Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2 rework (V12) [Dedyk] [Easy]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno horda ludzi miała zagrać na serwie, gdzie oni są? The, po co Ty sam się oszukujesz, serio jesteś taki ułomny? 

Serwera nie polecam, za miesiąc reaktywacja v13, a plakaty rozwieszą w szkołach. xD

Opublikowano

brawo! włączyliście serwer po tygodniu! i czego oczekujecie? że nagle ludzie zaczną wam dziękować? myślałem że się ogarnęliście ale widzę że nie, czekam na wersje V13 i kolejne, gówniany team.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwer cały czas jest włączony i nadal przybywa nowych graczy :)

przybywa? wczoraj o godzinie 18 było 10 online, dwie osoby w jinno + jedna w shinsoo.  :D

Opublikowano

przybywa? wczoraj o godzinie 18 było 10 online, dwie osoby w jinno + jedna w shinsoo.  :D

@Weight Widocznie komuś tu płacą za pozytywne komentarze, lub ta osoba ma jakąś rangę. xD

Serwera nie polecam, 0 rozgrywki, a samemu nie opłaca się grać.. spytam się jeszcze raz, gdzie Ci wszyscy gracze co tak tęsknili za spotline?

Gdzie leci truta?

Opublikowano

@Weight Widocznie komuś tu płacą za pozytywne komentarze, lub ta osoba ma jakąś rangę. xD

Serwera nie polecam, 0 rozgrywki, a samemu nie opłaca się grać.. spytam się jeszcze raz, gdzie Ci wszyscy gracze co tak tęsknili za spotline?

Gdzie leci truta?

Ziny AV2 - metki od mapy 90

Ludzi sporo 2 w jinno i 2 w shinsoo no no a tak niektórzy opisywali świetnie ten sewer ^^ Niestety ja już nie gram bo za dużo ludzi xD

Pozdrawiam, Hurin ;)

# Usuńcie ten temat z MPCforum bo tylko syf robi ; - )

wielkosc

Opublikowano

chciałam zagrać ale widzę po komentarzach że się nie opłaca. 

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze. Pomijając fakt, że The/Maliusek ma wszystko w d***e to olewa swój team, co jest szczytem. Potrafi nie wchodzić na forum, nie odpisuje, nie odczytuje wiadomości. Usunął mi konto po mojej rezygnacji, nie wiem jakim prawem, ale OK. No cóż.. Myślałam, że człowiek ten jest rozgarnięty, ale jak widać przez te 12 edycji niczego się nie nauczył.

Nie polecam, nie grajcie, szkoda waszego czasu i broń Boże pieniędzy. :)

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze. Pomijając fakt, że The/Maliusek ma wszystko w d***e to olewa swój team, co jest szczytem. Potrafi nie wchodzić na forum, nie odpisuje, nie odczytuje wiadomości. Usunął mi konto po mojej rezygnacji, nie wiem jakim prawem, ale OK. No cóż.. Myślałam, że człowiek ten jest rozgarnięty, ale jak widać przez te 12 edycji niczego się nie nauczył.

Nie polecam, nie grajcie, szkoda waszego czasu i broń Boże pieniędzy. :)

parę stron temu godnie walczyłaś o serwer, że jest więcej graczy itepe, no cóż..

nadal nie polecam, a jeśli chcecie już tracić czas na gre, to kupujcie wszystko w isie, ładujcie jak najwięcej i zgłaszajcie się na mistrza gry, nie ważny ekwipunek, level, na spotline możecie kupić gm<3, przykładem jest Beniqowsky czy jak on tam ma, na serwer nie wchodzi, a po otwarciu rekrutacji pędzi jak szalony! pomijając fakt że podanie to żenada.  xD

Opublikowano

parę stron temu godnie walczyłaś o serwer, że jest więcej graczy itepe, no cóż..

nadal nie polecam, a jeśli chcecie już tracić czas na gre, to kupujcie wszystko w isie, ładujcie jak najwięcej i zgłaszajcie się na mistrza gry, nie ważny ekwipunek, level, na spotline możecie kupić gm<3, przykładem jest Beniqowsky czy jak on tam ma, na serwer nie wchodzi, a po otwarciu rekrutacji pędzi jak szalony! pomijając fakt że podanie to żenada.  xD

Może broniłam, bo byłam w Team, teraz mi to lata. Maliusek nie zasługuje na graczy.

Dokładnie, warto grać na serwerze!

Zapraszamy!

A mama nie nauczyła, że nie ładnie kłamać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...