Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2 rework (V12) [Dedyk] [Easy]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak na razie serwer się trzyma, lecz dodałbym jakeiś questy na nudę, bo serio, bonowanie itemów to katorga, w dodatku miło by było gdybyście pisali co naprawiacie, bo głównego admina nie widać, a wczoraj przerwa techniczna była, no nic, mam nadzieje że przebrniecie przez ten pierwszy tydzień a późnie będzie corazj lepiej. :>

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile online ? Skąd truta ? jak z expem ?

panie develeloper, i tak tu nie zagrasz.. więc nie wiem po co spamisz?

jakoś 300,

ziny, riper,

spoko, szybko do 115 potem zwalnia.

Opublikowano

panie develeloper, i tak tu nie zagrasz.. więc nie wiem po co spamisz?

jakoś 300,

ziny, riper,

spoko, szybko do 115 potem zwalnia.

Odejmij to zero od 300 ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Polecam ze względu na The

To dziwny jesteś, bo wydaje mi się, że to właśnie działania The (a raczej ich brak) są w tym całym Spotlajnowym zamieszaniu jedyną przeszkodą :P

2chao03.jpg

Opublikowano

Nie polecam, banik na forum za nic  <3

Naraziłeś The na straty finansowe wyrażając, popartą doświadczeniem, niepochlebną opinię o jego serwerach, TO JEST NIC? Hejter z Ciebie, o!

2chao03.jpg

Opublikowano

Nie polecam, banik na forum za nic  <3

Naraziłeś The na straty finansowe wyrażając, popartą doświadczeniem, niepochlebną opinię o jego serwerach, TO JEST NIC? Hejter z Ciebie, o!

Za pasożyctwo, jak się komuś obrabia d*** to się u niego nie siedzi,

pozdrawiam.

@Serwer:

Dzisiaj była aktualizacja zwiększająca exp do 160 poziomu oraz dodająca kilka możliwości w grze,

więcej na forum, zapraszamy.

Opublikowano

Za pasożyctwo, jak się komuś obrabia d*** to się u niego nie siedzi,

pozdrawiam.

@Serwer:

Dzisiaj była aktualizacja zwiększająca exp do 160 poziomu oraz dodająca kilka możliwości w grze,

więcej na forum, zapraszamy.

To mi kochaniutki napisz gdzie i kiedy Ci obrabiałem d***, kłamiąc na Twój temat Hmmm ?

No własnie, jedyne czego doświadczyłeś z mojej skromnej strony to nutka sarkazmu co do naprawy bugów na "becie", czy nie uzasadnionej ?

Chyba nie pierwsze co po zalogowaniu doświadczyłem to ku zdziwieniu ? C++ Potem raz dwa do handlarki po hełm a tam co ? Bug yang !

Nie no, ale jeśli tak wygląda twoim zdaniem w pełni odbugowany serwer to gratki, i powodzenia, a szczególnie z taką postawą, "ktoś mi wytyka jawnie błędy, tak by każdy to widział, a zarazem skłonił mnie do jakiś przemyśleń to jebne mu bana, bo przecież narusza moje ego przy moich graczach" !

Powodzenia i tak ci będę życzył, bo masz fajne pliki, ale z taką postawą to daleko nie zajdziesz ;)

Pozdrów tam jeszcze swoich lizydupków <3

Opublikowano

Serwerek padł? W sumie może to i lepiej ten serwer nie nadaje się do gry (bugi, bugi, bugi...) administracja nie ogarnia totalnie - czyli "The" dodając aktualizacje na 3 moby na spocie był ostry śmiech grajcie dalej na tym syfie powodzenia ;-)

wielkosc

Opublikowano

'' bugi bugi bugi '' pochwal się jakie '' WIELKIE '' bugi znalazłeś , chwilowo server off bo pewnie problemy z serverownią .

