Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2 rework (V12) [Dedyk] [Easy]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żebym ja tobie nie musiał tutaj pisać jak tobie dupa zmiękła, najpierw wystartuj z tym swoim ścierwem potem się udzielaj w cudzych prezentacjach. ;)

Forum jest od tego aby się udzielać, jeżeli Ci coś nie pasuje, że on się udziela to przemilcz to, jest to forum dla każdego i każdy ma prawo powiedzieć coś od siebie, więc sklej wary :)

@ Za ile ten start :> ?

Opublikowano

Mariusz w porządny gościu, ale niestety sensu gry nie widzę. Zapewne postoi chwilę i znów będzie kolejna reaktywacja. Ale powodzenia życzę. 

Na nic innego nie licz przecież to spotline /wydaje mi się że już 20min minęło

Opublikowano

ohoho jakie rozkazy ;) jakiś kozak od zawodowca? mogę się udzielać gdzie mi się podoba :)

Od Zawodowca? Prosze cie, wypierdalaj robić to swoje gówno, potem ciśnij po innych prezentacjach. Techniku xD

qolJA1e.png

Opublikowano

Forum jest od tego aby się udzielać, jeżeli Ci coś nie pasuje, że on się udziela to przemilcz to, jest to forum dla każdego i każdy ma prawo powiedzieć coś od siebie, więc sklej wary :)

@ Za ile ten start :> ?

Ty tak samo do siebie gdzie obecnie gra 80 osób, nawet na Deroxie gra więcej. xD xD xD

qolJA1e.png

Opublikowano

Trzeba być cierpliwym, każdy serwer ma problemy na starcie, a nie potrzebny spam jest tutaj zbędny.. 

nom, szczególnie że spamujesz sama, boze.. pomysl co piszesz

strona juz dziala

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Admin nie jest w stanie wykonywać 5 czynności na raz.. Trzeba być cierpliwym. 

No wydaję mi się że napisanie pewnej godziny to zajmuje 15sek jeśli to dla niego dużo to widać ze nie jest dla niego ważna ludność ... 

f63m.jpg

Opublikowano

Ja osobiście po tym co się dzieje nie polecam serwera (wydaje mi się że w kodzie strony jest błąd dlatego jest biała strona), administracja wejdzie raz na miesiąc, bugi pewnie zostały, to logowanie śmieszne jest multum lepszych za free a to co wy macie to dno. Ale cóż jeszcze zobaczymy

Opublikowano

Ja osobiście po tym co się dzieje nie polecam serwera (wydaje mi się że w kodzie strony jest błąd dlatego jest biała strona), administracja wejdzie raz na miesiąc, bugi pewnie zostały, to logowanie śmieszne jest multum lepszych za free a to co wy macie to dno. Ale cóż jeszcze zobaczymy

Chyba tylko Ty masz białą strone, błąd to jest ale chyba w twojej głowie.

qolJA1e.png

Opublikowano

(wydaje mi się że w kodzie strony jest błąd dlatego jest biała strona)

źle ci się wydaje.

a co do administracji, moze sobie wchodzić raz na miesiąc, ważne aby serwer się trzymał bez większych problemów.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ja go robiłem rok temu i mi się nadal podoba, prosty i przejrzysty.

Serwer startuje za 2 minuty!

Opublikowano

Ja go robiłem rok temu i mi się nadal podoba, prosty i przejrzysty.

Serwer startuje za 2 minuty!

5min po i nie działa 2min napisałeś znowu nie wypał ale jesteś obiecujący... 

f63m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...