Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira2.eu [Dedyk] [Medium/Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drugiego dnia ludzie juz 250lv mieli,nie slyszales o tym? xD

Mieli, ale wszystko zostało cofnięte. ;> 

No ciekawe co to będzie. ;> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

@xCh3ster ile dostałeś sm za spamowanie tutaj o tym g*wnie?

Do tego te beznadziejne filmiki w których mydlone są oczy graczy.

Sapphira to jedne wielkie zbugowane g*wno.

Nic mi nie zapłacili, po prostu już gram na tym serwerze i nie chce mi się tracić wszystkiego co mam, dlatego go tak bronię, wciaż mam nadzieję, że administracja się ogarnie ;).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ludzie do ku##y nedzy nie zagracie to nie zobaczycie jak jest. Polecam zagrac a potem sie wypowiadac.

Administracja miala kilka potknięc ale jak zobacza wiecej graczy to dostana motywacji. Z technikiem Mariuszem sporo pisze i wydaje sie naprawde komunikatywny i ogarniety. Klasy sa wyrownane, gram od poczatku mam 184, nawet nie do konca ulepszone eq co oznacza ze nie mozna sie nudzic. Dodam że zostało dodanych sporo żeczy których nie znajdziecie na innych serwerach. :)

serwer pomysly itp 9/10 administracja 7'5/10.

Pozdrawiam i polecam zagrac. Legendarny.

Opublikowano

Ludzie do ku##y nedzy nie zagracie to nie zobaczycie jak jest. Polecam zagrac a potem sie wypowiadac.

Administracja miala kilka potknięc ale jak zobacza wiecej graczy to dostana motywacji. Z technikiem Mariuszem sporo pisze i wydaje sie naprawde komunikatywny i ogarniety. Klasy sa wyrownane, gram od poczatku mam 184, nawet nie do konca ulepszone eq co oznacza ze nie mozna sie nudzic. Dodam że zostało dodanych sporo żeczy których nie znajdziecie na innych serwerach. :)

serwer pomysly itp 9/10 administracja 7'5/10.

Pozdrawiam i polecam zagrac. Legendarny.

Dokładnie, a nie pieprzenie głupot, gram i atosfera jest naprawdę super, miejmy nadzieję, że administracja się ogarnie. Na takiej balmorze są przekręty a ludzie grają.

Opublikowano

NIE polecam o eq prosilem sie tydzien i nie odzyskalem do teraz wiec ja podziekuje za taka administracje seed to dziecko 12 letnie gm hesku to anaalfabeta a ten mariusz ? idiota w c**j odradzam gry na tym serwerze ze wzgledu na administracje bo serwer fajny ale administracja nope

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na DiabloxGówno. Same oszusta/wykręty

@Skąd Truciak ?

Ripper/Wrózka na mapie 114lvl.

Najpierw nie polecasz a potem pytasz skąd truta?

Opublikowano

a sb mozna miec?

i jak wchodza bany?2-4-6-8-10?

Tak.

8-10-12-15. :> 

2e6ftab.png

Opublikowano

Serwer dno kompletne.Diablo obiecywał z*******y start a było na nim tyle bugów,że chyba gorszego startu sie nie dało.Miała byc reaktywacja diamondamt2 zrobili kompletnie inny serwer.Chyba chcieli sie wybic na starej nazwie tylko.ilośc wałków na serwerze jak i nieogar administracji to żenada.Gmowie mają po 16-17 lat i mylą lagi z ninja hackiem co jest żałosne.Glowny technik teraz po wyrzuceniu Teodora jest tak chuyowe,że sie tego opisac nie da.Diablo teraz w sumie nie ma nic do powiedzenia na serwerze,wszystkim zajmuje sie owy technik ktory psuje cały serwer;) Spadająca ilośc graczy mowi sama za siebie, a aktualizacje są poprostu c*****e.Miał być diamond,a nie zupełnie inny serw.Serwer ogolnie pobugowany,wyrzuca często.Problemy z logowaniem.Co chwile off i wprowadzane sa jakies poprawki bo nawet w m2 bugujacej postaci nie mogli usunac to wprowadzili m2 dla wszystkich.Włam do bazy danych ktory nastapil to już wgl hahaha śmiech na sali i połowa ludzi została okradziona co jest parodią xD Doszły mnei słuchy,że bardzo duzo osob juz ma pliki sapphiry. To życze powodzenia ludziom,którzy zamierzają tu grać xD a Diablowi radze sie dalej nie osmieszac i skonczyc z serwerami bo robi je poprostu c*****e .

Opublikowano

Widze z licznika online na stronie zrezygnowaliście :D!

Nie ma co się dziwić, liczba online nie przekracza 300. 

A tak w ogóle, Diablo jest jeszcze w teamie czy nie ? bo zauważyłem, że wszystkie jego filmiki zostały usunięte. I kto jest teraz technikiem tego serwera, bo widzę Teodor znów zrobił prezentacje a jak wiadomo niedawno go wywalili i przyjęli nowego technika którym był Mariusz. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...