Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira2.eu [Dedyk] [Medium/Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, pliki wyciekły liczba graczy spada, w teamie jest Ciura tak więc server długo nie postoi. xD

PS. Dlaczego Diabluś usunełeś wszystkie filmiki z sapphiry? :(

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, pliki wyciekły liczba graczy spada, w teamie jest Ciura tak więc server długo nie postoi. xD

PS. Dlaczego Diabluś usunełeś wszystkie filmiki z sapphiry? :(

No serwer miał być epicki, a wyszło co wyszło.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Navi nikt nie miał . Serwer ogólnie fajny . Co prawda jest do poprawek ,lecz jeżeli serwer dostanie nowych graczy to i administracja weźnie się do roboty i ogarnie wszystko jak najszybciej bo dla malej ilości graczy nie maja co się starać. Ja osobiście bym się nie starał bo bym nie miał dla kogo . 

Serwer 8/10

Administracja 7/10

Graczy jest duzo w Red . Lecz jeśi ludzie zaczną grac i nie bd sluchac bajek innych że odchodza bo coś to napewno wszystko stanie na nogi i serwrek bd lepszy niz nie jeden co wystartował .  Już po tej prezce w ciągu 1h zobaczyłem Wielu nowych graczy aż sam sie zdziwiłem . Więc oby tak dalej ! 

Opublikowano

Navi nikt nie miał . Serwer ogólnie fajny . Co prawda jest do poprawek ,lecz jeżeli serwer dostanie nowych graczy to i administracja weźnie się do roboty i ogarnie wszystko jak najszybciej bo dla malej ilości graczy nie maja co się starać. Ja osobiście bym się nie starał bo bym nie miał dla kogo . 

Serwer 8/10

Administracja 7/10

Graczy jest duzo w Red . Lecz jeśi ludzie zaczną grac i nie bd sluchac bajek innych że odchodza bo coś to napewno wszystko stanie na nogi i serwrek bd lepszy niz nie jeden co wystartował .  Już po tej prezce w ciągu 1h zobaczyłem Wielu nowych graczy aż sam sie zdziwiłem . Więc oby tak dalej ! 

Ja nikogo nie zniechęcam, ale administracja trochę zj**ała, mam nadzieję, że przejrzą na oczy.

Opublikowano

Mam rozumieć, że to reaktywcja sapphira? 

Czemu postacie są w rankingu, skoro to dwojeczka? 

Coś się zmieniło po ostatnich zgrzytach? Wyciągnęliście jakieś wnioski? 

To nie jest żadna reaktywacja, po prostu ktoś zaje*ał im domenę Saphira.eu i musieli zmienić na Saphira2.eu. Co do serwera, miał być dobry stary diamond a wyszło jedno wielkie gówno, w tym administracja nie potrafi się ze sobą dogadać. Osobiście nie polecam, ale życzę powodzenia. 

xD 

Opublikowano

No to tak, server jest dość dobry. Tylko miał być stary DMD. Wyszedł ciut lepszy server, jak dla mnie. :> 

Co do navi, nie ma dowodów. 

Z tego co słyszałem pliki wyciekły, zobaczymy jak to będzie. ;> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

No to tak, server jest dość dobry. Tylko miał być stary DMD. Wyszedł ciut lepszy server, jak dla mnie. :> 

Co do navi, nie ma dowodów. 

Z tego co słyszałem pliki wyciekły, zobaczymy jak to będzie. ;> 

Wyciekły stare pliki, połowy rzeczy nie ma.

Nie zagram nie polecam

jesteś noobem, nie mam argumentów ^^ 

Opublikowano

A tak w ogóle Diablo jest w teamie ? bo zauważyłem że wszystkie jego filmiki z tego serwera zostały usunięte ;d 

To jest śmieszne, raz Diablo wywala głównego Technika Teodora a teraz Mariusz wywala Diabla i przyjmuje Teodora czy jak xD

xD 

Opublikowano

Jakieś arguemnty?

Chcieli reaktywowac starego diamonda a zje...li po calosci.Bugi na exp,bugi z brylkami.Wykradli im pliki/strone wlamali sie na konto gm'a mam wymieniac dalej? Troche tego bylo.

Opublikowano

Administracja niewie co robi cały czas są jakieś problemy z serwera wyrzuca czasami częste są jakieś poprawki serwer żenada a kiedyś miałem całkowicie inne zdanie

Psotnyy

Opublikowano

Administracja niewie co robi cały czas są jakieś problemy z serwera wyrzuca czasami częste są jakieś poprawki serwer żenada a kiedyś miałem całkowicie inne zdanie

Gdzie cię wyrzuca?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...