Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira2.eu [Dedyk] [Medium/Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucuj Pucuj administracji.

@1361622928-U485574.pngczekam na Film diablo który jednogłośnie ogłosi sytuałacje serwera

A tak w ogóle diablo jest w teamie ? bo zbytnio nie ogarniam, wszystkie filmiki u niego z tego serwera zostały usunięte. 

xD 

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do brylek . Ci którzy Sobie zrobili eq to już dawno tu nie grają ;)

Grają bądź też nie grają. Zmienia to tyle co nic. Na 100% grają jeszcze osoby, które mają tyle wszystkiego, że lepiej nie wiedzieć. Bo po co się dołować :/ W gruncie rzeczy przez to straciłem zapał do poważnej gdy tutaj, a nie jak teraz. Gram lub też nie gram. Wszystko mi jedno ;p

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Ja jeszcze gram . Dorobiłem się swojego bez żadnych bugów i wiem że mogę się czuć dumny z siebie ;)

To samo napędzało mnie parę dni temu do gry tutaj, co by nie mówić, jest to zapewne przyjemne uczucie gdy doświadczenie stoi ponad męty ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Wiem że zmieniam zdanie jak baba, ale wyjaśniła się pewna sytuacja.

I postanowiłem grać dalej. 

Zobaczymy jak to będzie..

Niby taka anty reklama, a na serverze na spokojnie z  300-400 osób gra.

Dlaczego forum dalej nie działa?.. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Aktualizacje wprowadzone, postacie odbugowane ,skradzione eq oddane.Krótko mówiąc serwer wraca do życia ! Zapraszam do grania ;)

Opublikowano

Nie polecam serwera , usunęli już nawet licznik na stronie bo wstyd,że tak mało osób gra ;d  Już lepiej na diamondmt3 przejść i poczuć klimat prawdziwego diamonda ;>

Opublikowano

Nie polecam serwera , usunęli już nawet licznik na stronie bo wstyd,że tak mało osób gra ;d  Już lepiej na diamondmt3 przejść i poczuć klimat prawdziwego diamonda ;>

No co prawda graczy gra malutko. 

42723879186117169761.jpg

Opublikowano

Chyba frustracja adminów siegnela dna, bo juz nawet każą wrzucac ssy na mpc ssy z serwera hhaha xD

i1jzo5.png

Ja bym to raczej nazwał podważaniem tego co dał np Aris? Screen z najmniej zamieszkałego miasta , naprawdę świadczy o neutralności pana Redaktora :)

A ty tym screenem pokazujesz jak bardzo rozwinięty umysłowo jesteś.. Co cie obchodzi co kto robi na serwie na którym nawet nie grasz? Już hejt gimbazy na tym forum sięga zenitu.. Mpc było niegdyś porządnym forum teraz jest to zbiór gimby twojego pokroju...

Opublikowano

@Marduko czyli najpierw sciagnal caly serwer do m1 (czyt. 30 osob) a pozniej naklonil graczy aby robili ss'y by pokazac ile to osob nie gra? xD

Serwer upada,podobnie jest z kanalem tego pseudo youtubera.

Opublikowano

serwera nie polecam większego gówna nie widziałem, typowy gotowiec pod zarobek, dziś poleciały bany za to ze ktoś sobie jaja robił i pisał że "300 osób jest jak każdy co gra po 3 konta odpali" To już pokazuje jacy dorośli są założyciele serwera. Mam nadzieje ze ten pseudo serwer padnie i nie wstanie wiecej :) A tak poza to mnóstwo bugów i nie dokończonych prac więc tyle mam do powiedzenia narazie.

2gv2zrp.jpg

Opublikowano

@Marduko czyli najpierw sciagnal caly serwer do m1 (czyt. 30 osob) a pozniej naklonil graczy aby robili ss'y by pokazac ile to osob nie gra? xD

Serwer upada,podobnie jest z kanalem tego pseudo youtubera.

Dokladnie tak jak piszesz :D Zalosne to troche , teraz specjalnie obnizaja ceny w isie bo na serwerze jest dno ;d kazdy juz eq wyrzuca ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...