Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira2.eu [Dedyk] [Medium/Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Logowanie off? 

Kiedy będzie forum? 

Polecam. ;> 

Czas się chyba zwijać stąd.. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

A logowanie dalej nie działa.  <3

Jednak się zwijam stąd. ;> 

Będzie trzeba iść na mt3 w takim razie. 

3m się, dzięki za grę. ^^ 

2e6ftab.png

Opublikowano

A logowanie dalej nie działa.  <3

Jednak się zwijam stąd. ;> 

Będzie trzeba iść na mt3 w takim razie. 

3m się, dzięki za grę. ^^ 

Zwijasz się, bo logowanie nie działa, no to nieźle.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zwijasz się, bo logowanie nie działa, no to nieźle.

Uwierz nie tylko.

Mam swoje powody. 

Administracja myślę że ja zna. :) 

2e6ftab.png

Opublikowano

Witam Wszystkich

Jestem Asek. Pewnie mnie kojarzycie ale przedstawić się zawsze warto.

Post podzielę na parę części .

To jedziemy:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chciałbym wam dziś pokazać trochę faktów pogrążających administracje

Sapphirra.

To jedziemy od początku.

Jak większość z was wie kolegowałem się z Diablo od czasu mojego serwera Averia.pl

Mieliśmy bardzo dobre kontakty miedzy sobą można powiedzieć że sobie ufaliśmy.

Pewnego dnia zobaczyłem filmik na jego kanale że zapowiada swój serwer od razu napisałem do niego ponieważ byłem bardzo ciekawy kto jest jego technikiem.

Okazało się że jest to moja pocieszna morda Teodor.

(Diablo ukrywał to w tajemnicy ponieważ .Teodor ma wielu wrogów oraz hejt)

Teodor (KaaDamiR) zrobił cały serwer od zera. Po czym DiabloxPa$ja wywalił go z team .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przechodzimy do drugiej części tego posta.

Jak wyglądała sytuacja na serwerze?

-Start był kiepski ponieważ było wiele bugów które nie zostały wyeliminowane przez diablo. Zapytacie Dlaczego? Ponieważ diablo wymyślił sobie konkurs na beta testerów czy coś w ten DESING.

więc każda osoba nawet 10-latek mógł testować serwer.

Kolejną sprawą był bug z yangami. jak każdy gracz co był na starcie wie że w lochu pająków leciało dużo kasy a nie leciało doświadczenie.

W ten sposób ludzie w pare godzin nabili sobię po 50+ bryłek.

Każdy zrobił sobie eq na następny poziom .

Diablo wraz z BombWorkStudio wgrali skrypt który żle zadział i zamiast zabrać graczą bryłki on im dał je z powrotem.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiedy sytułacja na serwerze się Poprawiła szanowny administrator DiabloxPa$ja stwierdził że trzeba będzie wyeliminować konkurencję

{DiamondMT3}

Pomogłem mu w tym i się do tego przyznaje. Robiłem to żeby pomóc przyjacielowi .

To tak.

Plan był taki :

Tak zmodyfikować clienta aby ludzie uwierzyli że administracja rozdaje eq bryłki itp itd:

Tutaj macie zdjęcie z gg które udowadnia że konto i plan dał Diablo.

1800344.jpeg

Każdy kto widział ten post w tematach serwera diamondMT3 napewno kojaży ten nick Kardis13.

Lecimy z kolejną częścią.

Serwer stał ponad tydzień.

Diablo postanowił wyjebać z team głownego Technika osobę co zrobiła wszystko czyli Kaadamira (Teodora)

na jego miejsce wszedł dobrze wam znany (jak diablo to mówi Pan Mariusz)

Prawdą jest że osobą która się ukrywa pod nickiem Pan Mariusz jest

.

.

.

Adi / Ciura / AdiUberGames / @Join

Były administrator

-BloodWar

-Dracos

-Memorial

-Tayen

Możecie go kojarzyć z kanału

Kolejną częścią jest kwestia co diablo powiedział w swoim ostatnim filmie.

Kaadamir dostał swoją część.

Prawda jest całkiem inna. Jak to mówi diablo "Mi nie zależy na hajsie"

To dlaczego Teodor (kaadamir) oraz MaTi (osoba która poprawiała bugi udostepniła ts )

nie dostały ani złotówki?

1800345.jpeg

(Widać jak Ci na hajsie nie zależy)

OSTATNIA CZĘŚĆ KTÓRA POKAŻE WAM PRAWDZIWE OBLICZE diablo.

