Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetLifeMT2.PL [Dedyk] [Easy]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Easy/medium ? No masakra az szkoda gadac.

Majac 110lv mam 2 biale perly i pare innych ulep , na mapie 100 plakac sie chce :(

Metinow jest malo a jak znajdziesz to mozliwe ze przy biciu padniesz pare razy a jak juz go ubijesz to dropu nawet niema co zbierac .

Moby ? agresywne ! ! ! bijac metina caly spot na klate i powodzenia , gram daggerem i jak narazie dzieki za gre .

Bylem gotowy na robienie eq rowno z poziomem postaci no ale jak widac jest to niemozliwe .

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer.

Gra się super, miło i przyjemnie.

Zaczynają teraz naprawiać wszelkie błędy.

Pozdrawiam. :)

jak teraz ZACZYNAJA naprawiec bugi to juz podziekuje za taka administracje ......  :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Kilka Propozycji dot. serwera :

+ poprawcie tego biologa zeby / ksiegi leca jak na PL'u ... 15 minut 2x

+ Za misje z 9 ogonów nie ma nagrody

+ poprawcie drop ulepszaczy na zbroje ( wiem metki 5-20 lecz wgl. nie leci )

+ misja 5 zjaw. 5 wrózek serio ? nie do ubicia jak tyle osób gra.

+ kufry z skarbami na mapkach nie które są zbugowane nie da sie dojść. ( są w scianie tjb. )

+ exp troszeczke jest dziwny raz lvl wbijamy 20 minut a raz minute oO

+ Ranking na stronie

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy i na pewno zostanę na dłużej, jednak co się nie zaloguję wyskakuje błąd: http://scr.hu/3rz7/fmhlo.

Ma ktoś pomysł co z tym zrobić?

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Osob jest duzo a co do serwera:

-Dlaczego co 30minut dopia sztabki pzynajmniej mi... odechcialo sie grac

-Ciezko zdobyc stalki, truty, boje itp...

Mam 120lvl i odkad gram mialem max 70kk w eq... 

Dziwne bo ja na 120lvlu mialem ponad 1kkk + sztabki w eq.

Zostal poprawiony drop z metinow?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Musze sie wypowiedzieć...
Gracze są jak psy.. Chca wszystko ale nie pomoga
Drop jest tak zje*any ze głowa mała... Widac pomoc z strony administratorow az im sie wypowiadac nie chce...
Gram 3h i zaden gracz nie pomogl gdzie dropnac jakas trute badź w ogole jakies smieci..
Serwer z strony administracji nie jest zadbany.. Chociaz pod IS nie jest zobiony bo przez Psc cos da sie kupic

Opublikowano

jaki wy macie problem z yangami? ja mam 90 i 230kk, exp fakt, dziwny, bo od 82 do 89 wbiło mi w minute, od 93 do 99 podobno tez tak jest..

o dolinie nie wspomne, duzo osob.. powinniście dać te oponki też na wyższe mapy.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

jaki wy macie problem z yangami? ja mam 90 i 230kk, exp fakt, dziwny, bo od 82 do 89 wbiło mi w minute, od 93 do 99 podobno tez tak jest..

o dolinie nie wspomne, duzo osob.. powinniście dać te oponki też na wyższe mapy.

Oponki w ogole siedze 1h w red lesie i nic... Domyslam sie ze tam one sa moge sie mylic BO ZAJEBISCI gracze nie pomoga...

Opublikowano

Oponki w ogole siedze 1h w red lesie i nic... Domyslam sie ze tam one sa moge sie mylic BO ZAJEBISCI gracze nie pomoga...

nie gram na tym serwie ale z tego co widziałem to oponki na orkach są koło wieży 

Opublikowano

kolejny problem, nie można ulepszyć dzwonu burzowego ptaka magicznym metalem, możliwość ulepszenia tylko u sury szansa na pomyślne ulepszenie wynosi 75%

Opublikowano

serwer nie dopracowany biolog jak na easy to z harda a co do ulepszaczy to samo patolgia aby ulepszyc eq na kolejny poziom to trza robic z 5 dropkow bo 1 wbijesz za wysoki lvl i nic nie dropniesz  co do dropu kasy to w m1 jest najlepszy ludzie wala bot i kosza sztabki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...