Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McMap.pl - Strona z mapkami

Pecet48

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona w budowie, no cóż czekam, aż znowu będzie dostępna i zajrzę na nią, chociaż po opiniach widać, że dobra stronka :)
Powodzenia!

Opublikowano

Strona została otwarta. Są to beta testy. Zachęcam do oceniania i dyskutowania na temat wyglądu itp. strony ;)

Opublikowano

Strona wygląda lepiej.

http://imgur.com/9jYwa6j

Poprawiłbym tutaj marginesy, a potem dodałbym jakieś ładne logo.

Postaram się to naprawić. 

A co do strony to poszukujemy osób, które regularnie publikowały by ciekawe mapy. Jeżeli jest ktoś chętny proszę o wiadomość.

Jeżeli są również osoby, które mogą w jakiś sposób pomóc itp. także proszę się zgłosić ;)

Opublikowano

Filmy ucinają się, nie wstawiaj ich dodając tylko link w edytorze posta tylko poprzez embed z YouTube :) Też miałem taki problem na moim blogu :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Filmy ucinają się, nie wstawiaj ich dodając tylko link w edytorze posta tylko poprzez embed z YouTube :) Też miałem taki problem na moim blogu :)

O rzeczywiście. Z tego wszystkiego nawet nie zwróciłem uwagi. Dzięki ;)

Opublikowano

Ta strona jest z*******a ,nie kiedy jak mi sie nudzi to przeglądam mapki   :) wiecej ich dodawajcie :)

:D Cały czas szukam kogoś kto mógłby wstawiać jeszcze więcej mapek.

Opublikowano

Bardzo fajna i przejrzysta stronka będę często zaglądał. 

Strona jest po prostu świetna :) Wszystko dopięte na ostatni guzik , Takie coś mi sie podoba :) . Zaslugujesz na plusika

Dzięki wielkie za miłe opinie ;)

Pamiętajcie, że szukam paru osób do pomocy więcej informacji tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/718613-inne-poszukuj%C4%99zostan%C4%99-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/page-33 (poszukajcie mojego wpisu)

Takżę możecie już korzystać z nowego formularza kontaktowego z współpracą YouTuber'a ;) -----> http://mcmap.pl/?page_id=129

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam :D

Opublikowano

Stronka może służyć jako inspiracja lub gotowy projekt na serwer. Jestem pod wrażeniem.

Dzięki wielkie za opinie !

Także wpadajcie i zobaczcie co nowego dodaliśmy ;) Możecie już teraz wypromować kanał YouTube czy serwer minecraft :D

A tu taki dodatek, trochę ułatwi poruszanie się po stronie ;)

38105432211410936742.png

Opublikowano

Strona się przyda osobom które potrzebują na szybko mapki,

przydało by się więcej tych mapek, ale jak na daną chwile da się coś wybrać.

minecraft.jpg
Opublikowano
Strona taka sobie, jak dla mnie. Kilka rzeczy mi nie pasuje wizualnie. 
Po pierwsze zmniejszył bym stopkę na dole na jak najmniejszą, czyli w niej tylko "CyberChimps WordPress Themes © McMap.pl 2014 - 2015" Bo, po co taka wielka stopka. 
Po drugie pobawił bym się z panelem bocznym "Zaloguj się". Jakoś bym to wyśrodkował/zmniejszył czy coś, żeby lepiej wyglądało. 
Po trzecie skasował bym to, co jest w spoilerze i co do loga to bym poprosił jakiegoś grafika o napis na szybko czy coś, bo ten wgl. mi się nie podoba.

hugBe6Z.jpg

Opublikowano

Strona taka sobie, jak dla mnie. Kilka rzeczy mi nie pasuje wizualnie. 
Po pierwsze zmniejszył bym stopkę na dole na jak najmniejszą, czyli w niej tylko "CyberChimps WordPress Themes © McMap.pl 2014 - 2015" Bo, po co taka wielka stopka. 
Po drugie pobawił bym się z panelem bocznym "Zaloguj się". Jakoś bym to wyśrodkował/zmniejszył czy coś, żeby lepiej wyglądało. 
Po trzecie skasował bym to, co jest w spoilerze i co do loga to bym poprosił jakiegoś grafika o napis na szybko czy coś, bo ten wgl. mi się nie podoba.

