolejnym złodziejem, Shadersem? Pamiętasz jak mi groziłeś? Nadal jestem cały i zdrowy, wciąż czekam aż mi się coś stanie, byłeś taki tajemniczy...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o współpracę, dobiegła ona pomyślnie i bez problemów :)

Mogę polecić, co do projektu i osób nie znam się na ich doświadczeniu, więc się nie wypowiadam.

Mogę polecić :)

Opublikowano

Super Dodatek ułatwiający handel :) Musieliście się sporo napracować bo jestem pewien, że to 1 dom aukcyjny który posiada funkcje licytacji i wiele więcej ^^

comment_GbPxJEf6xarcQSybkYkyIU7l2ZslDCaw

Opublikowano

Oczywiście polecam. Dom w jak najlepszym wykonaniu przez Gumisa. Polać mu. Kiedy start ? xD

Start Przewidujemy w 2 połowie listopada, dokladnej daty niestety nie jestem wstanie jeszce podać  :)

Opublikowano

Start Przewidujemy w 2 połowie listopada, dokladnej daty niestety nie jestem wstanie jeszce podać   :)

Czekam na serwer 

Kiedy beta i czy będzie  nabór na testerów ?

Opublikowano

Czekam na serwer 

Kiedy beta i czy będzie  nabór na testerów ?

Bete przewidujemy za 1-2tyg i będzie prawdopodobnie otwarta dla wszystkich :)

Opublikowano

Długo nie postoi ten serwer  z powodu mks :> Nie polecam a ten system aukcji to już jest od dawna więc żadna nowość :)

System aukcji jest od dawna hmm nie przypominam sobie żeby ktoś miał licytacje może mnie olśnisz czekam na potwierdzenie twoich słów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...