Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] DDosują serwer - co zrobić?

maniak1066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wy jestescie mądrzy jak to kindernia z MPCForum na prawde tutaj ludzie zajmuja sie mówieniem o tym o czym nie mają pojęcia jak to polaczki Nie wiem to sie wypowiem.

OVH.PL leci jak mucha (Posiadam 220GBPS botnet - NIE UŻYWAM GO ani nic wiec nie macie podstawy do bana.)

J**** stressery / inne gówna tego typu kto ich używa jest idiota ;>

Dla niedowiarków  SSDP (Spoofed)8122714138218361048298.jpg

Nie ładnie tak robić z siebie ..... :)

Ruski były pierwsze :(

871381413828182513510.jpg

@ A co do ddosow to Tak jak pisałem, najlepiej zgłoś to bezpośrednio do hostingu tam gdzie masz serwer :)

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ładnie tak robić z siebie ..... :)

Ruski były pierwsze :(

871381413828182513510.jpg

@ A co do ddosow to Tak jak pisałem, najlepiej zgłoś to bezpośrednio do hostingu tam gdzie masz serwer :)

To nie jest tylko mój botnet ^^ myślisz że skąd go mam? i gdzie napisałem że to jest moje? Jestem w posiadaniu a nie jestem właścicielem tak samo jak ta osoba która dała ssa nie jest właścicielem.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Wiesz co za bardzo polska policja ci nie pomoże, radzę kupić zabezpieczenia przed ddos napisz do hosta czy jest taka możliwość i za ile :) 

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Meniec i co nie wierzyłeś mi pamietasz mnie wysm iuałeś mnie od debili na skype. mam przypomnieć Minechuck1998a, mowiłem "posiada keyloggery" a ty niedowaiek byłeś

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

"Hobby:C#, Java, Python, Haj$, Bycie w krainie DDoSów."

Nie znasz ani C#, ani Javy, ani pythona, nie masz ani hajsu, ani wystarczającej wiedzy by dyskutować na moim poziomie. Pamiętam jak chwaliłeś się na TS3 swoimi mądrościami :D Polecam skończyć tą zabawę i zająć się nauką w szkole.

To nie jest tylko mój botnet ^^ myślisz że skąd go mam? i gdzie napisałem że to jest moje? Jestem w posiadaniu a nie jestem właścicielem tak samo jak ta osoba która dała ssa nie jest właścicielem.

Przecież nie masz maca, ani sublime :D To jest vDos-s.com.

Opublikowano

"Hobby:C#, Java, Python, Haj$, Bycie w krainie DDoSów."

Nie znasz ani C#, ani Javy, ani pythona, nie masz ani hajsu, ani wystarczającej wiedzy by dyskutować na moim poziomie.

Nie trać czasu na komara, ani nie zniżaj się do jego poziomu. To jest typowy nieudacznik który myśli że coś potrafi zrobić, bo 8 letnie dzieci oglądają jego hackowanie serwerów minecrafta na youtubie dzięki OPforce, który jest niczym innym niż skryptem napisanym w bashu aby tylko ładnie wyglądało, a admina na serwerze zdobywa z bazy haseł dlatego nie polecam grać na jego serwerach, ani nie rejestrować się podobnymi hasłami co na innych serwerach. xD

Opublikowano

Nie trać czasu na komara, ani nie zniżaj się do jego poziomu. To jest typowy nieudacznik który myśli że coś potrafi zrobić, bo 8 letnie dzieci oglądają jego hackowanie serwerów minecrafta na youtubie dzięki OPforce, który jest niczym innym niż skryptem napisanym w bashu aby tylko ładnie wyglądało, a admina na serwerze zdobywa z bazy haseł dlatego nie polecam grać na jego serwerach, ani nie rejestrować się podobnymi hasłami co na innych serwerach. xD

Czy komar przypadkiem nie myśli że to jest na odwrót?

b9c406.jpg

Opublikowano

Czlowieku, nie pograzaj sie juz. Powiedz prawde ze jestes haker taki jak bonzo, a nie oklamujesz ;) Ten SS od ruskow jest oryginalny, ty przerobiles lekko, zamazales te gowna na dole zeby nie bylo podejrzen.. Na skype tez grozisz mi ddosami itp. Schowaj sie chlopie :c

Opublikowano

KoMaR1911 dzieciak wstawia ss'y nie swojego botneta...

taki sam fake jak jego forceop'y haah ..

KoMaR1911 napisz mi na pw dam ci ip mojego serwa i mi go rozwalisz przez forceop oks ? :)

Jak im utniesz palce, skręca lolka nogami,

jak utniesz tez nogi, to ci wyjebią z bani,

a jak utniesz banie, chociaz umrą z jajami !

Opublikowano

220Gb/s - japierdole, kto normalny wierzy w takie bzdury. Największy oficjalnie zarejestrowany atak na czeskie banki miał siłę około 120Gb/s, nieoficjalnie prezes CloudFlare mówił o atakach rzędu 300Gb/s, a Ty masz KoMaR 220Gb/s?
Kogo Ty chcesz oszukać? Siebie, czy idiotów z MPCforum, którzy nie myślą?

