Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 s1 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

Zachęcamy do głosowania!  

855 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze ProMT2 s1 Bez IS?

• Tak
      741
    • Nie
      114

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O ja, nic nie zrobiliście na serwerze nawet.

-Bonus switcher przeskakuje.

-Lagi w pizdu.

-Za mało kasy dropi, jak chcę zrobić eq przed 100 lvlem to muszę sprzedać wszystkie futra+.

-LAGI

-Nie działają misję biologa, działa tylko na zęby orka.

-Dodajcie 6/7 bony i będzie 4FUN/EASY.

Ogarnijcie trochę, chcieliście serwer a macie coś jak hamachi.

Opublikowano

O ja, nic nie zrobiliście na serwerze nawet.

-Bonus switcher przeskakuje.

-Lagi w pizdu.

-Za mało kasy dropi, jak chcę zrobić eq przed 100 lvlem to muszę sprzedać wszystkie futra+.

-LAGI

-Dodajcie 6/7 bony i będzie 4FUN/EASY.

Ogarnijcie trochę, chcieliście serwer a macie coś jak hamachi.

BS ustaw na 1.0 lub 60.0 zależy jakiego używasz

Lagów nie odczuwam

Kasy dropi bardzo duzo, w red lesie po 100-200kk za spot a na mapce od 95 po 300-400kk

Misja Biologa jest tylko 1 która daje 10/15 na ludzi i 20 do szybkości ruchu

6/7 BON to głupota - i go nie będzie

Jedyne co muszą poprawić to drop ulepek na dungeonach :> + Przydałoby sie usunąć SR i UM z broni - zwykłe perfy wystarczają :>

Opublikowano

Dokładnie ^^ Kasa leci dobrze, a nawet bardzo tylko że na lemurach itp. :) Bugów, lagów do tej pory nie miałem żadnych. Zależy od kompa/neta 

Śr,um mogą nie muszą. Aż tak bardzo mi to nie przeszkadza, tak samo 6-7 bon. 

Co poprawić? Ja bym proponował na początek. Wszystko oprócz tego dla mnie jest OK

- av2: łatwiejsze mobki, albo chociaż PD w sklepie IS. Najlepsze na 90 rzeczy a czasami niektórych 1-2 grupka potrafi dednąć

- większy drop niektórych ulepek

- hełmy na 41 lvl, drop albo w sklepie

o czymś zapomniałem? :)

Opublikowano

Dodatkowo drop ulepszaczy na cos minos+ to masakra to ma byc easy/pvp? rozumiem z 1h dropu ale zeby zrobic zlotko musialem dropic pol dnia -.-

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Serwer bardzo się zmienił

pierwsze proMt2 255lv dało się expić na minionach

Na minionach? :D Za dużo lola.

Tak miało być. Może w przyszłości dodadzą nowe misje, ale obecnie to nie jest błąd.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

BS na serwerze to jakaś porażka  :mellow:

czemu? wbiłem całą perf. biżuterie + broń na nim, na każdym ch z prędkością 0.5, nie wiem co wy za kartony macie, ale ja mam włączone z 5 programów w tle + przeglądarka i chodzi płynnie, w dodatku szybkość 0.5 jest taka wolna, że nie ma szans aby przeskakiwało. 

futra powinny lecieć do eq, dropi ich czasami tak dużo, że aż nie da rady podnieść bo inne syfy leca..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ja rowniez mam problem z bsem a komputer mam wysmienity :3 a na tym gowniannym clientcie nie da sie wlasnego bsa ;c

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Dokładnie ^^ Kasa leci dobrze, a nawet bardzo tylko że na lemurach itp. :) Bugów, lagów do tej pory nie miałem żadnych. Zależy od kompa/neta 

Śr,um mogą nie muszą. Aż tak bardzo mi to nie przeszkadza, tak samo 6-7 bon. 

Co poprawić? Ja bym proponował na początek. Wszystko oprócz tego dla mnie jest OK

- av2: łatwiejsze mobki, albo chociaż PD w sklepie IS. Najlepsze na 90 rzeczy a czasami niektórych 1-2 grupka potrafi dednąć

- większy drop niektórych ulepek

- hełmy na 41 lvl, drop albo w sklepie

o czymś zapomniałem? :)

Av2, jesli masz eq dajesz sobie rade bez problemu z calym spotem. Tylko trzeba umiec i chciec :>

Helm na 41- robisz sobie dropka, zatrzymujesz expa i dropisz ;] PD? Czlowieku jak bez rat wbija sie max lvl w 3-5H ze zrobieniem EQ.

Server jest idealny, dobry 4fun. Tylko trzeba wiedziec co i jak a nie spamic postami "bo ja tego nie moge, i tamtego. Server Porazka!"

To nie server dla dzieciakow, bo dzieciak nie ogarnie a pozniej spami...

Ludzie wbijac na PVP!

Opublikowano

Jak włączacie BS to włączajcie tego Switchbot II i ustawcie czas na 1,2 sekund, i najlepiej logować się na CH gdzie jest najmniej osób np.CH4

Opublikowano

no no , ciekawe ,że bez IS'a a gdzie to wszystko zdobyć typu wierzchowiec , pet , ulepszacze na eq max lv ? 

Czytaj prezentacje a nie nabijasz posty. Z dueng możesz zdobyć :)

Opublikowano

postawcie w M1 teleportera na dungeony bo niektorzy nie wiedzą gdzie ich szukać.. np. Ja :)

a po drugie to będzie łatwiej i szybciej a przecież serwer podobno jest typu EASY

@ po drugie

80 ZR w tarczy to niezbyt fajny pomysł bo w praktyce wygląda to tak że gram WP i przy full abs.. ninja dagger ściąga mnie na chmure :)

troche niezbyt fajny ten serwer ale jeszcze pogram troche dla funu :)

Opublikowano

Zobaczymy, ciekawe czy będą "równi i równiejsi" jak to było na starym pro. Co się stało ze starym pro w takim razie? :>

Stare ProMT2 jest dostępne jako s2.

Takie dziwne pytanie. Jak wejść na najlepsze mapy? Np. Dungeony

U Hwa Hae

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...