Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetLifeMT2.PL [Dedyk] [Easy]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

naprawiliście bląd z c++ error?

ile luda online?

tak został naprawiony błąd z c++ na stronie głównej jest nowy klient

ludzi jest sporo chociaż nie stoję w m1 bo dropie/expie to widze zajęty expowiska 500/600 na oko będzie

Opublikowano

tak został naprawiony błąd z c++ na stronie głównej jest nowy klient

ludzi jest sporo chociaż nie stoję w m1 bo dropie/expie to widze zajęty expowiska 500/600 na oko będzie

Gra ktoś tam jeszcze ? (500/600 ? haha błagam cię  :D ) może z 200 max i to pewnie na eventach grałem tam na starcie serwera i mi się serwer nie spodobał już nie ma takiego rozgłosu że ktoś tam gra , wymienia eq czy coś więc na 100% nie ma tylko ludzi :) 

Prezentacja na mpc nie jest oblegana przez masę osób więc jest małe zainteresowanie serwerem...  :unsure:

Nie polecam , Pozdrawiam  <3

Opublikowano

skoro twierdzisz że serwer słaby, nikt nie gra jest bez przeszłości to zastanawia mnie czemu ludzie expią po nocach ale mniejsza.

o 19;00 konkurs ox więcej info na stronie głównej 

Opublikowano

Gra ktoś tam jeszcze ? (500/600 ? haha błagam cię  :D ) może z 200 max i to pewnie na eventach grałem tam na starcie serwera i mi się serwer nie spodobał już nie ma takiego rozgłosu że ktoś tam gra , wymienia eq czy coś więc na 100% nie ma tylko ludzi :)

Prezentacja na mpc nie jest oblegana przez masę osób więc jest małe zainteresowanie serwerem...  :unsure:

Nie polecam , Pozdrawiam  <3

wystarczy wejść na serwer w godzinach wieczornych, mpcforum to nie jest forum tylko o metinie, na serwerze ludzie grają ponieważ jest stabilny, a jak to ty napisałeś, grałeś tylko na starcie, wiec co ty mozesz wiedziec o serwerze? typowy hejter, zagrałem na starcie to się wypowiem choć minęło prawie pół roku

Opublikowano

opłaca serwer nie łatwy nie trudny bym powiedział średni na jeża 

zajmują się są wnoszone poprawki aby grało się przyjemniej 

przypominam że za 10 min konkurs ox 

Opublikowano

Oferujecie coś youtuberowi 710widzów ? :P

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Czym spowodowana jest tak długa przerwa techniczna ?
Zostaną w końcu poprawione Bonusy od Biologa, bo nadal znikają gdy się przenosi na inna mapkę czy też relog robi ?

Opublikowano

serwer online

zostały odpalone bonusy : exp, drop, yang 50% na 10h

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...