Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neudia.eu [Dedyk] [Easy/Medium]

charlie120

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa mi autopacher to jak moge zmienić ustawienia w Cliencie żeby zwiększyć rozdzielczość ekranu..? jak daje na Ustawienia w autopacherze to wyskakuje błąd. A w Cliencie takiej opcji nie  ma.. ??

Opublikowano

Radze Wam wszystkim zmienić hasła, ponieważ baza z serwera już wylądowała w internecie i Wasze konta nie są bezpieczne.

Zmieńcie je na tym serwerze oraz na wszelkich innych serwisach jeżeli posiadacie takie same loginy i hasła.

zzPNe6U.png

Jest to dump z wczoraj godziny 12:57.

Ogólnie odradzam tutaj gry po tej akcji, jak widać serwer nie jest dobrze zabezpieczony i jeżeli pierwszy raz się takie coś zdarzyło, to stanie się kolejny i zapewne Wasze konta zaczną być okradane.

Jeżeli ktoś mi nie wierzy, możecie podać swój login to automatycznie podam Wam e-mail przypisany do tego konta w celu weryfikacji.

Pozdrawiam.

Dla moderatorów

Nie jest to w żadnym stopniu groźba, czy inne tego typu zagrywki, a jest to czysto informacyjny post. Po prostu uważam, że każdy pownien zostać poinformowany co się dzieje na serwerze, nie jestem autorem tego zamieszania ani nie mam w sumie nic z tym wspólnego poza tym, że posiadam tą baze na komputerze od osób trzecich. Dlatego też dzięki za wyrozumiałość i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Radze Wam wszystkim zmienić hasła, ponieważ baza z serwera już wylądowała w internecie i Wasze konta nie są bezpieczne.

Zmieńcie je na tym serwerze oraz na wszelkich innych serwisach jeżeli posiadacie takie same loginy i hasła.

zzPNe6U.png

Ogólnie odradzam tutaj gry po tej akcji, jak widać serwer nie jest dobrze zabezpieczony i jeżeli pierwszy raz się takie coś zdarzyło, to stanie się kolejny i zapewne Wasze konta zaczną być okradane.

Jeżeli ktoś mi nie wierzy, możecie podać swój login to automatycznie podam Wam e-mail przypisany do tego konta w celu weryfikacji.

Pozdrawiam.

Dla moderatorów

Nie jest to w żadnym stopniu groźba, czy inne tego typu zagrywki, a jest to czysto informacyjny post. Po prostu uważam, że każdy pownien zostać poinformowany co się dzieje na serwerze, nie jestem autorem tego zamieszania ani nie mam w sumie nic z tym wspólnego poza tym, że posiadam tą baze na komputerze od osób trzecich. Dlatego też dzięki za wyrozumiałość i pozdrawiam ;)

Tak był włam, lecz już wszystko zostało ogarnięte pisaliśmy już o zmianie haseł do kont. :)

Opublikowano

Tak był włam, lecz już wszystko zostało ogarnięte pisaliśmy już o zmianie haseł do kont. :)

No to dobrze, ze szybko zareagowaliście, ale czy zabezpieczyliście się przed kolejnym? Zmiana hasła nic nie da, bo jeżeli tak łatwo poszło to coś musi być na rzeczy.

Opublikowano

zzPNe6U.png

Pozdrawiam.

Dla moderatorów

Żadnego włamu nie było.. dostałeś dumpa acc od Kirita który dostał je od wiadomo kogo i spinasz tutaj dupe jakbyś coś kiedyś w życiu osiągnał. Nigdy w życiu na nic się nie wjebałeś i tak już pozostanie.

Bywaj pajacu.

A z pasami i tak nic nie zrobisz bo jesteś zerem i nawet decryptera do md5 sobie nie zrobisz.. powodzenia w atakach słownikowych.

Opublikowano

Beka z Ciebie harnaś xD Dostałeś dumba od Kirito i się spinasz. Chcesz uratować świat? 

#PseudoHacker 

p.s

Macie w planach organizacje turniejów 1/1, 2/2? 

@ooTToN

Ktoś fałszywy przyjdzie, o tej samej porze napisać to samo.. wrr

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Żadnego włamu nie było.. dostałeś dumpa acc od Kirita który dostał je od wiadomo kogo i spinasz tutaj dupe jakbyś coś kiedyś w życiu osiągnał. Nigdy w życiu na nic się nie wjebałeś i tak już pozostanie.

Bywaj pajacu.

Nie wiem jak było, baze mam na kompie i w internecie jest ona również udostępniona kto mądry to znajdzie bez problemu. Nie spinaj tak dupki.

Bazy nie mam tylko ja i kirito, juz.

Poza tym naucz się czytać, przyda Ci się to kiedyś w życiu, serio.  Jedynie co mam celu to ostrzeżenie ludzi, ze ich konta bezpieczene nie są ;)

@Diablo!

kolejny co nawet czytać nie potrafi. 

Opublikowano

Gdybyś grał nocki ciągłe, wydał w IS, z Ratami też byś szybko wbił. :)

Widzisz to mają 2/3 osoby tylko teraz jest ciężej.

jeżeli pomniejszyliście expa to ja wam gratuluje.

btw. ten PAN DEVELOPER THAILGT mało wam da.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś miał tu taki problem, ale po kilku re-log'ach moja postać z konta znikneła xD Fakt, że 70 lvl to może nie jest szczyt marzeń, ale ze 3h zainwestowałem w grę tutaj. Mógłby ktoś pomóc ? :)

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś miał tu taki problem, ale po kilku re-log'ach moja postać z konta znikneła xD Fakt, że 70 lvl to może nie jest szczyt marzeń, ale ze 3h zainwestowałem w grę tutaj. Mógłby ktoś pomóc ? :)

Moja przygoda na serwie, również tak się ma... 91 lvl, sura bm, po relogu zniknęła z konta.. Poświęciłem trochę czasu na perfect eq.. Jeśli administracja nic nie zrobi, to kończymy grę tutaj..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Moja przygoda na serwie, również tak się ma... 91 lvl, sura bm, po relogu zniknęła z konta.. Poświęciłem trochę czasu na perfect eq.. Jeśli administracja nic nie zrobi, to kończymy grę tutaj..

To chyba przesądziło o definitywnym końcu przygody z tym serwerem :)

Jak mam się martwić co relog o to czy mi coś nie zniknie... Po co mi to ? Jest przecież tyle innych privów...

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Czego się spodziewaliście :) Wczoraj była afera, Admini nie znają regulaminu własnego serwera, banowali za sprzedawanie kont. Nie polecam, eq z navi krążyło, plotki o asfenie się potwierdziły no nic ;)

Opublikowano

Asfen zwinął interes z tego co mi wiadomo, dostałem takie info na gadu także cóż...

Nie zwinął interesu tylko jego serwer został rozdupcony bo nie wywiązał się z umowy.. Siku już wrzuca filmik na yt : >

Opublikowano

Ahhh, wczoraj eq wymieniłem stąd. Jak przyjemnie. :) 

Powodzenia. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...