hugBe6Z.jpg

Wielkie dzięki za taką pomoc ;)

1. Masz racje co do tej stopki zostanie ona zmniejszona.

2. Dużo już było do tego uwag. Postaram się jak najszybciej to naprawić.

3. W spoilerze chodzi ci o reklamę czy suwak? 

4. Logo już się robi ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Wielkie dzięki za taką pomoc ;)

1. Masz racje co do tej stopki zostanie ona zmniejszona.

2. Dużo już było do tego uwag. Postaram się jak najszybciej to naprawić.

3. W spoilerze chodzi ci o reklamę czy suwak? 

4. Logo już się robi ;)

Pozdrawiam

Chodziło mi o reklame jak i suwak. Bo coś źle wygląda. Hmm. Zostało jeszcze ci naprawić panel logowania, bo wygląda tak jakby chciał, a nie mógł. 
I jeszcze zrób stronowanie, żeby nie było "Następna strona" i "Poprzednia strona" tylko "1 2 3 4 5 6 7 8". 
Co do suwaka to lepiej jakby było coś ala

Jeszcze można, by dodać do posta po prawej opcje "Dziękuje", gdzie gracze, by wciskali i tak mogli, by podziękować za mapkę. 
Zamiast pobierz link można, by było zrobić button "Pobierz" i lepiej, by wyglądało coś takiego, a link wygląda brzydko. 
Panel boczny archiwa osobiście bym wywalił. Bo tylko zaśmieca według mnie on tam. 
W kategoriach map jest kategoria "Bez kategori" to zamiast tego daj np. "Zwykła" czy coś takiego... 
Informacje dla budowniczych chodzi mi tu o ten panel boczny. Popraw napis, bo ci on wychodzi z tego kwadratu jakby chciał uciec i to nieprzyjemne dla oka ;) 
Te "Na górę strony" znajdź coś lepszego na necie, bo wygląda obskurnie, a tego typu rzeczy jest trochę na internecie ;) 
Panel boczny facebook możesz wywalić i zrobić wersje jak jest np. na

Myślę, że lepiej, by wyglądało. 

Jak jeszcze wpadnie mi coś do głowy bądź znajdę jakiś szablon fajny to napiszę :) 
Przepraszam za takie hejty, ale myślę, że lepiej jak strona będzie wyglądała bez zarzutów dla wszystkich :)
Opublikowano

Hmmm powiedz co tutaj jest twojego ?, gotowy szablon wordpress jeszcze przerobiony i wyglada jak kupa, zbyt jaskrawe kolory az oczy bola. W bocznym panelu logowania przydalby sie padding.

Opublikowano

Tematyka bardzo ciekawa, ale szablon... Nie wiem czy jest twój czy nie. Nie wnikam w to, bo to jest najmniej istotny element, ale po prostu jest... beznadziejny. :P

- Panel odpowiadający za logowanie się na twoją stronę nie ma paddingu. 

- Wpisy... Jest tutaj kompletny bałagan, o ile treść jest ciekawa to filmiki są, że tak to ujmę "rozjechane". Wyśrodkuj to wszystko. :D

- Slider z tymi obrazkami jest zdecydowanie za duży.

- Obrazek w tle też jest zdecydowanie za "ciężki". U mnie ładował się ponad 20 sekund. Można go zastąpić czymś innym.

+ Tematyka (Dość nietypowa)

+ Częste wpisy

+ Mimo, że szablon jest mega brzydki. Łatwo się odnaleźć.

