Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neudia.eu [Dedyk] [Easy/Medium]

charlie120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, jako, że już troszkę przegrałem na tym serwerze, mogę pokusić się o jego obiektywną ocenę.

Zacznę, chyba od najbardziej drastycznej rzeczy, czyli szanowni panowie/panie [TUT]. Na co oni są potrzebni? Są, chyba kolegami chłopaków z teamu, mają free IS i inne zachcianki. Pisałem kilka razy do [TUT]Azorkke, że potrzebuje informacji na temat (Jaki bon działa na mapie 115), odpowiedź? - "Sorry nie mam teraz czasu, bo expie..", to samo pytanie padło do [TUT]Machonke (czy jakoś tak, przepraszam za przekręcenie jakby coś, odpowiedź? - "nie wiem, nie wiem, nie wiem" i tak na każde pytanie. :)

TO JA SIĘ PYTAM, PO CO ONI SĄ, SKORO JEDEN NIE MA CZASU BO EXPI, A DRUGI NIE WIE NIC NA TEMAT SERWERA ?

Kolejna drastyczna sprawa to, EQ na 140 LVL. 

Pisałem 15 razy do różnych GM'ów, etc, że nie ma dropu z Łowcy Czaszki na mapie 115. - ok, naprawimy.

Był restart, dropu nadal nie ma, a ktoś na czacie pokazuje na 140 lvl hwanga, gdzie do wyrobienia potrzeba SZKATE ŁOWCY CZASZKI, z którego nie ma dropu.. Jak to wytłumaczycie? 

Wczoraj miałem też krótką rozmowę z [GM]Ramzesek, który się mnie pytał czy [DEV]Brandy jest technikiem tego serwera.. :)

Pozdrawiam Cię serdecznie. 

W ogóle to @Ramzesek1 to [DEV]Brandy - jakby jeszcze ktoś nie wiedział.

A teraz obiecanki-cacanki. 

Od niedzieli rana miały być dostępne dungi solo, mamy wtorek, a dungi się bugują. Taki efekt waszej pracy. :)

@Ramzesek1 obiecywałeś mi 2 razy w tym temacie, że dodacie zwiększoną ilość ulepkow z metków, jakoś ich nie widać..

"Naprawimy podłogę w grocie, za chwilę" - mamy w wtorek, a tu nic

Pisałem kilkanaście razy do różynch gm'ów/tut'ów/developerów, że nie ma dropu z Czaszki, "po restarcie będzie" - nie ma :)

Na chwilę obecną, jeszcze tutaj zostaje i czekam jak to wszystko się wyjaśni.

Ale widać, że każdy z teamu olewa wszystko. 

@Ramzesek1

Czekam na wyjaśnienie tego hwanga 140, jak go typek zdobył :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, jako, że już troszkę przegrałem na tym serwerze, mogę pokusić się o jego obiektywną ocenę.

Zacznę, chyba od najbardziej drastycznej rzeczy, czyli szanowni panowie/panie [TUT]. Na co oni są potrzebni? Są, chyba kolegami chłopaków z teamu, mają free IS i inne zachcianki. Pisałem kilka razy do [TUT]Azorkke, że potrzebuje informacji na temat (Jaki bon działa na mapie 115), odpowiedź? - "Sorry nie mam teraz czasu, bo expie..", to samo pytanie padło do [TUT]Machonke (czy jakoś tak, przepraszam za przekręcenie jakby coś, odpowiedź? - "nie wiem, nie wiem, nie wiem" i tak na każde pytanie. :)

TO JA SIĘ PYTAM, PO CO ONI SĄ, SKORO JEDEN NIE MA CZASU BO EXPI, A DRUGI NIE WIE NIC NA TEMAT SERWERA ?

Pisałem 15 razy do różnych GM'ów, etc, że nie ma dropu z Łowcy Czaszki na mapie 115. - ok, naprawimy.

Był restart, dropu nadal nie ma, a ktoś na czacie pokazuje na 140 lvl hwanga, gdzie do wyrobienia potrzeba SZKATE ŁOWCY CZASZKI, z którego nie ma dropu.. Jak to wytłumaczycie? 

Wczoraj miałem też krótką rozmowę z [GM]Ramzesek, który się mnie pytał czy [DEV]Brandy jest technikiem tego serwera.. :)

Od niedzieli rana miały być dostępne dungi solo, mamy wtorek, a dungi się bugują. Taki efekt waszej pracy. :)

@Ramzesek1 obiecywałeś mi 2 razy w tym temacie, że dodacie zwiększoną ilość ulepkow z metków, jakoś ich nie widać..

