Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta nowego Satan Mu - oddaj glos

mattgoodbye

Test  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grandreset

• Tak - Credyty do WebShopu
    • Nie - Itemy tylko z dropu , bosów , boxów inwazje co3 h 50% na item z boxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodałem do baru Aniołka aby było ciut łatwiej na start ;)

Elf buffer lvl - 300 .

nigdy nie przepadałem za aniołkami/impami w sklepach no ale jak wolisz :)

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elf buffer lvl - 300 .

Buffa bym dał akurat do 100 lv i spokój, bo potem ktoś po rr dostaje od gościa co ma jeszcze bufa na 300lv. Zgodze się również z komentarzem z góry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Start o 20-ej norma jak prawie wszystkie serwery.Ja zaczne sobie w niedziele bo na łeb nie upadłem aby noce zarywać.A  kOzka i tak bedzie top1 hahaaa . To jednak ten sam świr co zapamietalem .Bosche co za pokręcony men :)  :)  :) Życzę all wszystkiego naj...  a przede wszystkim spokojnej gry z Panem  kOzka  .  Ja juz robie zapas nerwosanu hahaahaaaaa.

Opublikowano

Start o 20-ej norma jak prawie wszystkie serwery.Ja zaczne sobie w niedziele bo na łeb nie upadłem aby noce zarywać.A  kOzka i tak bedzie top1 hahaaa . To jednak ten sam świr co zapamietalem .Bosche co za pokręcony men :)  :)  :) Życzę all wszystkiego naj...  a przede wszystkim spokojnej gry z Panem  kOzka  .  Ja juz robie zapas nerwosanu hahaahaaaaa.

On nie pogra długo zapewne

gif.gif

Opublikowano

ja z rebekka bedziemy wam towarzyszyc juz od samego startu. 

Zapowiada się ciekawie już na samym starcie ^^

Opublikowano

Witam. Czy  ktoś może rozwiązał problem nie włączajacego się maina? Kiedy możemy liczyc na pomoc ze strony admina jakims patchem ewentualnie nowym Clientem? Start za 10 godzin a tu takie problemy. Z tego co zdarzyłem zauwazyć to nie ja jeden mam taki problem, a dla admina każdy gracz powinien być na wage złota, bo nie sądze zebyśmy widzieli tu trzy cyfrowa liczbe graczy online. 

Opublikowano

Witam. Czy  ktoś może rozwiązał problem nie włączajacego się maina? Kiedy możemy liczyc na pomoc ze strony admina jakims patchem ewentualnie nowym Clientem? Start za 10 godzin a tu takie problemy. Z tego co zdarzyłem zauwazyć to nie ja jeden mam taki problem, a dla admina każdy gracz powinien być na wage złota, bo nie sądze zebyśmy widzieli tu trzy cyfrowa liczbe graczy online. 

Miały dwie osoby taki problem , windows mode naprawi to .

Za 2-4h godziny będzie już patch i klient oficjalny.

Testy trwają do 15:00

gif.gif

Opublikowano

Ktoś ma może podobny problem co ja? Powtórze, odpalam maina i zaraz po włączeniu, sam automatycznie się wyłącza. Jakies rady?

Visual C++ , fremwork   sprawdź

gif.gif

Opublikowano

O godzinie 15:00 wyłączam serwer , czyszczę bazy , wstawiam link do patcha na klient z testów i czekamy na 20:00 :)

Proponuje wstawić teraz oficjalnego patcha i niech każdy sprawdzi czy mu się gra uruchomi bo zapewne nie każdego Twój AH czy tam GG będzie chciał przepuścić i stawiam, że częśc graczy będzie miała problem na starcie.

Chyba, że chcesz mieć spam w publikacji, że ktoś nie może gry uruchomić :)

Opublikowano

Proponuje wstawić teraz oficjalnego patcha i niech każdy sprawdzi czy mu się gra uruchomi bo zapewne nie każdego Twój AH czy tam GG będzie chciał przepuścić i stawiam, że częśc graczy będzie miała problem na starcie.

Chyba, że chcesz mieć spam w publikacji, że ktoś nie może gru uruchomić :)

Okej zaraz go dostaniecie :)

gif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...