Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] DDosują serwer - co zrobić?

maniak1066

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówie tyle w temacie komar to dziecko nawet r nie umie wymówić i tylko wystarcza pare zabespieczien i jestes jak w niebie ^^

xD

Skoro komar to taki bonzo f hói (dla gimbów specjalnie) to dam ci ip mojego serwera i niech tym swoim force opem mi zniszczy serwer.

xD

Opublikowano

żeby cię ddosami nie atakowali to najlepiej miej serwer w ovh tam mają najlepszą obronę 

Co możesz zrobić stwierdzenie "pojsc na policje " jest bezsensowne powinieneś zabezpieczyć serwer wywalić ten plugin od tirexa oraz wgrać coś żeby zabezpieczało cię przed botami 

Opublikowano

Jak sie uzywa i rozpowszechnia czyjes Pluginy to takie wlasnie sa skutki. :)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

sam sobie pomóż człowieku... otrzymałeś wczoraj pomoc z tym związaną, a dzisiaj wbijam na twój serwer i dostaję bana. Nawet nie przenoś się tam, gdzie miałeś tylko zostań na fiberhoście, nq

Opublikowano

Zgłoś to na policje grożby karale są 2-3 lat więzienia. mieliśmy spotkanie z Wesołowską i nam powiedziała. a za włam na server do 5 lat wiezeina lub 200 tys kary i 50 tys dla poszkodowanego [jeżeli server gier] a jak stronna www [taka powazna] 500 tys złotych i 250 tys dla poszkodowanego.Z włamów dowiedziłem sie w szkole Technicznej do której chodze maniec jak chcesz wysle ci packe na skype antyop pex itd

podaj na pw skype

ty to k***a gorszy niż sortik i reszta zjebów

mojang sam ostrzega jak włączasz jebane serwery to w konsoli masz, że za offline-mode=false nikt nie odpowiada więc możesz gówno zrobić jak ci włamią sie na serwer czy tym podobne więc serdeczne c**j ci w dupe

@Szymico czekam na warna Szymonie.

Opublikowano

ty to k***a gorszy niż sortik i reszta zjebów

mojang sam ostrzega jak włączasz jebane serwery to w konsoli masz, że za offline-mode=false nikt nie odpowiada więc możesz gówno zrobić jak ci włamią sie na serwer czy tym podobne więc serdeczne c**j ci w dupe

@Szymico czekam na warna Szymonie.

@1361622928-U485574.pngHAPPI x CHLEB : gówno się znasz, a będziesz głupoty gadał. Mojang nie odpowiada w przypadku offline-mode=false za włamania stricte na konto graczy, kradzież map etc.

W przypadku ataku DDoS, atak jest przeprowadzany nie konkretnie na serwer Minecraft, a na adres IP maszyny. Szkody materialne, rzeczowe ponosi hosting serwera - uszkodzenia infrastruktury chroniącej ich sieć, niedostępność innych serwerów na maszynie/w data center + szkody moralne ponosi właściciel maszyny.

Ilu jeszcze będzie super znawców na MPCforum, którzy wprowadzają w błąd użytkowników i pieprzą głupoty? Poczytaj troszkę na forach prawnych, rusz głową, a nie takie coś.  B) 

--

Pozdrawiam,

Opublikowano

nie odpowiada za zniszczenia serwerów czy zajebanie pluginów. zalecam czytanie newsów od mojangu w których opisują co jest w server.properties.

jestem super znawcą i wygłaszam orędzie:

"dziękuje za uwage"

serdecznie pozdrawiam, Miłosz z Hiszpanii.

Opublikowano

nie odpowiada za zniszczenia serwerów czy zajebanie pluginów. zalecam czytanie newsów od mojangu w których opisują co jest w server.properties.

jestem super znawcą i wygłaszam orędzie:

"dziękuje za uwage"

serdecznie pozdrawiam, Miłosz z Hiszpanii.

@1361622928-U485574.pngHAPPI x CHLEB : A, i według Ciebie niszczenie serwerów, to ataki DDoS, tak? W takim razie gratuluję za błąd logiczny.

Niszczenie serwera, to niszczenie stricte czegoś w grze np. mapy, pluginów etc. Wykonywanie ataku DDoS jedyne co ma wspólnego z Minecraftem to to, że serwer nie działa, a poza tym to kompletnie nic.

Sam odpowiedziałeś sobie na mojego posta - napisałeś "zniszczenie serwerów czy zajebanie pluginów" - ani to, ani to, to nie atak DDoS.

--

Pozdrawiam,

Opublikowano

@EasyPeasy1337 masz 48 postów i mniej wiesz ja mam zabezoieczenia przed włamaniem [dodanie pexa itd] a jak się włamia ddosem to maja przerąbane bo zglosze to do hostingu a oni na pilicje

[mam online-mode=true] z pluginem na logowanie non-premium.

