Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy RevoGuild - autorski system gildii - tab, ranking, komendy administratora i wiele, wiele więcej!

Karolek :3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TheMajster - daj przykład zbędnego kodu powodującego spowolnienia bo tak się tym afiszujesz, a tak naprawdę przykładów brak ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Nie potrzebny kod istnieje :>? 

Zawsze myslalem ze jak "cos" jest nie uzywane , to jest nie uzywane  o.O

Opublikowano

Nie potrzebny kod istnieje :>? 

Zawsze myslalem ze jak "cos" jest nie uzywane , to jest nie uzywane  o.O

To jest @TheMajster, on się zna lepiej, chyba musimy mu poprostu przyznać rację :(

Ps. RevoGuild też wprowadza wielowątkowość ^^

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@karolek :3

Dodaj komende /g efekt

@topic

Plugin fajny jest uzywam

Jest dodana ;)

Opublikowano

Jeszcze poprawa wydajności do max i pluginek będzie TOP OF THE TOP !

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Jest wydajny na maksa :)

Opublikowano

Jak możesz to przy nastepnym update ogarnij pewna funkcje pod komenda /g info TAG. Chodzi mi o linijke "Ostatni atak" mimo ze nie bylo ataku jest podana tam data zalozenia gildii. Dodaj tam jakis napis np: "JESZCZE NIE ZATAKOWANO" To taki drobiazg z mojej strony do estetyczności ;)

Opublikowano

Jak możesz to przy nastepnym update ogarnij pewna funkcje pod komenda /g info TAG. Chodzi mi o linijke "Ostatni atak" mimo ze nie bylo ataku jest podana tam data zalozenia gildii. Dodaj tam jakis napis np: "JESZCZE NIE ZATAKOWANO" To taki drobiazg z mojej strony do estetyczności ;)

Ok ;)

Warnujcie dalej ;]

Opublikowano

Czy jest możliwość aby godzina wyświetlana na Tabie była :

Godzina:Minuta     bez sekund ? 

bez reklam

Opublikowano

Czy jest możliwość aby godzina wyświetlana na Tabie była :

Godzina:Minuta     bez sekund ? 

Właśnie Karol, wrzuć opcję formatowania godziny, bo przy odświeżaniu taba co 10 sekund to przeskakiwanie sekund źle wygląda. ;)

Opublikowano

Utnie ostatnie znaki ;)

Opublikowano

Problem w tym, że chce aby godzina była na samym środku, bo tak na samym końcu lipnie wygląda ;/

bez reklam

Opublikowano

Pomoże ktoś z tymi błędami co pisałem wcześniej ? po podłączeniu mysql i odczekaniu sypie błędami.

@Edit

Dlaczego jeśli gildia ma powyżej 999 punktów nie pokazuje ostatniego nawiasu czyli ] ?

A mam ustawione tak: 

'21': ' &3|1. &r&7|{GTOP-1}

bez reklam

Opublikowano

Tak dzisiaj siedze i mysle dlaczego nie ma w configu linijek max tag i max name :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...