Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McMap.pl - Strona z mapkami

Pecet48

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Pecet48 Wznawiam prośbę o zmianę czcionki i zamiast aktywnej kursywy zmień na pogrubienie.

I zmień to logo.

@DesperekPL Logo niedługo będzie zmienione ;)

A co do tej czcionki to co masz na myśli?  :huh:

Opublikowano

@Pecet48 Chodzi mi głównie o logo, menu i ogólnie header, we wpisach też można by dać bezszer.

Aha ok. Dzięki za wszelkie rady ;)

Opublikowano

Przydatna strona :D

Świetne i bardzo pomocne polecam

Dzięki wielkie za wsparcie i dobre opinie :D Serdecznie zapraszam do wstawiania własnych mapek jak i pobierania innych ;)

Opublikowano

Strona przeszła wielką zmianę :D Jak wam się podoba? Jakieś uwagi? Piszcie, chcemy aby była ona jak najlepsza ;)

Opublikowano

A texturepacki też? ^^

Tylko że wymagałbym własnego linku do pliku. (shorte)

@VetixGames

Hmm... :) A co myślisz że publikowanie także "texturepack" jest dobrym pomysłem?  :huh:

Opublikowano

Fajnie, ze ktoś zajmuje się tym na polskim rynku :) Tak jak zauważył DesperekPL - popracuj nad designem. Teraz jest jak najbardziej w porządku ale prawie zawsze może być lepiej. Nie wiem jak to wygląda u innych bo nie każdy ma taki sam monitor (w tym szerokość i rozdzielczość) - w css możesz zmienić "background-position" na center.

Dobry sposobem na rozwinięcie działalności oraz świadomości istnienia takiej strony wśród ludzi byłoby wprowadzenie 'marketingu' czyli działań mających na celu promowanie i reklamowanie marki oraz dostosowywanie jej do wymogów (czytaj. potrzeb) użytkowników - co i tak już robisz^^

Oprócz map możesz również udostępniać tekstury stworzone przez graczy^^. Życzę powodzenia i dalszych sukcesów! :)

Cytat

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Opublikowano

Fajnie, ze ktoś zajmuje się tym na polskim rynku :) Tak jak zauważył DesperekPL - popracuj nad designem. Teraz jest jak najbardziej w porządku ale prawie zawsze może być lepiej. Nie wiem jak to wygląda u innych bo nie każdy ma taki sam monitor (w tym szerokość i rozdzielczość) - w css możesz zmienić "background-position" na center.

Dobry sposobem na rozwinięcie działalności oraz świadomości istnienia takiej strony wśród ludzi byłoby wprowadzenie 'marketingu' czyli działań mających na celu promowanie i reklamowanie marki oraz dostosowywanie jej do wymogów (czytaj. potrzeb) użytkowników - co i tak już robisz^^

Oprócz map możesz również udostępniać tekstury stworzone przez graczy^^. Życzę powodzenia i dalszych sukcesów! :)

Dzięki wielkie :D Super rady. Cały czas pracuję nad stroną jak i reklamą. Myślę że wprowadzę także te texturki ;) Przynajmniej wiem że nie robię tego na marnę no i jest motywacja do dalszej pracy ;)

A co do reklam to na razie tylko YouTube. Wiadomo strona jeszcze jest za mała aby łapać inne typy współpracy ale czas pokaże :D

Opublikowano

Brzydka, chyba na wordpressie - robiona przez parę godzinek pewnie. Tło jest okropne, strona wygląda fatalnie na 1920x1080 i zgaduję, że na niższych rozdzielczościach nie lepiej - stworzenie strony z mapami i np. samo dodawanie map do bazy danych jest świetną koncepcją, a tutaj? Gówno.

PS Oczywiście nawalono reklamy czyli adblock na tej stronce będzie działać :>

PMK3yt4.png

Opublikowano

Brzydka, chyba na wordpressie - robiona przez parę godzinek pewnie. Tło jest okropne, strona wygląda fatalnie na 1920x1080 i zgaduję, że na niższych rozdzielczościach nie lepiej - stworzenie strony z mapami i np. samo dodawanie map do bazy danych jest świetną koncepcją, a tutaj? Gówno.

PS Oczywiście nawalono reklamy czyli adblock na tej stronce będzie działać :>

No tak strona na wordpress. Ale czy to jakiś problem? Po to stworzyli taki silnik aby go używać. A reklamy... hosting i domena same się nie opłacą ;/ Ale dzięki za opinie ;)

Opublikowano

Strona fajna, przejrzysta tylko jedyne co mnie razi to tło strony, ale ogolnie jest fajna, kilka mapek pobralem :P

No dzięki ;) Macie racje. Strona zostanie poprawiona. 

Opublikowano

Na wordpress można robić genialne rzeczy, nawet portfolia itd. i nawet te automatycznie dodawanie map z moderacja tego. Reklamy można byłoby lepiej umiejscowić, bo teraz one denerwują i to strasznie :) Pomysł jest świetny, ale wykonanie gorsze.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Na wordpress można robić genialne rzeczy, nawet portfolia itd. i nawet te automatycznie dodawanie map z moderacja tego. Reklamy można byłoby lepiej umiejscowić, bo teraz one denerwują i to strasznie :) Pomysł jest świetny, ale wykonanie gorsze.

No właśnie ;/ Teraz postaram się jak najlepiej. Nie sądziłem, że aż będzie tyle zainteresowania ;) A co do tych reklam to racja. Za dużo ich. Także postaram się ich jak najmniej i w lepszym miejscu.

Ale dzięki wielkie za wszystkie rady i opinie. Na prawdę pomocne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...