Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sameria Start 31 październik 2014 godz. 18:00 [Dedyk] [Medium]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opisz dokładnie jaki masz błąd ew zapraszam na forum a postaram ci się tam pomóc 

Pisze że sewer nie jest dostępny ogółem channele nie trybią ;x

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Pisze że sewer nie jest dostępny ogółem channele nie trybią ;x

Przerwa techn. była i dlatego pewnie nie mogłeś się połączyć a co do statusu na stronie jest OFF chyba 

Opublikowano

Po przeczytaniu prezentacji odnoszę pozytywne wrażenie na temat serwera.

Bardzo fajna prezentacja, mi przypadła jakoś do gustu...

Polecam serwer, warto zagrać! :P

Opublikowano

A to on dziala juz? Bo pisze 0 online.. :P

A z czego czytalem tutaj posty, to klapa... z 50 online max tu pewnie jest, boje się pobrać

Opublikowano

A z czego czytalem tutaj posty, to klapa... z 50 online max tu pewnie jest, boje się pobrać

Dziala. Fakt graczy jest malo ale administracja planuje reklame wiec powinno byc lepiej.

Co do serwera, wszystko jest ok administracja sie interesuje, exp jest dopasowany ale boli mnie fakt ze truta dropi tylko z ripa i smierci.

Polecam.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Serwer nie przypadł mi do gustu. Załamało mnie to że trzeba sobie dropić kamienie duchowe czy to jest medium? Na medium raczej kamole są u handlarzy . Serwer polecam ale zakończyłem na nim przygodę myślałem że to będzie coś wspaniałego ale zawiodłem się już wiem że teraz żadnemu nowemu serwerowi nie wolno ufać,administracja każda zawszę opisuje to to tamto a co się okazuje że jest zawszę inaczej na serwerze niż opisane w odpowiedzi ...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dzisiaj było około 80 os

skąd kamienie duchowe?

Metiny + szkaty serwerowe 

Ile online ?

80+/-

Dziala. Fakt graczy jest malo ale administracja planuje reklame wiec powinno byc lepiej.

Co do serwera, wszystko jest ok administracja sie interesuje, exp jest dopasowany ale boli mnie fakt ze truta dropi tylko z ripa i smierci.

Polecam.

Będzie dodana trutka z berana także będzie można chodzić na dungi i będzie szybciej 

Serwer nie przypadł mi do gustu. Załamało mnie to że trzeba sobie dropić kamienie duchowe czy to jest medium? Na medium raczej kamole są u handlarzy . Serwer polecam ale zakończyłem na nim przygodę myślałem że to będzie coś wspaniałego ale zawiodłem się już wiem że teraz żadnemu nowemu serwerowi nie wolno ufać,administracja każda zawszę opisuje to to tamto a co się okazuje że jest zawszę inaczej na serwerze niż opisane w odpowiedzi ...

Tutaj przyznam ci rację bo na serwerach medium są Roski, Wody, Kamole, KD(nie było ich wcześniej) Kasa wolno leci i zmianki są strasznie drogie. Moim zdaniem będzie mało tutaj osób grało nawet jeśli będzie reklama bo serwer ma 200 lv a slow exp jest później i ciężko z bonami oraz drogie rzeczy w sklepach mimo słabe dropu !

Ale mogę polecić serwer jeśli ktoś chcę się pobawić (PvP) na serwerze bo bony ciężko wbić więc pvp jest wygórowane gdyż nie każdy będzie miał perfekty ;)

Opublikowano

Tutaj przyznam ci rację bo na serwerach medium są Roski, Wody, Kamole, KD(nie było ich wcześniej) Kasa wolno leci i zmianki są strasznie drogie. Moim zdaniem będzie mało tutaj osób grało nawet jeśli będzie reklama bo serwer ma 200 lv a slow exp jest później i ciężko z bonami oraz drogie rzeczy w sklepach mimo słabe dropu !

Ale mogę polecić serwer jeśli ktoś chcę się pobawić (PvP) na serwerze bo bony ciężko wbić więc pvp jest wygórowane gdyż nie każdy będzie miał perfekty ;)

Mam testową postać, 40 lv, a w eq ok. 100kk  , expie czysto: bez monetki, pd etc  :)

Opublikowano

Polecam! Serwer wydaje się z prezentacji nudny, ale nie jest!
Expienie do 65 lvl jest proste, później zaczynają się schody, trzeba zrobić eq (nie ma już u handlarzy)
Bić metiny aby zrobić rosy i wody, kamienie duchowe, oraz kd (jeżeli nie chcemy wydawać 25kk)

Przyjemni ludzie, z którymi miło spędza się czas!

Catherine 85 (stale rośnie!)

POLECAM WSZYSTKIM, KTÓRZY LUBIĄ SERWERY MEDIUM!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...