Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze ktos zapodac ver 4.5.0 ? bo na oficjalnej stronie tibi bota nie da sie sciagnac poprostu juz tego nie ma, a w necie od h*ja trojanow w tym

sharingan1s.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem również z tibia 7.6.

Gdy już odpale tibia bot ng i winhexa, znajduje mi loader exe, wchodze w niego robie jak w instrukcji i w momencie jak klikam Entire Memory, wyskakuje seria komunikatów, w tym jeden ten, że loader jest już wyłączony. Później już go nie ma tam, mimo, że jest cały czas odpalony, udało mi się to jednak obejść (wszedłem w proces dragon ball legend - client ots) i tam znalazłem wszystko jak w instrukcji, swojego fingera, zastąpiłem, wszystkie te linijki również, gdy klikam enter key również jest ten nowy finger - podmieniony. Jednak gdy wklejam dane mam ten błąd, co pisał ktoś powyżej - zły key lub nazwa użytkiwnika 75260883007539325744.jpg

Wie ktoś co na to poradzić?

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Moim zdaniem takiego cracka jeszcze nikt nie dokonał na 7.6 nie działa kopiowanie pliku hook ponieważ jest radykalnie zmieniony klijent 1 -2 wersje by może zadziałało ale nie 7.6 przyłanczam się do proźby craknij ktos zajebanego ngieka na 7.6

PROSZE :}

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

An exception error occurred at offset 0012F6C0. It is recommended to save your work and restart the program. Please disable nVidia's nView Desktop Manager and restart WinHex to avoid this particular error.

Podczas bodajże 3 punktu tj. gdy naciskam F9+alt wyświetla mi się taki błąd w winhexie. Mam windows 7 Home Premium.

Proszę o szybką odpowiedź

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mógłby ktoś powiedzieć co zrobić gdy nie wyświetla loadera pod tibią 7.6?

A gdy już 1 się pojawi to wyksakuje blad w winhexie

Opublikowano

Witam! Na pewno wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją, jednak gdy używam w WinHexie komendy alt + F9 oraz gdy po prostu znajdę opcję w menu "Open RAM" wyskakuje błąd: An exception error occured at offset 0012F6E4. It is recommended to save your work and restart the program. Please disable nVidia's nView Desktop Manager and restart WinHex to avoid this particular error.

Nie mam pojecia co zrobić ;s Proszę o pomoc!

Opublikowano

a ja po naciśnieciu w winhexie alt+f9 nie moge odnalezc tego loader.exe ostatnia jest tibia a loadera nie ma ; / help

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ten sam problem co pan wyzej....

Moglby ktos nam pomoc ? ...

A jak nie to niech usunal ten topic bo jest bezuzyteczny..

Opublikowano

Niestety jak panowie up....

Robie all zgodnie z punktami i zatrzymuje sie na alt + F9. Jak daje prawy alt + F9 to cos wyskakuje ale nie ma tego loader.exe natomiast gdy daje lewy alt + F9 to nic sie nie dzieje a program sie zawiesza i nie mozna nic z nim zrobić..... Proszę o pomoc. Mam nadzieję że ktoś pomoże.

Z góry dziękuję

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki problem, może mógłby mi ktoś pomóc ? ;)

tak jak jest wyżej napisane "6. Przejdź do WinHexa, naciśnij Alt+F9, uruchom proces "loader". Wybierz z loadera opcję Entire Memory."

tylko, ze ja nie widzę nigdzie "loader", także nie mam jak nacisnąć opcji Entrie Memory.. Jeśli ktoś wie o co chodzi i mógłby mi doradzić, to bd bardzo wdzięczny .. ;))

Z góry dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...