Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 s1 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

Zachęcamy do głosowania!  

855 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze ProMT2 s1 Bez IS?

• Tak
      741
    • Nie
      114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem chłopcze, ale powiedz mi dlaczego oni tego nie zrobili?

Czemu zadajesz takie glupie pytania? ;)

@top O ile dobrze pamietam to pro mialo jakies dziwne-beznadziejne zabezpieczenie w cliencie ta? To chyba sobie nie pogram

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pobrałem clienta ale gdy próbuje rozpakowac to wyskakuje mi bład ''Nie można otworzyc 7zxa.dll''

pobierałem też z wyłaczonym antywirusem i to nie przynosi efektów...

co mam robić? :)

Rozpakuj programem 7zip

skurwysyny nasrają gównem w tym cliencie że potem przez WinRRara nie chce przesc..

od kiedy client zajmuje 1,2 gb? skoro inne privy zajmują po 900 mb?

nasrane, naszczane chciałem pograć ale nie pogram bo sie nie da.

pozdro 600 z łazienkowskiej

Jak serwer ma gowno to ma 900 mb, teraz kazdy klient ma srednio 1GB. Jak masz gownianego winrara (pewnie z chomika) to twoj problem ze nie potrafisz programu archwizujacego dobrze zainstalowac. Uzyj 7zip.

@top

Wszysci ci co maja "problem" z zacinajacym sie klientem niech spatchuja i sprawdza czy jest lepiej

Czemu zadajesz takie glupie pytania?  ;)

@top O ile dobrze pamietam to pro mialo jakies dziwne-beznadziejne zabezpieczenie w cliencie ta? To chyba sobie nie pogram

Nie ma zadnego chyba ze pytasz o moda to cie musze zmartwic tym ze wprowadzajac nowosci automatycznie mod przestal dzialac, nie zalogujesz sie na serwer. Oczywiscie nie specialnie bo mi on nie przeszkadzal

ban.gif

Opublikowano

haha avast wykrył promt2.exe jako virusa

Avast to nie antywirus tylko pseudo antywirus

Opłaca sie pobrać ? Ile online ?

+250 ciagle rosnie

ban.gif

Opublikowano

haha avast wykrył promt2.exe jako virusa

Nic nie wywala, sam posiadam avasta

Avast to nie antywirus tylko pseudo antywirus

+250 ciagle rosnie

To czemu avast siedzi w top10? -.-

Nie ma zadnego chyba ze pytasz o moda to cie musze zmartwic tym ze wprowadzajac nowosci automatycznie mod przestal dzialac, nie zalogujesz sie na serwer. Oczywiscie nie specialnie bo mi on nie przeszkadzal

Raczej mi chodzi o to, ze na promt2 1 nie dalo sie odpalic clienta bo mialem problemy. Jesli chodzi o moda to sie wszystko a zrobic ;)

Opublikowano

Nic nie wywala, sam posiadam avasta

To czemu avast siedzi w top10? -.-

Raczej mi chodzi o to, ze na promt2 1 nie dalo sie odpalic clienta bo mialem problemy. Jesli chodzi o moda to sie wszystko a zrobic ;)

Zrob moda to dam ci 5k sm, problemow juz nie ma z klientem 

ban.gif

Opublikowano

Jak serwer ma gowno to ma 900 mb, teraz kazdy klient ma srednio 1GB. Jak masz gownianego winrara (pewnie z chomika) to twoj problem ze nie potrafisz programu archwizujacego dobrze zainstalowac. Uzyj 7zip.

Wez się człowieku nie pogrążaj. Co ty masz takiego super w swoim cliencie ? Bronie Chosa czy może te inne bronie i zbroje z 2012 roku ? O człowieku. Robisz z tego serwera jakiś wechikuł czasu a to sklejka z epvp.

@topic

Myslalem że serwer jakoś wyjdzie ale wyszła kupa totalnie bez sensu.

Opublikowano

A co to sie dzieje, ze wyskakuje mi, ze konto nie istnieje? A na stronie sie loguje

@Skurwensyn. jak mi sie uda to przypomne sie o te 5k sm :D

Powiedz, mi czy trzeba potwierdzac zalozenie konta? Bo nie moge sie zalogowac, w cliencie pisze caly czas "nieprawidlowa ......." lub "konto nie istnieje"

Opublikowano

Client mega zlagowany, w av2 na 90lvl nie ma szans wziąć spota ... Lipa ;/

@Edit No spoko, w mojej gildii się znalazł 255 lvl. Ktoś mi to wytłumaczy?

