Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McMap.pl - Strona z mapkami

Pecet48

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Pecet48

Chodzi mi o wysuwaną wersje panelu facebook'a ;) a nie tą zwykła ;]

Raczej pozostane przy takiej wersji :) Trochę już pozmieniałem, dlatego zapraszam do dyskusji :D

Opublikowano

Ja bym w panelu logowania dał trochę miejsca ( zaznaczone strzałkami)

tf1pox.jpg

No właśnie niestety mam z tym lekki problem. Po prostu nie mam pojęcia jak tego dokonać lub zwyczajnie się nie da. Ani w ustawieniach widgetu, a to samo w kodzie.

Opublikowano

.lwa powinna mieć paddin 

No właśnie niestety mam z tym lekki problem. Po prostu nie mam pojęcia jak tego dokonać lub zwyczajnie się nie da. Ani w ustawieniach widgetu, a to samo w kodzie.

Opublikowano

Dwa tygodnie prawie minęły i postanowiłem zobaczyć czy coś się zmieniło. :D Niestety tło nadal jest zbyt ciężkie (Ładowało się 20 sekund). Musisz pomyśleć nad czymś innym albo odchudzić obecny obrazek. Panel logowanie nadal nie ma paddingu co bardzo rzuca się w oczy. Popraw także stopkę, bo wydaję mi się, że się popsuła. W sensie przewijanie stron jest pod informacją o autorze, a tak raczej nie ma być. :P Jedyne co jeszcze mogę zarzucić to niektóre wpisy. Jeśli jest to blog o mapach z minecraft'a. To w jakim celu umieszczasz informację o zarabianiu w internecie? Co ma piernik do wiatraka? Rozumiem link do wpisu gdzieś w menu czy coś, ale gdy użytkownik poszukuję jakieś mapki i widzi taki wpis jest raczej zdziwiony.

Opublikowano

Dwa tygodnie prawie minęły i postanowiłem zobaczyć czy coś się zmieniło. :D Niestety tło nadal jest zbyt ciężkie (Ładowało się 20 sekund). Musisz pomyśleć nad czymś innym albo odchudzić obecny obrazek. Panel logowanie nadal nie ma paddingu co bardzo rzuca się w oczy. Popraw także stopkę, bo wydaję mi się, że się popsuła. W sensie przewijanie stron jest pod informacją o autorze, a tak raczej nie ma być. :P Jedyne co jeszcze mogę zarzucić to niektóre wpisy. Jeśli jest to blog o mapach z minecraft'a. To w jakim celu umieszczasz informację o zarabianiu w internecie? Co ma piernik do wiatraka? Rozumiem link do wpisu gdzieś w menu czy coś, ale gdy użytkownik poszukuję jakieś mapki i widzi taki wpis jest raczej zdziwiony.

Bardzo dziękuję za wszystkie uwagi :)

1. Tło zostało odchudzone, a strona odpowiednio zoptymalizowana. Mnie ładuję się bardzo szybko, jeżeli kłopot nadal występuję (tzn. strona długo się ładuję) proszę od razu pisać.

2. Z tym mam problem nie ukrywam. Nie mam pojęcia, gdzie znajduję się od tego plik. Próbowałem już długo, jednak nie idzie tego wyrównać. Postaram się coś z tym zrobić w miarę możliwości nie zostawię tak tego ;) 

3. Pasek stronicowania przerzuciłem na wpisy.

4. Przepraszam, jeżeli to przeszkadzało ;) Zostało usunięte. Zależy mi aby stronka była dla odwiedzających jak najlepsza :) Trochę tutaj racji przyznam.

Pozdrawiam i czekam na kolejne uwagi, to naprawdę pomaga w utrzymaniu strony w jak najlepszym porządku :D

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam wszystkich ! Odkopuję temat, ponieważ strona nadal istnieje ale bardzo dużo się zmieniło, dlatego zapraszam i czekam na opinie :D www.mcmap.pl

Opublikowano

czekam na opinie

Strona całkiem spoko wszystko jest w jednym miejscu, nie trzeba przekopywać "internetów"

Opublikowano

Fajny pomysł, złe wykończenie. Jest wiele elementów graficznych do zmiany min. logo cze belki. Ogólnie strona nie jest zła, wymaga "dopieszczenia". 

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...