Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - czy warto grać na BoLu, L#?

Katien

Gra na wspomagaczach  

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto grać na Bolu albo L#?

• Tak
      45
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem. Na początku tego tematu chciałabym zaznaczyć, że mile widziane są odpowiedzi min. 2 zdania + uzasadnienie, a nie wyzywanie i obrażenie kogoś. Nie mam zamiaru kogokolwiek atakować, jestem po prostu ciekawa opinii innych osób.

Osobiście zagrałam kilka razy na Bolu i L# i mogę powiedzieć, że.. warto go użyć, w kilku sytuacjach.

1. Kiedy chcemy kogoś szybko wyboostować i wygrać grę.

2. Gramy dla zabawy, nie przejmujemy się swoimi umiejętnościami, gramy po prostu dla fanu.

3. Umiemy grać, ale nie bardzo chce nam się myśleć xD.

Teraz kiedy nie należałoby używać tych programików:

1. Kiedy mamy jakiś turniej, jest to po prostu nie uczciwe i jeśli ktoś się połapie to dyskwalifikacja.

2. Gdy chcemy się czegoś nauczyć sami (np. oglądamy filmy na yt i potem przenosimy to na grę).

3. Jesteśmy po prostu sami dla siebie uczciwi.

Nie używam tych programów, ponieważ nie czerpię przyjemności i satysfakcji z gry. Wiem, że był już taki temat, ale został zamknięty, a poza tym niestety nie którzy go źle odebrali.

A co wy uważacie? Warto, czy nie warto?

Zapraszam również do ankiety.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, nie warto. Po pierwsze psujemy zarówno sobie jak i innym radość z gry. Niczego się nie nauczymy, bo tylko bezmyślnie wciskamy spację. Co z tego że pniemy się coraz wyżej w rankingu tylko dzięki skryptom a bez nich nic nie ugramy. No może jedynym naprawdę przydatnym i użytecznym skryptem który akceptuję i sam używam jest AutoSmite :D Ale ogólnie nie popieram gry na Bolu i #L

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Nie, nie warto. Po pierwsze psujemy zarówno sobie jak i innym radość z gry. Niczego się nie nauczymy, bo tylko bezmyślnie wciskamy spację. Co z tego że pniemy się coraz wyżej w rankingu tylko dzięki skryptom a bez nich nic nie ugramy. No może jedynym naprawdę przydatnym i użytecznym skryptem który akceptuję i sam używam jest AutoSmite :D Ale ogólnie nie popieram gry na Bolu i #L

Nie warto grac , ale autosmite uzywasz ?xDDD

Gdzie tu sens twojej wypowiedzi ?

Jak ktos chce grac to bedzie i tak grał co to za różnica robi za ciebie tylko combo i to wszystko , ale i tak musisz sam sie nauczyc pozycjonowania co jak gdzie i kiedy

x

Opublikowano

jak ktoś gra i mu wychodzi, gdzie wcześniej grał lipnie, to wiadomo że używać będzie. w każdej grze są takie rzeczy, ale czy ja wiem skoro to psuje rozgrywkę innym. czasem na pewno, ale chyba należy pamiętać, że to tylko gra, a to, że dostaliśmy w enemy jakiegoś bolowca, nie znaczy, że to koniec świata ;) 

gram czasem z #L, i przyjemność z carrowania niewielka, ale też skryptów używam do 2-3 postaci. nie wiem jak można być takim leniem, by na każdego champa szukać skryptu;) 

tak poza tematem - dobre jest podejście ludzi, którzy cheaterów z enemy cisną, a tylko modlą się, by im się w teamie jakiś trafił. zalatuje hipokryzją  :ninja:

kwestia uczciwości, ale umieram z ciekawości ilu krytyków tych programów gada tak a nie inaczej, bo sami nie potrafią tego używać :)

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Nie warto, tracisz życie tylko po to żeby jakiś skrypt grał za Ciebie a ty to obserwujesz.

