Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sameria Start 31 październik 2014 godz. 18:00 [Dedyk] [Medium]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam...Gracze znależli yang buga...Minute potem gm napisał ze to naprawią i tak też zrobili...Wkońcu jakiś porządny medium, a nie syf

I tak tez zrobili? skad wiadomo ze naprawili skoro jeszcze serwer nie otwarty...

Bo twoje zdanie zabrzmialo tak jak by juz bylo naprawione.

Ile max kryta i hp w itemku?

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak tez zrobili? skad wiadomo ze naprawili skoro jeszcze serwer nie otwarty...

Bo twoje zdanie zabrzmialo tak jak by juz bylo naprawione.

Ile max kryta i hp w itemku?

Max HP 3K, zaś kryta 10%. 

Opublikowano

Max HP 3K, zaś kryta 10%. 

A odpowie mi ktoś może na moje powyższe pytanie dotyczące problemu z klientem?

Opublikowano

aj to się pomyliłem mówiłem że będzie na start 150 osób sory za błąd jest 60 osób. Ło luju zarobicie na serwerze grube hajsy, ale ostrożnie bo skarbówka się dopie*doli do was :D 

--

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie może wejść na serwer napiszę Wam tu co trzeba zrobić. 

Pierwszym krokiem jest odpalenie starego patchera, wygląd jego jest taki:

15961086590854361683.jpg

Następnie po skończeniu patchowania się, starego patcha odpalamy nowy. Wygląda on tak:

53917411344290489548.jpg

Takie coś pozwala Wam wejść na serwer, po tym już można skasować starego patchera. 

Opublikowano

Jeżeli ktoś liczy na typowy medium zawiedzie się ... jest to medium/hard, exp jest ciężki i jeśli liczysz na szybkie wbijanie lvl, to się zniechęcisz już na dzikusach i opuścisz serwer :D ceny w sklepach nieadekwatne do wypadających yang, a o bonowaniu nie wspominam bo jest jakie jest i trzeba ręcznie klepać ( BS niby widnieje w prezentacji ale w rzeczywistości go nie ma ) . Serwer poprawiany na każdym kroku ( owszem dobrze ) ale kto robił beta testy tego nie chcę wiedzieć :D cóż życzę powodzenia ale bez mojej osoby .

Opublikowano

Teraz jest przerwa i wiekszość bugów bedzie naprawiona...Polecam serwer każdemu ktory szuka dobrego medium :)

Opublikowano

Bronilem serwera ale ninja 64 lvl o nicku Shiro wywalal bronie na 65+9 wiec cos tu jest nie tak... jeszcze twierdzil ze ma pelno bryl.

Bronie na 65 to nie problem, a twierdzić może sobie co chce, co prawda bug yang był ale jest aktualnie kasowany. Także takie gadanie jest dla mnie śmiesze, na bugu nie problem jest wbić pełno brył, niech wbije uczciwą grą. 

Opublikowano

Nie dość, ze serwer ruszyl z godzinnym opoznieniem to jest zbugowany po uszy.

Resety co 10 min. Mieliscie chyba od tego bete.

Opublikowano

Ktoś mi powie dlaczego launcher mi się nie uruchamia?
Wszystko spatchowane jak trzeba klikam "Uruchom Grę" okno znika i nic się nie dzieje, gdy odpalam przez "_Launcher.exe" też nic się nie dzieje, mam Windows'a 8.1 ale klienty innych serwerów normalnie działają.

Zmień zgodność na Windows 7 / XP

Bronilem serwera ale ninja 64 lvl o nicku Shiro wywalal bronie na 65+9 wiec cos tu jest nie tak... jeszcze twierdzil ze ma pelno bryl.

Bardzo wątpię w to, że ma mnóstwo bryłek. :) 

Po 1. Svope nic nie rozdawał, gdyż siedzi w plikach, skąd wiem? jestem z Nim na skype. 

Po 2. Nawet się nie znają. 

Oczerniasz Administrację, a dowodów nie masz, jedynie to, że ktoś Ci napisał, że ma navi. A dowody gdzie? Nie ma. :lol: Pozdrawiam. 

Nie dość, ze serwer ruszyl z godzinnym opoznieniem to jest zbugowany po uszy.

Resety co 10 min. Mieliscie chyba od tego bete.

Zbugowany po uszy? Dotąd gracze znaleźli dwa bugi. :) Na becie wszystko działało. 

Opublikowano

Zbugowany po uszy? Dotąd gracze znaleźli dwa bugi. :) Na becie wszystko działało. 

A więc bugi wzięły się z kurzu w skrzynce? Nie róbcie z ludzi idiotów. 

Pierwsze wrażenie bardzo szybko legło, niestety. Czekam na efekty przerwy technicznej.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Graczy online:

16

To jest bug czy mi się zdaje?

Był problem z patcherem, który nie łapał nowych plików. Większość ludzi, którzy chcieli wbić na serwer po prostu nie mogło bo client się nie włączał. Jeżeli komuś nie działa, proszę skasować root'y z pack'a i uruchomić patchera nowego.

Opublikowano

A takie pytanie czy jest event hallowen?

Miało być aktywowane o 24, lecz zostało teraz aktywowane. 

Opublikowano

Zróbcie tak żeby łucznicy podchodzi pod konia bo nie da się expić...To nie jest utrudnienie tylko głupota..

Opublikowano

Zróbcie tak żeby łucznicy podchodzi pod konia bo nie da się expić...To nie jest utrudnienie tylko głupota..

To jest medium, trzeba się troszke natrudzić. Nic samo nie przyjdzie. Niech zostanie tak jak jest.

Opublikowano

Padam jak pies bo nie mogę zdążyć dobić tych głupich łuczników...Przecież na koniu czy nie i tak zadają mi swój dmg...To nie jest utrudnienie...Tak jak już powiedziałem...

Opublikowano

Padam jak pies bo nie mogę zdążyć dobić tych głupich łuczników...Przecież na koniu czy nie i tak zadają mi swój dmg...To nie jest utrudnienie...Tak jak już powiedziałem...

Dziwne, bo ludzie którzy expią w atlantydzie nie mają problemów, dostałem także info, że expią bez biżuterii na 54 oraz stalki i idzie im bezproblemowo jak na razie.

Opublikowano

Same wp i body...Dziwisz się? Ja przykładowo gram archerem i nie jest mi tak łatwo jak im...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...