Po twoim koncie to widze że to komarem jesteś i znabiłęś zdradziłeś siebie avatarem i tematmatami a kara to 50-250 tys za 2000 slotowy server

A po 2 wiem jak sie robi server HAKERZE!!!!!!

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

@EasyPeasy1337 masz 48 postów i mniej wiesz ja mam zabezoieczenia przed włamaniem [dodanie pexa itd] a jak się włamia ddosem to maja przerąbane bo zglosze to do hostingu a oni na pilicje

[mam online-mode=true] z pluginem na logowanie non-premium.

Po twoim koncie to widze że to komarem jesteś i znabiłęś zdradziłeś siebie avatarem i tematmatami a kara to 50-250 tys za 2000 slotowy server

A po 2 wiem jak sie robi server HAKERZE!!!!!!

Po co ci zabezpieczenie przed dodaniem pexa?

Nie ma czegoś takiego jak forceop, a jeżeli ktoś ci się wbija to wbija ci się na konto, a jeżeli masz premium to wystarczy chociażby plugin bukkitsmerf

Nie ma czegoś takiego jak włamanie ddosem, i lepiej wyjdź z tego tematu.

A po za tym, to nie tobie oceniać go od ilości postów,

Opublikowano

@maniak1066 gadałem ci ma blackdorry usun a ty mnie wyzwałeś mnie od debili i co ddosuja ci server 2-4 razy w dniu pngi do 3000 mam a po 10 min 180.

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Ja nie mam zamiaru się tutaj kłócić, ale moje zdanie jest takie-nie wiem po co udostępniałeś pluginy Tiraxa, skoro mówisz, że ma backdoory. Chciałeś zasyfić kolejne serwery? Dziwisz się teraz, że robią Ci DDoS'y, skoro czyjaś praca poszła się ... ? Jeżeli ktoś włożył w jakąś rzecz dużo pracy, to chce mieć z tego zyski. Ja szczerze rozumiem Tirexa, no ale sama nie posunęłabym się do DDoS'owania innych serwerów.

_LillyPL_

Zazwyczaj posty, które piszę, są tylko moją opinią i nikt nie musi się z nimi zgadzać...

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

@maniak1066 gadałem ci ma blackdorry usun a ty mnie wyzwałeś mnie od debili i co ddosuja ci server 2-4 razy w dniu pngi do 3000 mam a po 10 min 180.

Z tego co wiem to ludzie rozmawiają, on nie miał blackdorów, tylko backdoor (1 backdoor)

Polecam ogarnąć pisownie, tak btw;

blackdoor - czarne drzwi, raczej nie ma czegoś takiego

backdoor - tylne drzwi "luka w zabezpieczeniach systemu utworzona umyślnie w celu późniejszego wykorzystania"

Opublikowano

@maniac1066 no sorki literówka. agraj anity-join Bot koleś.

@EasyPeasy1337 Chociaż zrobie lepszy server bez durnego pluginu z tabem ale niż lagująchy Hardm*.pl Po 2 jesteś kretem @KoMaR1911..  samo hobby mowi samo za siebie:

2467014139180101136595.jpg

I co jesteś kretem też tirex'a [@tirex] i komara [@KoMaR1911..]

Opublikowano

@Mine1998a

Nie jestem z jakiegoś Har***.pl ... Nie jestem adminstratorem/właścicielem na jakimś serwerze.I nie jestem również Komarem. Niech administracja sprawdzi moje IP i porówna z IP komara.

Kretem , kretem ,kretem powtarzasz się... :)

Jeśli chcesz pogadać to zapraszam , ocenisz czy jestem Komar'em.

Wkurzają mnie tacy ludzie co nie dość, że pisać nie potrafią,używają słów typu "kret" ...

Na miejscu komara,postarałbym się aby twój serwer nie wystartował.

PS.Popraw literówke

Opublikowano

Jak coś komar zrobi zglosze go na policje

Opublikowano

żeby zgłosić coś policji to musisz mieć więcej niż 8 lat.

@AntyBlezur

Komar to pseudo programista, podpisuje się pod wszystkimi postami avaterysa bo ma rację ;)

MPC Love<3

Opublikowano

Japierdole śmieszą mnie takie odpowiedzi jak @Mine1998a

@1361622928-U485574.pngHAPPI x CHLEB bochenek nadajesz się na forum sophera ;>

Tirex mnie rozwalił,pisze jak taki 9-latek "2/999 LO?!!?!!?!?!?!"

+ ps ta odpowiedź komarka "Pakuje 8 lat 1 cios i cie rozjebie"

lepszego tekstu nie słyszałem :DDD

Zrób tak jak MPC zgłosili Rebekke i teraz on siedzi w poprawczaku ;] (Tak słyszałem ;D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...