Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Fifa World / Fifa 15 Trainer - Latwe coinsy #Darmowe aktualizacje

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na turniejach offline działał. ale teraz po aktualizacji przestał. liczę na update jak to miało miejsce przy poprzednich aktualizacjach gry. 

Opublikowano

Wie ktoś może ile można zagrać jednego dnia aby nie dostać bana? Bo ja gram 8 sezonów dziennie i zarabiam jakieś 130 k dziennie to dostanę za to bana czy mogę smiało grać tak dalej???

Opublikowano

Wie ktoś może ile można zagrać jednego dnia aby nie dostać bana? Bo ja gram 8 sezonów dziennie i zarabiam jakieś 130 k dziennie to dostanę za to bana czy mogę smiało grać tak dalej???

Dużo Ci nie pomogę, ale zerknij sobie na swoje i na statystyki graczy np z pierwszej setki:)

Opublikowano

Pawellek, a masz może w planach zrobienie trainera automatycznego? Za takowy (myślę że jak większość) byłbym w stanie dopłacić kolejne 20zł. :)

Opublikowano

Juz kilka razy pisałem, że nie będę robić automatu do fify 15. Co mi z tego, że kupi to 10 osób, a 1000 innych osób poprostu zrobi sobie jakiegoś cracka (bo tak właśnie wygląda sytuacja z autotrainerem do fify world).

Opublikowano

9 sezonów, czyli wyjdzie jakoś 135k + około 5k z meczów. Potem pieniądze nie lecą. Jak już traineruję to 9 sezonów, nie mam bana odkąd trainer był wrzucony za darmo.

Opublikowano

@szrejdi, albo ktos inny jak wie

Używał ktoś tego trainera do turnieji online? Tarcza mistrzów ? Albo te promocyjne turnieje jak są czasami z dobrymi nagrodami ( duzo coinsów :D) ? Działa tam też? Nagroda za turniej normalnie? Bo nie mam możliwości sprawdzić w najblizszym czasie, a chce poznac szybką odpowiedz :)

Opublikowano

Witam.

O co chodzi z tym trainerem automatycznym? Ja byłbym w stanie zapłacic duzo wiecej jesli nie trzeba by było klikac nic ani wchodzic w meczyk:)

Moze Paweł wymyślisz coś aby coinse same przychodziły na konto:)

Bo mam taki program co sam wytwarza coinse ale po chwili one znikają :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...