Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][BETA] Shayen - Szok, bum, fajerwerki, hue heu hue. *EASY*

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś odpycha mnie właściciel, może przez to, że projekty w których uczestniczył kończyły się zazwyczaj wielkim upadkiem.

Jak po 2 tyg. na serwerze będzie "normalnie" to zagram, inaczej boję się że zmarnuje u niego czas.

Neutral.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, ponieważ, wiem ile pracy i zaangażowania włożył to harnaś. Te godziny 'rozkmin' na gadu bezcenne.

Polecam i oczywiście widzimy się na starcie! :)

Opublikowano

Polecam ze względu na harnasia :D

Będzie pompa :P

Kiedy start? 

Planuje w tym miesiącu, ale pierw bedzie beta jeszcze by wszystko na 100% sprawdzic.

Opublikowano

jak ktoś chce na tym grać to serdecznie pozdrawiam :)

~ nie polecam.

Chcę grać, dzięki za pozdrowienia.

@ jeszcze tu kilka pytań takich pseudo idiotycznych

- W ile wbije max lvl ??? 

Na pewno nie w tydzień.

- Czy z ulepszeniami jest problem ???

Nie ma, masz bodzie + niewiele ulepszaczy, z którymi nie ma problemu

- Skąd wiesz że znalazłeś wszystkie "luki" aka bugi na serwerze jak to mówią wszystko wyjdzie w praniu.

Wie, bo miał wcześniejszych beta testerów (bety, która nadal będzie trwać, tak myślę), byłam jedną z nich.

- Czy ten team dotrzyma się do końca 4 dniowej przygody ??? czy masz zamiar kogoś do niego dołączyć.

Opublikowano

Harnaś, co z Ciebie za polak? Po chipsy paprykowe do to biedry :v
Jeśli serwer jest taki sam jak prezentacja to z chęcią zagram. 

Muszę przyznać, odważny i ambitny pomysł :)

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Nie doczytałem, jaki tu jest max lv?

Co do Harnasia i jego zachowania jestem neutralny, także nie napiszę jak każdy debil ''nie polecam''

Zobaczymy, może faktycznie harnaśko się zmienił?

Powodzenia.

Opublikowano

Dodaj SS'y weryfikacyjne 3h.

Dodane.

Harnaś, co z Ciebie za polak? Po chipsy paprykowe do to biedry :v

Jeśli serwer jest taki sam jak prezentacja to z chęcią zagram. 

Muszę przyznać, odważny i ambitny pomysł :)

Tesco bliżej i taniej, bo 2.80 za taka sama paczke co w biedrze za 3zł ;]

Nie doczytałem, jaki tu jest max lv?

Co do Harnasia i jego zachowania jestem neutralny, także nie napiszę jak każdy debil ''nie polecam''

Zobaczymy, może faktycznie harnaśko się zmienił?

Powodzenia.

Zmienił sie zmienił, maksymalny jeszcze nie wiem ale 130/140.

Zastanawiam sie czy rozpisać wam ta prezentacje bardziej, czy zostawic tak jak jest i dodac tylko to co jest na serwie tak w skrócie, by dawać Wam do odkrywania, hmm?

Opublikowano

Ciśniesz po innych, a sam masz bidę. ;) 
Jakie to żałosne... 

hejt

Nic nowego, nic ciekawego, a prezka do kitu. 
Nie polecam, bo harnaś. 

x2 down.

@.harnaś. 

Nie mam zamiaru Ci podbijać prezki, dlatego jednak daruję sobie rozmowę z tobą. 
Nie pisz, że nie jeździsz po innych, bo tak jest.. Nie mówię tu tylko o Nestiumie. ;) 
Powodzenia.  <3

Opublikowano

Wygląda ciekawie, trzymam kciuki, że Wam wypali. ; ) 

Prezentacja bardzo ładnie wygląda. 

Jak znajdę troszkę wolnego czasu to zawitam. : >

Opublikowano

Ciśniesz po innych, a sam masz bidę. ;) 

Jakie to żałosne... 

hejt

Nic nowego, nic ciekawego, a prezka do kitu. 

Nie polecam, bo harnaś. 

Nikogo bezpodstawnie nie ''pocisnąłem'', jeżeli ktoś jest hipokrytą to co ja poradzę? Nie mam zamiaru znowu się z tobą i resztą z Nestiuma kłócić więc odpuść ;)

Opublikowano

Pierwsze wrażenie - w porządku :)
Zobaczymy co ukaże się gdy prezentacja będzie uzupełniona oraz jak wypadnie serwer po starcie. Jeśli się utrzyma może zostanę na dłużej, kto wie?

Czekam na forum i ts'a.

Powodzenia Harnasiek...

