Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neudia.eu [Dedyk] [Easy/Medium]

charlie120

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żadnego włamu nie było.. dostałeś dumpa acc od Kirita który dostał je od wiadomo kogo i spinasz tutaj dupe jakbyś coś kiedyś w życiu osiągnał. Nigdy w życiu na nic się nie wjebałeś i tak już pozostanie.

Bywaj pajacu.

A z pasami i tak nic nie zrobisz bo jesteś zerem i nawet decryptera do md5 sobie nie zrobisz.. powodzenia w atakach słownikowych.

Przeciez sam admin potwierdzil,ze doszlo do wlamu :/
sygnatura2lg.png
Opublikowano

No to czekamy na kolejny serwer Asfena na tych samych plikach, pierdolną w isa i znów zamkniej i tak w kółko :D

To było pewne, że ta ściera padnie :P

JAK TO MÓWI MOJA NAUCZYCIELKA OD GEOGRAFII - POZDRO 600 xD

WYŁOŻYŁ SIĘ JAK D****A NA ŁOŻU xD

Nieudasie.eu

Opublikowano

I to mnie bawi w metinie :P

Im gorszy serwer im więcej włamów im więcej nie wiem czego: TYM WIĘCEJ GRACZY.

Pozdrawiam nie polecam.

@Dodam żeby nie było, nie uważam że serwer słaby czy coś. Chodzi mi o tą drugą stronę każdy ogar będzie wiedział o co chodzi. 

3_1.png

Opublikowano

I to mnie bawi w metinie :P

Im gorszy serwer im więcej włamów im więcej nie wiem czego: TYM WIĘCEJ GRACZY.

Pozdrawiam nie polecam.

@Dodam żeby nie było, nie uważam że serwer słaby czy coś. Chodzi mi o tą drugą stronę każdy ogar będzie wiedział o co chodzi. 

Po prostu serwerem trzeba umieć zachęcić i go zrobić, sama edycja interfejsu i map się na dużo nie zda sielu jak to jest w twoim przypadku.  heh

Opublikowano

Jestem troszkę oburzony :D

Jakieś informacje dostane od administracji - Asfen? Obiecywałeś mi, że tym razem będzie wszystko ok, a widać, że nie jest =)

Poza tym dziwi mnie obecność ThailGT w teamie, skoro nie wrzucił jeszcze żadnego odcinka po starcie serwera. :/ - marny youtube'r 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Po prostu serwerem trzeba umieć zachęcić i go zrobić, sama edycja interfejsu i map się na dużo nie zda sielu jak to jest w twoim przypadku.  heh

No tak ja nie umiem zrobić serwera, dobrze że ty "umiesz" go zrobić bo jakoś jeszcze nie widziałem xD

Edycja jak edycja, a moim przypadkiem się nie interesuj. 

Wchodzę i piszę tu tylko to bo gadałem z gm "byłym moim graczem" i miał beke z admina. 

3_1.png

Opublikowano

Chłopie wejdź na serwer i zobacz, codziennie są dodawane nowe rzeczy. :)

Ale co mnie to obchodzi? Właściciel plików deili nie dał in praw do ich używania, a są na to dowody takie jak na przykład

ysu76bnxc681.png

Opublikowano

pisałem przy każdej prezentacji tego serwera ze to serwer asfena i predzej czy pozniej zamknie jak hajsy nazbiera :D szkoda bylo na to czasu. Pozdro dla tych co w is ladowali ;d

Opublikowano

Jak mówiłem szkoda mi Thail'a i Ramzeska, grało się przyjemnie, ale wiadomo bez Technika serwer nie może istnieć, a to że Asfen da sobie przed nickiem [DEV] to nie doda mu umiejętności.

Szkoda chłopaki, że nie słuchaliście mnie i kilku innych, że mówili jak będzie. Pliki na MPC, a na serwerze Navi.

https://www.youtube.com/watch?v=xDHPh1G0-B0&feature=youtu.be

Opublikowano

Server został skasowany i już nie zostanie włączony.

Spierałeś się ze mną, że Ramzesek to Ramzesek, a Brandy to Brandy, bo ich znasz i w ogóle. Skoro ich tak znasz to po co się do mnie plułeś na serwerze. 

Pozostawiam Ci ten screen i przemyśl sobie to. :)

http://screenshooter.net/3635442/wlquwau

Pozdrawiam, Indywidualny =D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

strona działa postacie itp przywrócone tylko gdzie mój dodatkowy exp/sm i vip?

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Także ten tego.

xxx zaprasza xD.

Przyczepiles sie do mojej sygnaturki a sam co robisz ? Reklamujesz sie na chama.

Z reguly w takiej sytuacji powienienem wspolczuc tym,ktorzy wybrali wlasnie neudie lecz wiedzieli,ze w teamie jest Asfen i z czym to sie wiaze wiec dobrze,ze takie akcje wychodza teraz a nie za kilka tyg/miesiecy.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

strona działa postacie itp przywrócone tylko gdzie mój dodatkowy exp/sm i vip?

Tylko, że server nie działa xD

Spierałeś się ze mną, że Ramzesek to Ramzesek, a Brandy to Brandy, bo ich znasz i w ogóle. Skoro ich tak znasz to po co się do mnie plułeś na serwerze. 

Pozostawiam Ci ten screen i przemyśl sobie to. :)

http://screenshooter.net/3635442/wlquwau

Pozdrawiam, Indywidualny =D

Chodziło mi o to, że asfen to asfen a nie ramzesek, a nie o to kto z konta pisze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...