P.S podpierdolenie czyjegoś pluginu, to skurwysyństwo - to fakt, ale nic nie usprawiedliwia atakowania innych i robienia sobie i jemu kłopotów. Porozmawiajcie na spokojnie, ustalcie coś i tyle, a nie takie tematy, bóle dupy i pseudo hackerzy. Beka.

--

Pozdrawiam,

Opublikowano

Chłopaki, ja to bym tu się nie unosił bo bonzo to już nie jednego udupił;

630831413830391700675.jpg

Zgłoś to na policje grożby karale są 2-3 lat więzienia. mieliśmy spotkanie z Wesołowską i nam powiedziała. a za włam na server do 5 lat wiezeina lub 200 tys kary i 50 tys dla poszkodowanego [jeżeli server gier] a jak stronna www [taka powazna] 500 tys złotych i 250 tys dla poszkodowanego.Z włamów dowiedziłem sie w szkole Technicznej do której chodze maniec jak chcesz wysle ci packe na skype antyop pex itd

podaj na pw skype

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Zgłoś to na policje grożby karale są 2-3 lat więzienia. mieliśmy spotkanie z Wesołowską i nam powiedziała. a za włam na server do 5 lat wiezeina lub 200 tys kary i 50 tys dla poszkodowanego [jeżeli server gier] a jak stronna www [taka powazna] 500 tys złotych i 250 tys dla poszkodowanego.Z włamów dowiedziłem sie w szkole Technicznej do której chodze maniec jak chcesz wysle ci packe na skype antyop pex itd

podaj na pw skype

dziecko przestaniesz pierdolic farmazony ?

500 tys ? k***a od razu miliard 

Opublikowano

no przesadizłem do 250 tys

Opublikowano

220Gb/s - japierdole, kto normalny wierzy w takie bzdury. Największy oficjalnie zarejestrowany atak na czeskie banki miał siłę około 120Gb/s, nieoficjalnie prezes CloudFlare mówił o atakach rzędu 300Gb/s, a Ty masz KoMaR 220Gb/s?

Kogo Ty chcesz oszukać? Siebie, czy idiotów z MPCforum, którzy nie myślą?

P.S podpierdolenie czyjegoś pluginu, to skurwysyństwo - to fakt, ale nic nie usprawiedliwia atakowania innych i robienia sobie i jemu kłopotów. Porozmawiajcie na spokojnie, ustalcie coś i tyle, a nie takie tematy, bóle dupy i pseudo hackerzy. Beka.

--

Pozdrawiam,

On nawet niema 220gb/s :x  od ruskow zajebal wszystko i sie podnieca wielcy haker..

Opublikowano

@hersentokrul

Moze nie 220gb/s

ale widzialem i powiem ze mialem dostep do 120gb/s :) Nie jest to wyczyn wielki uwierzcie mi ze juz nic nie stanowi "protektorem" internetu :) ogolnie ja bym mu doplacil za uzywanie gildi tirexa xDDD 

Co do ddosow polecam tunelowanie ip i moga Ci possac paleczke :*

Co do polskiej policji , nie polecam , ale jesli ktos ma kontakty w warszawie polecam pewnego pana w ATMANIE ;) 

Opublikowano

@hersentokrul

Moze nie 220gb/s

ale widzialem i powiem ze mialem dostep do 120gb/s :) Nie jest to wyczyn wielki uwierzcie mi ze juz nic nie stanowi "protektorem" internetu :) ogolnie ja bym mu doplacil za uzywanie gildi tirexa xDDD 

Co do ddosow polecam tunelowanie ip i moga Ci possac paleczke :*

Co do polskiej policji , nie polecam , ale jesli ktos ma kontakty w warszawie polecam pewnego pana w ATMANIE ;)

Tylko że ja nie używam gildii tirexa, używałem je na h*rdme.pl a na t*pcraf.pl już ich nie używam.

@.Avaterys_.

A czy jeżeli dostałem plugin na skype od tirexa, i to z backdoorem o którym nie wiedziałem to jest to podpierdolenie?

Opublikowano

Tylko że ja nie używam gildii tirexa, używałem je na h*rdme.pl a na t*pcraf.pl już ich nie używam.

@.Avaterys_.

A czy jeżeli dostałem plugin na skype od tirexa, i to z backdoorem o którym nie wiedziałem to jest to podpierdolenie?

Nie wiadomo czy to jest podpierdolenie, ale pisz do hostingu niech podadza Tobie ip maszyny z ktorej lecial ddos, po ip dojdz do hostingu jakiego, jesli ovh pisz do nich ze od nich z tego i tego ip zostaly przeprowadzane ataki DDoS, nie dosc ze im zablokuja maszyne to jeszcze do sadu ich zaciagna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...