Pisałem kilkanaście razy do różynch gm'ów/tut'ów/developerów, że nie ma dropu z Czaszki, "po restarcie będzie" - nie ma :)

@Ramzesek1

Gorszej głupoty nie słyszałem, Ramzesek to ramzesek, a brandy to brandy.

Opublikowano

Pokazałbym Ci screena z rozmową z nim, ale nie jestem chamem i nie będę udostępniał takich rzeczy. :)

Sam się go w grze zapytaj, czy to jest on. ;)

A to, że Ty każdemu do dupy wchodzisz to już nie moja sprawa. Baw się dobrze! =)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Pokazałbym Ci screena z rozmową z nim, ale nie jestem chamem i nie będę udostępniał takich rzeczy. :)

Sam się go w grze zapytaj, czy to jest on. ;)

A to, że Ty każdemu do dupy wchodzisz to już nie moja sprawa. Baw się dobrze! =)

Chyba znam obydwóch i wiem kto jest kim Boże.. zresztą pogadaj sobię z nimi na ts :)

Opublikowano

Mistrzu Diablo! hwanga da się zrobić na 140 lvl, sam dziś rano zrobiłem, dropnęły mi szkaty bez problemu, Ty myślisz, że z każdego bossa wszystko Ci poleci? Śmieszne. Nie wierzysz mogę Ci zarobić SS, że mam hwanga i drop jest prawidłowy :) btw. skończ gadać głupoty, że Tutorzy nie mają czasu, drugi nic nie wie byś wbił na TSa by problemu nie było i byś odpowiedź napewno uzyskał. Widzę, że Ty musisz mieć wszystko podane na tacy. Ulepki dropią prawidłowo :)

Opublikowano

@Ramzesek1

Jest drop z lowcy bo sam mam 10 szkat..

A co do ulepek z metinow to nwm po co zwiekszac jak i tak ciagle dropia i metiny masz co 5min..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

powie mi ktos, dlaczego po wypakowaniu kleinta z 3 hostingów, ciągle wywala błąd o devil.dll? Wypakowywałem z każdego hostingu, po 3x i nadal nic, wklejałem devil.dll, potem mss32.dll, wklejałem 8 różnych wersji nadal nic, sprawdzałem na lapku z jednego hostingu, nadal nic. Wyłączałem anty wira, nadal nic. Co moze byc nie tak?

4410678874.png

Opublikowano

powie mi ktos, dlaczego po wypakowaniu kleinta z 3 hostingów, ciągle wywala błąd o devil.dll? Wypakowywałem z każdego hostingu, po 3x i nadal nic, wklejałem devil.dll, potem mss32.dll, wklejałem 8 różnych wersji nadal nic, sprawdzałem na lapku z jednego hostingu, nadal nic. Wyłączałem anty wira, nadal nic. Co moze byc nie tak?

Weź te pliki z innego klienta i wtedy odpal.

Dziś dodajemy: Patchera, Naprawioną Atlantyde, Poprawione Dungeony + Inne małe problemy.

Opublikowano

Mam kilka pytań przed zagraniem.

1. Co ile respią się metiny na nowych mapach?

2. Co ile respią się bossy na nowych mapach?

3. Czy drop z dungeonów, bossów, metków jest zależny od lvl ?

4. Którą klasę polecacie na ten serwer ?

5. W ile czasu wbije 100 lvl i zrobię jako takie eq ? ( mniej więcej )

6. Ile ludzi jest na serwerze ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Witamy was bardzo serdecznie, wkońcu udało nam się wykryć błąd tekstury atlantyd.

Tutaj łatka wklejamy do packa!

Łatka: 

xxx

Mam kilka pytań przed zagraniem.

1. Co ile respią się metiny na nowych mapach?

2. Co ile respią się bossy na nowych mapach?

3. Czy drop z dungeonów, bossów, metków jest zależny od lvl ?

4. Którą klasę polecacie na ten serwer ?

5. W ile czasu wbije 100 lvl i zrobię jako takie eq ? ( mniej więcej )

6. Ile ludzi jest na serwerze ?

1. Co parę sekund.

2. Co parę sekund.

3. Nie.

4. BM.

5. 2/3H.

6. 600+.

Opublikowano

Witamy was bardzo serdecznie, wkońcu udało nam się wykryć błąd tekstury atlantyd.

Tutaj łatka wklejamy do packa!

Łatka: 

xxx

1. Co parę sekund.

2. Co parę sekund.

3. Nie.

4. BM.

5. 2/3H.

6. 600+.

Dodaj skan - 1h.

Opublikowano

Spatchowałem nie ma nawet pliku config , client wywala bledy , nie moge go nawt wlaczyc , brak pliku devil.dll niech ktos wrzuci..

Opublikowano

Haha nikt mi nie odpowie z administracj, bo by mi musiałą to potwierdzić :D

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...