PROBLEMY Z SERWEROWNIĄ SĄ JUŻ CODZIENNIE

Jakie bugi? Wystarczy popatrzeć na dungeony :) Na 200 lvl'u nie masz skąd ulep wziąść : ) co lecą ze szkat? te szkaty lecą też z*********e jak the zmniejszył resp... Cała krwawa wieża to jakaś porażka

Co v13 będzie lepsze? xD

wielkosc

Opublikowano

PROBLEMY Z SERWEROWNIĄ SĄ JUŻ CODZIENNIE

Jakie bugi? Wystarczy popatrzeć na dungeony :) Na 200 lvl'u nie masz skąd ulep wziąść : ) co lecą ze szkat? te szkaty lecą też z*********e jak the zmniejszył resp... Cała krwawa wieża to jakaś porażka

Co v13 będzie lepsze? xD

To że nie masz skąd ulep wziąć j****y lewaku to nie znaczy że to jest bug, szkaty lecą dobrze. Nie wymieniłeś w tym poście ani jednego buga pierdolcu.

qolJA1e.png

Opublikowano

To że nie masz skąd ulep wziąć j****y lewaku to nie znaczy że to jest bug, szkaty lecą dobrze. Nie wymieniłeś w tym poście ani jednego buga pierdolcu.

Popierdolcu fanie Spotlinemt2 - pisałem już  krwawa wieża: 1/2piętro porażka jakaś  - mapka od 130: brak dropu z metków szkaty leciały dobrze* teraz już jest to zjebane pa popierdolcu xD

wielkosc

Opublikowano

Popierdolcu fanie Spotlinemt2 - pisałem już  krwawa wieża: 1/2piętro porażka jakaś  - mapka od 130: brak dropu z metków szkaty leciały dobrze* teraz już jest to zjebane pa popierdolcu xD

Dalej nie wymieniłeś ani jednego buga, brak dropu z metków? A może wpadłbyś na to że drop nie jest dodany? I naucz się czytać ''popierdolcu'' xD

qolJA1e.png

Opublikowano

Dalej nie wymieniłeś ani jednego buga, brak dropu z metków? A może wpadłbyś na to że drop nie jest dodany? I naucz się czytać ''popierdolcu'' xD

Widać jakie dzieci grają na tym serwerze :)

Cały Wielki SpotlineMT2

A może tak drop nie jest dodany? A może tak jesteś zjebany? Oj chyba tak

wielkosc

Opublikowano

Widać jakie dzieci grają na tym serwerze :)

Cały Wielki SpotlineMT2

A może tak drop nie jest dodany? A może tak jesteś zjebany? Oj chyba tak

Ty pokazujesz jakim jesteś dzieckiem, czy widzisz żeby w prezentacji narzekał ktoś oprócz ciebie? Chcesz Easy to wypierdalaj na easy.

qolJA1e.png

Opublikowano

Ty pokazujesz jakim jesteś dzieckiem, czy widzisz żeby w prezentacji narzekał ktoś oprócz ciebie? Chcesz Easy to wypierdalaj na easy.

Trochę kultury pajacu wyraziłem tylko swoją opinię o.O

#Czekamy na SpotlineMT2 v13

wielkosc

Opublikowano

Skończ już, bo też gram na serwerze, ale serio, ty masz jakieś problemy ze sobą? Fanboy serwera?, bo oprócz Ciebie, i kilku innych nie widziałem że jest taki sposób podlizywania się, nie masz co, i tak Ci to nic nie da.

Ulepki nie są dopasowane do dropu, chyba ze ktoś siedzi 24/7.

Opublikowano

Ulepki nie są dopasowane do dropu, chyba ze ktoś siedzi 24/7.

Były dopasowane jak nie wyszła pro akutliazacja z lepszego na gorsze : - )

Może mu płacą w SM za to żeby nić złego nie napisać o idealnym serwerku xD

Strona,gra,ts3 offline.. ;d koniec serwera? Można jakieś info ?

Serwer zostanie uruchomiony jutro.

Trwają prace techniczne nad serwerem,

przepraszamy za problemy.

V13 w drodze.

wielkosc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...