Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 s1 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

Zachęcamy do głosowania!  

855 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze ProMT2 s1 Bez IS?

• Tak
      741
    • Nie
      114

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I znowu dzień jak co dzień na PROmt2 S1. Strona offline, serwer nie działa, patcher nie działa, forum nie działa. Ahh jak na serwerze hamachi ... 

Opublikowano

Dla mnie serwer bomba !!! Typowy pod pvp 4Fun :) A dajcie czas chłopakom serwer dopiero co wystartował pracują nad serwem. Ogólnie mnie się tam bardzo podoba od dawna szukałam takiego :) Mi nic nie laguje nic nie wywala nie wiem o co wam chodzi, tp na różne mapy (nigdy nie wywaliło) tylko trzeba clienta uruchomić poprzez "Promt2 Client" i będzie git ;) Jedyna zmora to BS ale jak ktoś wie jak to ogarnac to idzie... i tak już umiem korzystać z bs-a i mam całe eq wymieszane :) Tylko trzeba popytać pogadać i idzie? Idzie ! A to że wywala na 5 minut czasem logowanie pada to widocznie coś robią, ważne że pracują nad tym doceńcie to ;) Gra dużo osób, moja ocena ogólnie na dzień dzisiejszy pozytywna. :) Pozdrawiam

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Deco powrócił w wielkim stylu! Brakowało mi Twojego promt2, ale nie obraziłbym się, gdybyś zreaktywował Lomaxa! ^^

Zagram, zagram na pewno! ;) I polecam gorąco!

­graphic.png

Opublikowano

Serwer warty polecenia, warto sciagnac? Nie hejtujcie mi tu serwera, pytam tutaj osoby ogarniete ktore graja w metina wiecej niz 2 lata.

Moim zdaniem naprawdę warto, chociaż czasami pada logowanie, lub wywala, ale widać chociaż, że serwer jest godny polecenia ponieważ liczba graczy mówi sama za siebie ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

cos mi sie nie zgadza serwer bez is a gm napisal ze wszyscy otrzymali 200 pkt w IS? COt tu jest nie tak.

@ediy Jeszcze jedno pytanko pvp jest wyrównane, jezeli nie to jaka klasa "góruje"

Opublikowano

cos mi sie nie zgadza serwer bez is a gm napisal ze wszyscy otrzymali 200 pkt w IS? COt tu jest nie tak.

@ediy Jeszcze jedno pytanko pvp jest wyrównane, jezeli nie to jaka klasa "góruje"

IS jest ale nie ma rzeczy w Is które nie sa dostepne w grze praktycznie mozesz zrobic perfekcyjnie dobra postac bez wydawania złotówki :) IS dla leniwych.

Co to za serwer gdzie BM ma wszystkich na sferke, a dagger na chmurke?

ogarnijcie to wreszcie..

to Ty chyba grac nie umiesz :) ja gram daggerem i chmurka jest dobra jak w każdej postaci jakiś skill, a BM nie ma na sfere chyba że kogoś kto eq nie umie zrobić :) pozdrawiam

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

IS jest ale nie ma rzeczy w Is które nie sa dostepne w grze praktycznie mozesz zrobic perfekcyjnie dobra postac bez wydawania złotówki :) IS dla leniwych.

to Ty chyba grac nie umiesz :) ja gram daggerem i chmurka jest dobra jak w każdej postaci jakiś skill, a BM nie ma na sfere chyba że kogoś kto eq nie umie zrobić :) pozdrawiam

No tak dagger z full eq na 2 reke + 12 um z ludem a ja mental 2 reka 19 um z ludem i 80 zrecznosci padam na chmurke. Mam 50k hp a chmurka mi ciagnie po 35-40k hp nie wazne od kogo. A jak ktos ma um 19 w sztylkach + lud to ma mentala na chumrke bo bierze po 50k+ :)

Postanowilem odejsc bo gra tutaj nie ma najmniejszego sensu. Nawet przy eq klasowym :)

Opublikowano

No tak dagger z full eq na 2 reke + 12 um z ludem a ja mental 2 reka 19 um z ludem i 80 zrecznosci padam na chmurke. Mam 50k hp a chmurka mi ciagnie po 35-40k hp nie wazne od kogo. A jak ktos ma um 19 w sztylkach + lud to ma mentala na chumrke bo bierze po 50k+ :)

Postanowilem odejsc bo gra tutaj nie ma najmniejszego sensu. Nawet przy eq klasowym :)

To dobrze że odszedłeś, jeden słaby gracz mniej :) po pierwsze pż to nie wszystko, i abs full.. Trochę pomyślunku i byś nie padał na chmurkę. Widocznie jak wcześniej już pisałam grac nie umiesz więc przenieś się na gry typu kurnik lub coś w tym stylu chociaż tam potrzeba troche w niektórych grach inteligencji.. :/ Ja jakoś biłam się z mentalem i nie mam na chmurkę go jakoś :/ A chciałabym... Trzeba pomyśleć pokombinować ot co.

Szkoda ,że te um i śr wchodzi ... według mnie powinni usunąć te śr i um bo pvp jest bez sensu ;)

Możesz zrobić broń na 65 wymixować bony, bez um i śr i uwierz mi że efekty są podobne w dmg :)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Dzisiaj w nocy na serwerze zostały wprowadzone poprawki zgłoszonych błędów, oto lista:
- Naprawiono DT
- Naprawiono BS
- Naprawiono Olejek Wygnania
- Usunięto Fryzurę dla szamanki od npc długie włosy (czerw.)
- Naprawiono zmianę świecenia w kliencie
- Dodano limit znaków w ochronie konta
- Naprawiono błędy podczas przełączania serwera
- Poprawiono działanie serwera stron WWW, powinno już wszystko być OK

Aby wszystko działało należy włączyć autopatcher lub ProMT2-Fix

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

http://s1.promt2.com.pl/ <---

Oto strona do serwera dużo osób z tego co słyszę wbija na strone s2 i zakłada tam konta i nie mogą wejść na s1 na serwer bo "konta nie istnieją" -.- więc piszę dla wiadomości. Ashante chyba się nie nadajesz na te stanowisko skoro nie potrafisz pomóc graczom wciskając im że "źle wpisują swoje dane" -.- ...

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

szkoda, że BS dalej nie działa i bony przeskakują -,- Podajcie innego BS'a bo póki co te co ja mam wywalają clienta -.-... serwer pvp/4fun bez bs ?

\

Opublikowano

szkoda, że BS dalej nie działa i bony przeskakują -,- Podajcie innego BS'a bo póki co te co ja mam wywalają clienta -.-... serwer pvp/4fun bez bs ?

Ustaw BS na 0.6 i ładnie bony wchodzą :) albo wypakuj sobie clijenta bez aktualizacji i all dziala :)

Opublikowano

Ustaw BS na 0.6 i ładnie bony wchodzą :) albo wypakuj sobie clijenta bez aktualizacji i all dziala :)

próbowałem i dalej przeskakuje bony ;/// chodzi ci o tego BS I czy II ??

\

Opublikowano

próbowałem i dalej przeskakuje bony ;/// chodzi ci o tego BS I czy II ??

W tym 7 slotowym daj pasek czasowy w jakim ma mieszac na MAX i postaw sobie 7 itemkow to nie bedzie przeskakiwal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...