Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Fifa World / Fifa 15 Trainer - Latwe coinsy #Darmowe aktualizacje

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Tak, wiem o problemach z dzialaniem trainera od godziny 16~17.

Sa 2 mozliwosci:

1. Problemy z serwerami EA - trainer zacznie dzialac jak EA upora sie z klopotami.

2. Aktualizacja po stronie serwera - Trainer juz raczej nigdy smigac nie bedzie.

najgorsze:

W zwiazku z ta informacja sprzedaz zostaje wstrzymana do odwolania.

Juz dziala :)

Opublikowano

Z tego co wiem to serwery nie zliczaja nawet zwyklych spotkan zagranych bez zadnych wspomagaczy. Wiec jest jeszcze nadzieja, ze to tylko problemy z serwerami.

Opublikowano

zgadza się mi raz zalicza raz nie jak gram normalnie bez trainera,   trzeba czekać zobaczymy co z tego będzie   

Opublikowano

Trainer znowu dziala. :)

Ponadto aktualnie jako forme zaplaty za trainer akceptuje rowniez:

- CS:GO - items / 2x CS:GO Case Key

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orientuje się ktoś jak to działa z turniejem takim jak np Tots Bundesliga ponieważ do wygrania jest paczka za 50 k i 5 k a 4 mecze do rozegrania i gdy traineruje na końcu nie dostaje paczki ani coinsów w finałowym meczu

Opublikowano

1. Zaczynasz finałowe spotkanie bez żadnej aktywnej funkcji.

2. Grasz jak normalny człowiek do 90 minuty.

3. Tuż po końcowym gwizdku resetujesz wynik i dodajesz sobie bramki.

4. Profit??

Powinno działać, tak zawsze radzilem tym którzy mnie o to pytali. Niestety nikt nie był na tyle miły aby potwierdzić moje przypuszczenia, a sam jestem zbyt leniwy aby to sprawdzić. xD

Opublikowano

Za moment to przetestuje ponieważ wczoraj na wiele różnych sposobów próbowałem to zrobić nawet robiłem tak że 3 pierwsze mecze trainerowałem tak jak normalnie finał grałem normalnie i nie dawało mi ani coinsów ani paczki za 50 k ale przetestuje za moment twoją metode

Opublikowano

Przy okazji jak teraz wbijacie to mam do was pytanie działa wam ten tryb turniejowy Bundesliga ponieważ wygrywając go trainerem można wygrać paczke za 50 k i na dodatek 5 k z tym że próbowałem różnych sposobów i ostatecznie w finałowym meczu nie dostaje coins czy traineruje ktoś te turnieje i mu śmiga ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...