Opublikowano

Jak dla mnie serwer na max tydzień, a czemu max tydzień ? Bo serwer nie prezentuje sobą nic nowego, ciekawego. Odgrzewany kotlet i to nie taki z pierwszej ręki, tylko taki wyciągnięty ze śmietnika i usmażony na oleju po frytkach z mc.  Ludzie pograją, po wbiciu 100lvl zaczną się schody, potem pewnie każdy lvl to z 1-2h, a komu się chce wbijać tyle czasu lvl na serwerze EASY. Jak dla mnie serwer EASY to minium 180 lvl 4-5 setów, ciekawe mapki/dungi ( Nie te gówniane z epvp, a raczej z globala), rzeczy ułatwiające grę, autorskie pomysły, klimat + stały kontakt z administracją i eventy. Ten serwer niestety tego nie ma, nie licząc ostatniego bo tego nie jestem w stanie stwierdzić. 

Opublikowano

Fajny serwer, prezentacja także niczego sobie.

Polecam oraz życzę powodzenia w zyskaniu dużej ilości wiary na serwerze :P

Opublikowano

No miejmy nadzieję że serwer będzie miał dużo aktywnych graczy i sam w sobie będzie bardzo wytrzymalny, ponieważ ostatnimi czasy nie ma gdzie grać a trzeba ładować w IS hahaha :D

Pozdrawiam i Polecam.

Opublikowano

Jak dla mnie serwer na max tydzień, a czemu max tydzień ? Bo serwer nie prezentuje sobą nic nowego, ciekawego. Odgrzewany kotlet i to nie taki z pierwszej ręki, tylko taki wyciągnięty ze śmietnika i usmażony na oleju po frytkach z mc.  Ludzie pograją, po wbiciu 100lvl zaczną się schody, potem pewnie każdy lvl to z 1-2h, a komu się chce wbijać tyle czasu lvl na serwerze EASY. Jak dla mnie serwer EASY to minium 180 lvl 4-5 setów, ciekawe mapki/dungi ( Nie te gówniane z epvp, a raczej z globala), rzeczy ułatwiające grę, autorskie pomysły, klimat + stały kontakt z administracją i eventy. Ten serwer niestety tego nie ma, nie licząc ostatniego bo tego nie jestem w stanie stwierdzić.

Serwer na zewnątrz to tylko okładka.

Nie jest to odgrzewany kotlet, bo by mi nie smakował, a grając na becie stale miałam "niedosyt" grania.

Tydzień?

Chyba, że będziesz grać 24h na dobę, a potem będziesz zwykłą kukłą, którą będą składać niższe lvl.

Tutaj nie liczy się tylko poziom.

Questy + eq + lvl daje więcej rozrywki, dlatego uważam, że serwer jest na dłużej i godny polecenia.

Nie masz wszystkiego podstawionego pod nos, a jeśli chodzi o drop jest w miarę wyrównany, tak, żebyś nie poszedł- pstryknął palcami i się wylogował, bo co dalej?

Ja już czekam na logowanie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm, wygląda ciekawie... może nawet zagram :D na obecną chwile powodzenia :> 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Ten serwer jest tak samo głupi jak ty.

Polecam jeśli szukacie serwera, który prowadzi gościu bez mutacji xD

Kiedy stawiasz kolejny serwer na tych samych plikach?

Top@ Ładnie się zapowiada, powodzenia ;-)

Opublikowano

Każdy serwer ma w Sobie coś unikalnego, ten również.

" rzeczy ułatwiające grę, autorskie pomysły, klimat + stały kontakt z administracją i eventy. Ten serwer niestety tego nie ma, nie licząc ostatniego bo tego nie jestem w stanie stwierdzić. "

Skąd możesz to wiedzieć, skoro serwer nie wystartował? Wróżbita jesteś czy coś? Nie wydaje mi się. Więc pochopne wyciąganie takich argumentów jest ryzykowne.

Opublikowano

Dobra powiem tak. Maksymalnie tydzień - no nie wiem, ogólnie rzecz biorąc chce jeszcze dodać pare polowań i misji, dzięki którym będzie co robić i będzie je się opłacać robić. Dojdzie też pare dungeonów i innych rzeczy. Sam serwer w sobie na max tydzień nie jest bo nie ma opcji, byś wszystko osiągnął co jest możliwe zrobił w tydzień, po prostu się nie da chyba, że bedziecie całą gildią dropić dla jednej postaci, to może wtedy.  Jak już wspominałem na początku prezentacji jeżeli ktoś ma ciekawe pomysły może śmiało je dawać, ale z nowych setów nic dodawać raczej nie będę, maksymalnie bedą to 2 sety NOWE (aktualnie jest bojowy>Syrek>bron z pla> nowy set) jeżeli gracze beda chcieli.

A teraz spadam robić co mam robić i dziś dodam pare rzeczy jeszcze do prezentacji. Postaram się abyś zmienił zdanie co do serwera ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...