Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2 rework (V12) [Dedyk] [Easy]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

failed to execute metin2client.bin: 2

Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Antywir itp off.

Mam ten sam problem, nie będziesz widział wszystkich mobów, w sumie to większości :D

qolJA1e.png

Opublikowano

Wbiłam na serwer i co? Nie widać postaci, jest jakby wbita w ziemie. Ts nie działa, na forum nikt nie odpowiada, więc jednak chyba lipa z tym serwerem, dziękuje dobranoc. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Wbiłam na serwer i co? Nie widać postaci, jest jakby wbita w ziemie. Ts nie działa, na forum nikt nie odpowiada, więc jednak chyba lipa z tym serwerem, dziękuje dobranoc. 

to sie kurde nie wgrywa pseudo cheatów, mi wszystko działa.

ogarnijcie te ddosy bo wywalanie miłe nie jest.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

to sie kurde nie wgrywa pseudo cheatów, mi wszystko działa.

akurat jestem taką osobą, która nie gra na chetach, więc daruj sobie jak nie wiesz jak jest.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

akurat jestem taką osobą, która nie gra na chetach, więc daruj sobie jak nie wiesz jak jest.

no to już wina leży u ciebie, nikt nie ma takich problemów, przeskanuj sobie komputer, pewnie jakieś syfy masz.

Opublikowano

Weszłam na serwer, bo mnie babska ciekawość skusiła no i tylko upewniłam się, że niczego się nie nauczyłeś. W dniu startu 100% expa i  OX (nawet pytań nie zmieniłeś :P), zaburzający na samym początku gospodarkę serwera. Brakuje jeszcze SM na start i powtórka z rozrywki :) W tą bete śmiem wątpić, bo bugi jak były tak są. Miało być lepiej a wyszło jak zawsze :)

Cóż... powodzenia, bo się przyda :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Spotlinemt2 jest na prawdę niezwykłym serwerem metina...

Dawne czasy były cudowne,była na prawdę niezwykła atmosfera :)

Cóż..nie wiem co i jak z serwerem teraźniejszym ale na pewno jest nieźle..

Administracja 10/10 

Polecam i być może zagram ;D

Opublikowano

Weszłam na serwer, bo mnie babska ciekawość skusiła no i tylko upewniłam się, że niczego się nie nauczyłeś. W dniu startu 100% expa i  OX (nawet pytań nie zmieniłeś :P), zaburzający na samym początku gospodarkę serwera. Brakuje jeszcze SM na start i powtórka z rozrywki :) W tą bete śmiem wątpić, bo bugi jak były tak są. Miało być lepiej a wyszło jak zawsze :)

Cóż... powodzenia, bo się przyda :)

Hahaha, wiedziałem że wejdziesz ;P

Dzięki że mnie uprzedziłaś, i nie zmarnuje czasu na pobieranie, jeśli dalej jest jak było :D

Co tam na OX wygrałaś ? :D

Opublikowano

Hahaha, wiedziałem że wejdziesz ;P

Dzięki że mnie uprzedziłeś, i nie zmarnuje czasu na pobieranie, jeśli dalej jest jak było :D

Co tam na OX wygrałeś ? :D

Doskonale mnie znasz i wiesz, że takiej okazji bym nie przegapiła :P

Po 4 rundach starzy gracze znający pytania mogli zdobyć, jak na początek, całkiem sporo. Game Master był hojny :P Za tydzień pewnie już będą marudzić, że nudno :)

2chao03.jpg

Opublikowano

Doskonale mnie znasz i wiesz, że takiej okazji bym nie przegapiła :P

Po 4 rundach starzy gracze znający pytania mogli zdobyć, jak na początek, całkiem sporo. Game Master był hojny :P Za tydzień pewnie już będą marudzić, że nudno :)

Za tydzien to tego serwera juz nie bedzie.Wystartuje wersja v13.
sygnatura2lg.png
Opublikowano

V12 bo 12 wersja serwera?

Niewiem ile razy juz ten serwer startowal...

Zrobcie chociaz cos raz a porzadnie.

Teraz jest właśnie tak zrobione. Przyjemnie się gra.

Opublikowano

według mnie jest spoko, ale troche mało graczy, powinniście u kogoś dobrego chociaż gp wykupić,

btw. jest pare małych błędów:

1. przy wylogowaniu/zmieniaiu postaci mamy napis ' opuszczasz świat ETERIAL '

2. z metinów w grocie dropi ulepek bez nazwy.

3. dropienie ulepszaczy, a raczej ich drop z szkat nie jest dopasowany do robienia eq.

4. rosy powinny mieć maxymalny czas, lub usunięcie połowy takich jak 1,2,3,4 minuty.

5. rubin który jest potrzebny do tp na mape 90 level powinien mieć nazwę taką jak podnosimy go z dropnięcia (Zaginiony Teleport)

6. gdy wyrzucamy item powinien znikać po 10 sekundach, teraz znika po 3 minutach, troche to upierdliwe.

7. gdy dajecie raty to ustalcie czas, i ogarnijcie troche tych gmów, bo spamują jak debile na /n, nie żebym coś do nich miał, ale to zwykłe przechwalanie się rangą.

8. z ratami tak samo, daliście exp, drop, yang, dzisiaj musiałem się o nie upominać, bo były na (1h?) w godzinach wieczornych..

9. aha! i najważniejsze, dopasujcie ten drop na mapie 90 z metinów, bo stalki.. nic fajnego

troche małe te błędy, ale no zawsze coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...