Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta nowego Satan Mu - oddaj glos

mattgoodbye

Test  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grandreset

• Tak - Credyty do WebShopu
    • Nie - Itemy tylko z dropu , bosów , boxów inwazje co3 h 50% na item z boxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale imp w shop zdalby sie :)

nie, właśnie zbytnio przyzwyczaiłeś się chyba do wygody , gra jest ciekawsza jak wszystko się zdobywa samemu nawet coś tak błachego jak imp a skoro admin sam napisał o tym że z dropem ma być trochę ciężej to i niech tak zostanie co by gra była ciekawsza :)

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WingMixLvl1Rate = 80 %

WingMixLvl2Rate = 60 %

WingMixLvl3Rate = 30 %

Po co zmienialiście % prania wingów, globalowy wam przeszkadzał ?

Brak orbów defa i dmg dla EE w sklepie.

Druga sprawa: Jest bardzo słaby drop czegokolwiek z moobów... na cały spot polecą może 2 itemy, o wypadajkach można już zapomnieć...

Czuje się jak na Globalu a nie medium expie...

Opublikowano

Po co zmienialiście % prania wingów, globalowy wam przeszkadzał ?

Brak orbów defa i dmg dla EE w sklepie.

Druga sprawa: Jest bardzo słaby drop czegokolwiek z moobów... na cały spot polecą może 2 itemy, o kasie i wypadajkach można już zapomnieć...

Czuje się jak na Globalu a nie medium expie...

Dokładnie, byłem zobaczyć z ciekawości i tak jest jak piszesz, może lepiej bo exp duży a o itemy będzie trudniej.

Ważne że zmienili ustawienia pralki i nie jest już taki "globalowy"

Opublikowano

Dokładnie, byłem zobaczyć z ciekawości i tak jest jak piszesz, może lepiej bo exp duży a o itemy będzie trudniej.

Ważne że zmienili ustawienia pralki i nie jest już taki "globalowy"

Kolego, w ogóle nic nie wypierzesz w pralce bo nie lecą wypadajki a jak poleci Heart of love to dropi z niego kasa... Serwer w ogóle nie dopracowany pod taki exp..

Opublikowano

ja tam w ogule nie moge wejsc na server wszystko pieknie ladnie ale serva mi nie pokazuje jak włączam gre   

jest jakis patch czy cos bo na stronie nie widze

Opublikowano

@@ Kobcon

Z tym heart of love drop to chyba przesadziłeś , bądz miałeś pecha że poleciał Ci zen , jak ja dropiłem serca to lecialy z nich itemy +7+++ / z BoH Kamienie/imp/ z medali też itemy , drop jest ustawiony niski tak aby serwer był na dlugie zimowe wieczory :) Choc nie przecze ze go troszke nie podniose. Pranie zostało zmienione tak aby wingi miały swoją wartość rynkową i żeby po pierwszych 24h serwera nie latał każdy ze skrzydłami :)

Orby dla EE zostana dodane.

@@ Gniewko26

Już można zapraszam :)

@@ Informacje

W sobotę rano zostanie wystawiony oficjalny klient , prawdopodobnie też będzie patch na aktualny z testów.

Co do dropu o którym Kobcon wspomniał , dziś jeszcze wezmę go na oko czy nie jest przypadkiem za cięzko.

gif.gif

Opublikowano

sorka ale co do skili to dl ma przechlapane np. knight ts dropnie sobie juz na lt1 a fb dropi dopiero na ikarusie ,więc bez wingów  czy cape nie wydropisz . Oczywiscie mozna kupic ale czemu dl ma kupowac podst. skila a inne rasy sobie spoko dropną?Mozna wjechać tam konikiem ale horse spirit leci na kanturu a tam daleka droga.Czy nie mozna dac fb do dropu chocby na tarkan?,albo sporadycznie na lt7?

Opublikowano

sorka ale co do skili to dl ma przechlapane np. knight ts dropnie sobie juz na lt1 a fb dropi dopiero na ikarusie ,więc bez wingów  czy cape nie wydropisz . Oczywiscie mozna kupic ale czemu dl ma kupowac podst. skila a inne rasy sobie spoko dropną?Mozna wjechać tam konikiem ale horse spirit leci na kanturu a tam daleka droga.Czy nie mozna dac fb do dropu chocby na tarkan?,albo sporadycznie na lt7?

Tu masz racje , przemyśle co zrobić , dodam je do dropu w tarce lub dam każdej klasie podstawowy item w shop tak aby było czym bić na początku :P

gif.gif

Opublikowano

Witam mam problem z  pobraniem tego kilienta ze strony tej mega pobiera do 99% i nic sie nie dziej dalej ;/ mozesz  admin podac z innej strony tego klienta ?

Opublikowano

@@ Config

Drop FireBurst został dodany do LT 3 - LT 7

@@ esio001

A próbowałeś chwilę poczekać ??

Jakiej przeglądarki urzywasz ?

Dodaj na inny hosting clienta a nie... 

Opublikowano

Już mamy piątek :) A więc już jutro startuje serwer Satan Mu . Klient oficjalny  gotowy wrzucony na serwer jak i patch na aktualny klient z testów. Wszystko będzie dostępne do ściągnięcia już w sobotę od rana .

Chciał bym zaprosić serdecznie wszystkich na otwarcie serwera :)

gif.gif

Opublikowano

Fajnie się serwer zapowiada , daj jeszcze wybór sciągnięcia z innych download i będzie dobrze :)

Pozdrawiam :)

Oficialny klient który jutro się pojawi będzie na MediaFire , Mega.co.nz , jeżeli Waszym zdaniem dwa mirrory to za mało wrzucę na 3 :)

gif.gif

Opublikowano

zdało by się patcha jakiegos bo na testowe wersji po zalogowaniu dc... Na trzy jak wrzucisz to będzie git :)

Oj przepraszam , wczoraj w nocy testowałem zabezpieczenia i zapomniałem ich wyłączyć po stronie serwera , dlatego na kliencie testowym was nie wpuszczał serwer ;) Przepraszam już można.

Patch na klient testowy będzie do ściągnięcia jutro od południa .

gif.gif

Opublikowano

Dzięki za all info :)

Niema sprawy to mój obowiązek aby informować graczy o poszczególnych ruchach na serwerze :)

Nasz gracz nasz Pan.

Niedługo dodam listę szczegółową spotów.

gif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...