Opublikowano

Po pierwsze chciałbym bardzo serdecznie podziękować za tak dobre rady. Dzięki wam serwis naprawdę może być lepszy ;)

Chodziło mi o reklame jak i suwak. Bo coś źle wygląda. Hmm. Zostało jeszcze ci naprawić panel logowania, bo wygląda tak jakby chciał, a nie mógł. 
I jeszcze zrób stronowanie, żeby nie było "Następna strona" i "Poprzednia strona" tylko "1 2 3 4 5 6 7 8". 
Co do suwaka to lepiej jakby było coś ala

Jeszcze można, by dodać do posta po prawej opcje "Dziękuje", gdzie gracze, by wciskali i tak mogli, by podziękować za mapkę. 
Zamiast pobierz link można, by było zrobić button "Pobierz" i lepiej, by wyglądało coś takiego, a link wygląda brzydko. 
Panel boczny archiwa osobiście bym wywalił. Bo tylko zaśmieca według mnie on tam. 
W kategoriach map jest kategoria "Bez kategori" to zamiast tego daj np. "Zwykła" czy coś takiego... 
Informacje dla budowniczych chodzi mi tu o ten panel boczny. Popraw napis, bo ci on wychodzi z tego kwadratu jakby chciał uciec i to nieprzyjemne dla oka ;)
Te "Na górę strony" znajdź coś lepszego na necie, bo wygląda obskurnie, a tego typu rzeczy jest trochę na internecie ;)
Panel boczny facebook możesz wywalić i zrobić wersje jak jest np. na

Myślę, że lepiej, by wyglądało. 

Jak jeszcze wpadnie mi coś do głowy bądź znajdę jakiś szablon fajny to napiszę :)
Przepraszam za takie hejty, ale myślę, że lepiej jak strona będzie wyglądała bez zarzutów dla wszystkich :)

1. Suwak zostanie zastąpiony. Poszukam lepszych wersji. Reklama zostanie usunięta lub lepiej dopasowana (ogólnie wogóle bym ich nie wstawiał ale niestety serwis musi się jakoś utrzymywać :/ )

2. To zrobię jak najszybciej.

3. Także dodam opcję oceniania.

4. Już jest,

5. Panel archiwa został wyrzucony.

6. Nazwa "Bez kategorii" zostanie zamieniona ;)

7. Mi  nie ucieka :/ Jeżeli mógłbyś dać screena ;)

8. Mi się podoba takie do koloru. Ale zobaczymy co inni o tym napiszą ;)

9. Co dokładnie ci chodzi z tym facebook. Bo nie zrozumiałem.

Dzięki wielkie za pomoc :D

Hmmm powiedz co tutaj jest twojego ?, gotowy szablon wordpress jeszcze przerobiony i wyglada jak kupa, zbyt jaskrawe kolory az oczy bola. W bocznym panelu logowania przydalby sie padding.

Rzeczywiście szblon nie jest mój :/ Jestem dopiero w trakcie nauki tego typu rzeczy dlatego korzystam z wordpress lecz stopniowo staram się edytować resztę w kodach, to samo z grafiką. Wszystko staram się naprawić.

Tematyka bardzo ciekawa, ale szablon... Nie wiem czy jest twój czy nie. Nie wnikam w to, bo to jest najmniej istotny element, ale po prostu jest... beznadziejny. :P

- Panel odpowiadający za logowanie się na twoją stronę nie ma paddingu. 

- Wpisy... Jest tutaj kompletny bałagan, o ile treść jest ciekawa to filmiki są, że tak to ujmę "rozjechane". Wyśrodkuj to wszystko. :D

- Slider z tymi obrazkami jest zdecydowanie za duży.

- Obrazek w tle też jest zdecydowanie za "ciężki". U mnie ładował się ponad 20 sekund. Można go zastąpić czymś innym.

+ Tematyka (Dość nietypowa)

+ Częste wpisy

+ Mimo, że szablon jest mega brzydki. Łatwo się odnaleźć.

1. Panel racja już nad nim pracuje. Mam nadzieje że uda mi się to wyśrodkować.

2. Tak wpisy są robione za szybko za co przepraszam. Postaram się bardziej dbać o estetykę wpisów.

3. Zostanie on zastąpiony jak to wyżej pisałem.

4. Racja a tym bardziej na telefonie. Zamienie na coś mniej "walącego po oczach" ;)

Resztę dziękuję za pomoc :D I za miłe opinie :D

Jeszcze mam jedną prośbę. Czy moglibyście wysłać screeny jak ta stronka u was wygląda. Bo wydaję mi się, że coś jest z rozdzielczością nie tak :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...