Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - czy warto grać na BoLu, L#?

Katien

Gra na wspomagaczach  

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto grać na Bolu albo L#?

• Tak
      45
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zadnej radosci nie ma z tej gry, tylko nerwy, dlatego jak najbardziej polecam kazdemu czity do tej syfiastej gry, wbijesz sobie d1 i wtedy mozesz cos myslec, podkreslam myslec o graniu normalnie.

Opublikowano

Zadnej radosci nie ma z tej gry, tylko nerwy, dlatego jak najbardziej polecam kazdemu czity do tej syfiastej gry, wbijesz sobie d1 i wtedy mozesz cos myslec, podkreslam myslec o graniu normalnie.

Chyba graniu normali, bo jak wyjdziesz do D1 na BoL'u, a wcześniej byłeś w silverze to wiesz, chyba sobie nie dasz rady w tym d1 xD

@top

Każdy gra jak chce, ja na moim Elo jeszcze nie spotkałem BoL'a, raz w platynie i raz na Aramie jak jakiś Silver z Polski dostał Cassio to się przyznał do BoL'a, w sumie czitując trzeba być serio dobrym, żeby siedzieć w silverze xD Podsumowując mi to nie przeszkadza, bo na wysokim elo ludzie potrafią już tego BoL'a rozpoznać, ale według mnie nie warto grać na tym syfie.

Opublikowano

Sam osobiście użyłem bola może z 3 razy, fajne opcje fajna zabawa. Ale pamiętajmy że prawdziwy gracz trenuje własne umiejętności, osobiście robiłem to dla zabawy na ruskim serwerze, trolowałem sobie latając po mapce. 

Do zabawy jak najbardziej tak, na co dzień nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...