Osoby która ma w y j e b a n e na osoby które mu ofają.

Na koniec zostawiam wam Film z moją rozmową na ts3 z Radkiem.

Radzę odsłuchać cały ponieważ przyznaje się on tam do pewnych rzeczy.

To na tyle. Mam nadzieję że przedstawiłem wam jak wasz ukochany Youtuber was oszukuje i jak się zachowuje poza youtube.

Pozdrawiam 3-Majcie się

Asek.

Jak macie jakieś pytania to zapraszam na pw oraz na gg

ps. (Czekam Diablo na twoje usprawiedliwienie oraz jak będziesz przystawiał mickro do mordy bo myślisz zapewnie że Cie lepiej słychać  xD)

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

No niestety, Asek już je podał więc.

Dziękuje za grę. ^^ 

xCh3ster, dalej będziesz bronił servera? ;)

Nie polecam. 

Lecę na mt3. ;>

2e6ftab.png

Opublikowano

Nie oszukujmy się ... Administracja zawaliła po każdej linii oporu. Uważam, że ten serwer nie ma już szans na ratunek. Kolejny nie wypał. Gracze zmarnowali tylko swój czas. Co najgorsze serwer jest już OFFLINE od rana. Wydaje m się, że nic już tutaj po mnie. Lecę na MT3. 

Opublikowano

No niestety, Asek już je podał więc.

Dziękuje za grę. ^^ 

xCh3ster, dalej będziesz bronił servera? ;)

Nie polecam. 

Już go nie bronie, cała prawda już wyszła, także już raczej nie będę grał.

Opublikowano

No nic trudno. Fajnie się grało jakby ktoś miał jakiś serwer medium który dopiero startuje niech mi wyśle na pw ;)

Fajnie się grało, szkoda, że administracja w ogóle nie odpowiada na MPC, widocznie nie mają usprawiedliwień.

Opublikowano

Wiedziałem że tak się skończy, dlatego nawet tu nie zaczynałem gry. Jeżeli szukacie porządnego starego diamonda to wbijajcie na dm3. Rozkręcimy serwer i zaszalejemy jak za dawnych lat ; d 

Serwera oczywiście nie polecam, wszystkie powody macie powyżej. 

xD 

Opublikowano

Wiedziałem że tak się skończy, dlatego nawet tu nie zaczynałem gry. Jeżeli szukacie porządnego starego diamonda to wbijajcie na dm3. Rozkręcimy serwer i zaszalejemy jak za dawnych lat ; d 

Serwera oczywiście nie polecam, wszystkie powody macie powyżej. 

Racja.. A to że się tak skończy to nie sądziłem.. 

Ale byłem parę min temu w m1 na sapphirce, i trochę osób gra. 

Nie wszyscy czytają MPC, a szkoda. 

Zawitam tam jak nick odzyskam. :c

Niestety, nie polecam. ;/

2e6ftab.png

Opublikowano

Miło było ... Serwer OFFLINE od rana i nic nie wskazuje na to, że sytuacja się zmieni. Bryłek każdy nabił sobie od ch*ja i więcej. Osobiście posiadam 12kont z bryłkami rozdzielonymi ... Myślę, że prezentacja powinna jutro trafik do kosza. 

Opublikowano

Miło było ... Serwer OFFLINE od rana i nic nie wskazuje na to, że sytuacja się zmieni. Bryłek każdy nabił sobie od ch*ja i więcej. Osobiście posiadam 12kont z bryłkami rozdzielonymi ... Myślę, że prezentacja powinna jutro trafik do kosza. 

serwer działa

wjub1h.jpg

Opublikowano

Server działa i gra się super! Zachęcam do gry. Każdy ma gorszy początek, teraz może być tylko lepiej, nie sądzicie? A czepiacie się o byle jakie sprawy, ktore i tak powinny was nie interesować xD

SERDECZNIE ZAPRASZAM NA SERVER!

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Server działa i gra się super! Zachęcam do gry. Każdy ma gorszy początek, teraz może być tylko lepiej, nie sądzicie? A czepiacie się o byle jakie sprawy, ktore i tak powinny was nie interesować xD

Niektórzy sobie eq porobili za brylki z bugów, więc...

Opublikowano

Pucuj Pucuj administracji.

@1361622928-U485574.pngczekam na Film diablo który jednogłośnie ogłosi sytuałacje serwera

GG-36573557

1797821.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...