Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 s1 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

Zachęcamy do głosowania!  

855 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze ProMT2 s1 Bez IS?

• Tak
      741
    • Nie
      114

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja ściągałem przez patchera. Za pierwszym razem pojawił się błąd, próbowałem teraz i działa wszystko okej. Normalnie się włącza ^_^ Clientów się nie opłaca bo się ściąga 50-60kb/s przynajmniej mi. 

Konto już zrobione, zaczynamy zabawę. Prezka bardzo mi się spodobała. Mam nadzieje że serwer będzie również dobry. Moje pierwsze wrażenie jest mega, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. 

Jakby ktoś szuka kogoś do gry, do gildii pisać PW. Czekam oraz życzę wszystkim miłego grania ;)

Opublikowano

Albo jeszcze ten pobugowany/zawirusowany klient serwera - żenada. Co chwila mi wyskakuje, że mi się odpala jakiś plik z folderu a ja tego nie akceptuje bo c**j wie co za syf mi się włącza. Nie gram tu dopóki leci mi ~100k yang do 60 lvla pozdrawiam ozięble.

Opublikowano

Dawno nie widziałem tak zbugowanego klienta, nie polecam.. pograłem 10 min, styknie.

Chyba jedyny plus serwera, że nie jest pod is. xD

Opublikowano

Client pobugowany ...

Klikam 1234124 w handlarza i tak się nie otworzy

To samo w tym systemie teleportowania ... itd

Dawno nie widziałem tak zbugowanego klienta, nie polecam.. pograłem 10 min, styknie.

Chyba jedyny plus serwera, że nie jest pod is. xD

Hejt ON

Caly interfejs dziala normalnie

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...