Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetLifeMT2.PL [Dedyk] [Easy]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka nie wyrabia? :/ szkoda, chciałem się zarejestrować + na pewno zagram :)

Zdejmijcie mi te 2 punkty będę grzecznym chłopcem ;***

Opublikowano

Można wiedzieć ile osób jest ? xD

dużo, samo forum ma 1207 osob przegladajacych.

Gdzie mam dropnąc kielich do tej zbroji do expa?

metiny od 1-20

Opublikowano

jakaa strona zastepcza czy cos ? bo konta zrobic nie moge

4uc581.jpg

Opublikowano

Moze zrobicie zeby to dropilo na kazdym lv? bo to chore biolog co 1h to jeszcze robic dropki .. odechciewa sie grac a pisze jeszcze EASY/MEDIUM

Przedmioty dropia na kazdym level

Opublikowano

Jak dla mnie to jest to typowy MEDIUM

Nawet na glupia bron 75 +7 trzeba 4 perly gdzie jest 40% na ulepszenie a perly leca tak szybko ze mam 1 w eq .

Perły lecą z każdego bossa

Opublikowano

Gumiś puszcza im ddosy, bo jego serwer dziś też startował. :D

Administracja jest dość dziwna ... i wydaje się dziecinna. Siedzą na kanale pomocy (we 3), na kanale siedzi ponad 50 osób, a oni sb reflinki rozsyłają i mówią że jeśli ktoś zrobi refa to dostanie voice... =.=

Siedzą na kanale, krzyczą, śmieją się ... wystartowali serwer w momencie, gdy padła strona i nie można było się logować. 

YouTuberzy otrzymali kosmiczne ilości SM, przez co max lvl w dzień - max dwa nabiją.

Serwer, jeśli się patrzy to jest OK. Jednak strona stoi na proserwer.pl, co nie daje żadnego zabezpieczenia.

Client zbugowany i co chwilę potrafi się wyłączać ... (nie wmówicie mi że to moja wina, bo mam potwora, nie komputer) 

Jeśli macie wielu kumpli do gry to może to umilić grę ... inaczej to jest męczarnia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gumiś puszcza im ddosy, bo jego serwer dziś też startował. :D

Administracja jest dość dziwna ... i wydaje się dziecinna. Siedzą na kanale pomocy (we 3), na kanale siedzi ponad 50 osób, a oni sb reflinki rozsyłają i mówią że jeśli ktoś zrobi refa to dostanie voice... =.=

Siedzą na kanale, krzyczą, śmieją się ... wystartowali serwer w momencie, gdy padła strona i nie można było się logować. 

YouTuberzy otrzymali kosmiczne ilości SM, przez co max lvl w dzień - max dwa nabiją.

Serwer, jeśli się patrzy to jest OK. Jednak strona stoi na proserwer.pl, co nie daje żadnego zabezpieczenia.

Client zbugowany i co chwilę potrafi się wyłączać ... (nie wmówicie mi że to moja wina, bo mam potwora, nie komputer) 

Jeśli macie wielu kumpli do gry to może to umilić grę ... inaczej to jest męczarnia.

Pozdrawiam.

1. Żaden YouTuber nie dostał SM, na pewno nie ode mnie, ponieważ ciąglę obserwuję logi,

2. Jeżeli wyskakuje Windows C++ to jest od tego internet

3. Dlaczego sądzisz że męczarnia?

Serwer easy/medium...

Exp od 79-85 to kpina, zbugowane zwoje egzo przy zakupie 200szt, zęby orka co 1h... tragedia!!!!!!

Jakoś gracze mają już 100+ poziomy, Zęby co 1h bo to jednak troche medium, Zwoje zostaną poprawione.

Opublikowano

Exp od 120 do 150 to parodia i to ostra... z 50% expa(raty) leci 2-3% za spota.. i jak tam wbic 150 jak moby maja lvl125 wiec exp jeszcze bardziej sie zmniejszy?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...