@Edit Dobra, serwer leci do kosza. Wystartował o 18 a na rynku już kilka osób z 250. Papa

Opublikowano

Weszłam i się załamałam.
Client co chwilę się zawiesza (już nie wspomnę o teleportacjach).
Wszędzie bugi, a administracja nie reaguje nawet na wołanie o YangBugach.

Jak na razie serwer idzie dla mnie na odstawkę. 

Opublikowano

Weszłam i się załamałam.

Client co chwilę się zawiesza (już nie wspomnę o teleportacjach).

Wszędzie bugi, a administracja nie reaguje nawet na wołanie o YangBugach.

Jak na razie serwer idzie dla mnie na odstawkę. 

Nie wiem, gdzie Ci wiesza ten klient, ja na początku gry, zrobiłem z 20 "akcji teleportacyjnych" w celach zakupu różnych rzeczy i ani razu mi się nic nie zacięło a co gorsza wyłączyło..

A wszędzie bugi? Może sprecyzujesz?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@Diablo! Moze polecisz jakis dzialajacy BS? Bo unpublished sie nie injectuje a padmak wywala bledami ,ten wbyudowany to porazka. Ale client sam w sobie dziala spoczko

lubie sie spowolnic

Opublikowano

@Diablo! Moze polecisz jakis dzialajacy BS? Bo unpublished sie nie injectuje a padmak wywala bledami ,ten wbyudowany to porazka. Ale client sam w sobie dziala spoczko

Tylko wbudowany działa, reszta raczej zablokowana w bince. :)

U mnie dobrze bonuje. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

gdy chce odpalic gre wyskakuje "Nie znaleziono punktu wejscia procedury GetLogicalProcesorInformation w bibliotece KERNEL32.dll pomoze ktos ? z gory dzieki .

Opublikowano

Trochę szkoda że kd można max na +5, nie ma zielonych mikstur z tego co zauważyłem (jak są to sorka) bony nie są za mega potężne , v2 trochę za trudno, fajnie że jest szybki exp ale chyba trochę ZA szybki, zależy jak się patrzy. Wszystko ma naprawdę swoje plusy i minusy a wszystkim wiadomo nie dogodzimy :3

+ Podoba mi się system ulepszeń z tymi futrami, nie ma 6-7 bonu to tak +/- i dobrze, i nie. Jak zostaniemy zabici respimy się od razu z full HP,MP...Jak dla mnie do najgorszych nie należy, jeszcze pogram jakiś czas, nawet dosyć przyjemnie się gra, może wejdzie jakiś udpate czy coś ;)

+Nie miałem żadnych lagów ( no może z 2-3 ale o tej godzinie zawsze mi net płata figle xD), bugów też nie miałem. Nie tnie się nic a nic (cięło się tylko z początku zanim zacząłem się bawić opcjami w Metinie, rozdzielczością itp.) 

PS. Pobierałem z Patchera

Opublikowano

Po 1:

Lagów nie ma (jak masz lagi polecam przeskanowanie komputera na obecność keyloggerów/malware/czarnych list).

Po 2:

BS w kliencie dobrze działa nawet bardzo. Lecz trzeba użyć głowy nie tylko do noszenia czapki ale również myślenia. Ustawcie czas zmianki na 0.6-0.7

Po 3:

255 Szybko się wbije to prawda. Wystarczy 4h expa max 5h. Lecz nie dla laików którzy expią, wracają do miasta robią perf eq. Lecz dla tych którzy z mieczem +0 potrafią wbić 100.

Po 4:

Jak się nie podoba serwer to nic nie pisz. Hejt budzi ze snu zimowego następnego troll, który czyni to samo.

Po 5:

Pelerynka znajduję się w sklepie "ItemShop" w pierwszej zakładce. Zielone potki i roski znajdziemy w sklepie "Strażnik Mapy". Wystarczy posuzkać a nie drzeć mordę na wołaj że Ujowo bo nic nie ma.

Pozdrawiam ja na serwerze gram lecz chwilowo stoję na ryneczku i rozmawiam z graczami na poziomie.

@Tequinss

Jeśli możesz usuń wszystko na dysku co łączy się z ProMT2. Następnie przejdź na stronę która podana jest na 1 stronie w prezentacji pod linkiem Download. Pobierz patchera. Następnie plik który pobierzesz przenieś do nowego Folderu np. Na pulpicie. Następnie odpal ten plik. Poczekaj 30minut zanim patcher pobierze wszystkie potrzebne nowe pliki. Następnie życzę miłej gry...

Tak szczerze ludzie ja nie wiem jakim leniwym człowiekiem trzeba być by do tego samemu nie dojść.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...