Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Fifa World / Fifa 15 Trainer - Latwe coinsy #Darmowe aktualizacje

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, strata 20 zl można potrainerowac gora miesiąc i ban

Co ty wiesz o trainerowaniu... Osobiście traineruję już od około 3 miesięcy i nawet ostrzeżenia nie dostałem :v

Opublikowano

Ciekawe kiedy EA konkretnie weźmie się za trainerów...? AutoBuyer już nie działa bo WebApp zablokowali (nawet na androida) ceny zawodników spadły z*********e, a ostatnio  jakby tego było mało wprowadzili widełki cenowe na zawodników. Sprzedawcy coinsów mają pod górkę, uczciwym graczom i handlarzom też niestety wylali kubeł zimnej wody na głowę.

Opublikowano

Jestem nowy na forum i takie pytanko. Ile czasu zajmuje zdobycie 100k na trainerze tym w 1 lidze?

Godzinka, zależy   jaki ruch wsród graczy jest.

Opublikowano

Jestem nowy na forum i takie pytanko. Ile czasu zajmuje zdobycie 100k na trainerze tym w 1 lidze?

I najlepiej jak trafiasz na swojego, wie o co chodzi i bez zbędnych ceregieli się odbywa:)

Opublikowano

Oferta aktualna?

Jak tak, to jeszcze mam pytanie: Czy to dziala tez w Turniejach i sezonach jednego gracza? (Coinsy za wygrane turnieje w offline :D)

Opublikowano

Wyłapał ktoś na tym bana? Myślicie, ze jest ryzyko dostania bana, gdy chce uzyc tego tylko jednorazowo do awansu do 1 ligi? Około 20 meczy by bylo.

PS Jakby co umiem grac i w pierwszej/drugiej lidze caly czas pogrywam, ale mam pewien powód by na innym koncie uzyc do tego trainera :)

Opublikowano

śmiga aż miło. offline w turniejach też.

realizacja i kontakt z autorem i realizacja zamówienia w minutę (PayPal). 

Opublikowano

śmiga aż miło. offline w turniejach też.

realizacja i kontakt z autorem i realizacja zamówienia w minutę (PayPal). 

Użytkownik od 13 godzin, 1 post.

Trochę trudno uwierzyć.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Również kupiłem i nie jestem zawiedziony. Polecam. Tanio, a wszystko pięknie działa.

1358526012-U395594.png

| Kolega Hadesa |

| Jeśli Pomogłem Zostaw Like

;) |

Opublikowano

Trainer +8 zakupiony za 2 dyszki działał i przestał... Mam nadzieję, że autor wywiąże się z obietnicy, że dla osób które kupiły update będzie za free.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...