Przykładowo stracisz rok życia grając na tym, wbijesz challa ale w żadnym stopniu nie poprawisz swojego skilla, nie pojedziesz na żadne turnieje czy coś, a jakbyś chciał nagle zacząć grać uczciwie, to albo spadasz do dużo niższej dywizji, albo robisz nowe konto bo bez programu byś nie ogarnął ; p

Opublikowano

Jeżeli ktoś używa Evadee, to czasem to widać, postać zatrzymuje się przed jakimiś skillami, jak przed ścianą i macha łapkami B)

Ostatnio wyszedł update i już nie ma czegoś takiego, tzn. "machania łapkami", teraz po prostu się zatrzymuje :v

Opublikowano

Nie warto, tracisz życie tylko po to żeby jakiś skrypt grał za Ciebie a ty to obserwujesz.

Przykładowo stracisz rok życia grając na tym, wbijesz challa ale w żadnym stopniu nie poprawisz swojego skilla, nie pojedziesz na żadne turnieje czy coś, a jakbyś chciał nagle zacząć grać uczciwie, to albo spadasz do dużo niższej dywizji, albo robisz nowe konto bo bez programu byś nie ogarnął ; p

a ilu tym jadącym na prawdziwym skillu uda się pojechać na ''jakieś turnieje czy coś''... ;) śmieszne porównanie 

Opublikowano

a ilu tym jadącym na prawdziwym skillu uda się pojechać na ''jakieś turnieje czy coś''... ;) śmieszne porównanie 

No jak wbijesz wysoką dywizję bez bola to na pewno jakieś mniejsze turnieje,lany wygrasz...

Opublikowano

No jak wbijesz wysoką dywizję bez bola to na pewno jakieś mniejsze turnieje,lany wygrasz...

ale czy to tez nie jest ''strata życia'', jak to nazwałes? co z tego, że takie coś wygrasz... zabawa a profesjonalizm to różnica:) 

Opublikowano

ale czy to tez nie jest ''strata życia'', jak to nazwałes? co z tego, że takie coś wygrasz... zabawa a profesjonalizm to różnica:) 

Czyli jak program gra za Ciebie a Ty patrzysz co on robi to z Ciebie nie jest to strata życia ? 

Opublikowano

Czyli jak program gra za Ciebie a Ty patrzysz co on robi to z Ciebie nie jest to strata życia ? 

ziomus zeby nie było - zgadzam sie z tym co powiedziales W CZESCI, nie calkiem ; ) 

ej, ale granie w tę grę nie jest już stratą czasu? jeden na ileś tysięcy graczy wybije sie, a reszta? zamiast sie czyms zajac siedzi i gra. nie sadzisz? 

Opublikowano

"3. Umiemy grać, ale nie bardzo chce nam się myśleć  xD." Nie da sie umieć grać jak się nie chce myśleć...

Uważam że N-I-E.

0-Satysfakcji z gry.

Program wykonuje wszystko za ciebie FU*K THE LOGIC 0 fanu z gry.

Jak Riot cie złapie to masz prze...

Jak cisniesz kogoś na bolu czy tam L# i masz z tego zjare to powiem tak JESTES TOTALNYM NOOBEM. I tyle w temacie.

Opublikowano

Bol jest jak rak, który zabiera skilla i umiejętność grania fair play. Ciężko się tego raka pozbyć i najczęściej działa tylko terapia anty-rakowa zwana potocznie permem. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Według mnie nie warto. Nie dość, że jak to ktoś ładnie kiedyś nazwał "program wyłącza 90% myślenia mózgu", to nie czerpie się aż takiej satysfakcji z wygranej. Poza tym nie jest zbyt uczciwe w stosunku do osób grających fair.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Kolejny/a KasiaDie czy tam DieKasia, hehehehe.

Warto grać i tyle. Ilu z was cebulaki dostanie się na turnieje czy inne gówna? jeden? dwóch? I to pewnie na jakieś marne polackie turniejki. Pozdrawiam.

Mnie rozpierdala jak enemy płacze, że cheatuje i są bezbronni bo gówno mogą zrobić bez dowodów. Wyślą moją grę do supportu? spoko ale oni nie maja prawa banowac bo są tylko pieskami. :D

Opublikowano

tracisz życie?

a jak się gra bez skryptów to się nie traci tego życia? 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...