Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SharkGame: sharks.blutu.pl/bets

Shark221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w związku z problemem z grzybkami postanowiłem, że co 12 godzin będziecie otrzymywać:

-100 złota

-15 grzybków

- (-15) piw do wypicia czasami (-10) czyli będzie można wypić 20 lub 25 piw ;)

do tego dodałem pomysł od gracza:

za zdobycie 50lvla - nagroda 50.000 złota

za zdobycie 100lvla - nagroda 200.000 złota

za zdobycie 150lvla - nagroda 500.000 złota

za zdobycie 250lvla - nagroda 1000 grzybków

nagrody będą przydzielane co 12h od zdobycia danego lvla! czyli np. zdobędziesz 50lvl i musisz odczekać +- 12 godzin aby otrzymać nagrodę w tym przypadku 50.000 złota ;)

Na ten pomysł wpadł gracz o nicku: hurrican2000 dla tego gracza podziękowania ode mnie za dobry pomysł ;) jednak nagrodę miał zagarnąć gracz, który jako pierwszy osiągnie dany lvl ale zmieniłem, że nagrodę otrzyma każdy gracz, który osiągnie dany lvl, ponieważ byłby to zbyt duży ukłon w stronę gracza, który jako pierwszy zdobyłby dany poziom i łatwiej od innych byłoby mu się rozwinąć co jest przeciwnością tego co chcę wprowadzić ;) a mianowicie chciałbym aby gracz 1 w rankingu nie miał z górki, a wręcz przeciwnie aby miał pod górkę ;) dzięki temu tylko najlepszy utrzyma się na pozycji a nagrodę za 1 miejsce w rankingu czyli 500 grzybków przekazuje co niedziele o godzinie 12:00 ;) jeżeli jednak w jakąś niedziele mnie nie będzie możecie zrobić screena i wysłać mi tutaj na pw swój nick oraz screena z rankingu a ja prześle grzybki na konto (prosiłbym aby na screenie byłaby wyświetlona data i godzina robienia screena i aby nie było to w prawym dolnym rogu komputera, ponieważ każdy wie, że datę i godzinę można łatwo zmienić ;])  ;) lub jeżeli wcześniej będę wiedział, że w niedziele mnie nie będzie np. w piątek będę wiedział, że np. w sobotę gdzieś wyjeżdżam wtedy nagrodę za 1 miejsce w rankingu przydzielę już w piątek 

Jednak mam nadzieję, że uda mi się być na czas i rozdać nagrody w terminie co tydzień w niedziele o godzinie 12:00 może + - 5 min ;D

Zapraszam do rywalizacji

Napraw jeszcze sprzedawanie kluczy, bo na 10lvl za klucz dostajemy 100k gold'a.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napraw jeszcze sprzedawanie kluczy, bo na 10lvl za klucz dostajemy 100k gold'a.

dzięki za info zmieniłem na 1000 złota ;)

Zycze milej gry

Opublikowano

Niestety z powodu bugowania grzybków przy opcji w panelu gracza musiałem ją zablokować jakiś anglik zbugował 80000 grzybków dostał bana a opcję z darmowymi grzybkami zablokowałem teraz na start zamiast 25 grzybków jest 125 ;)

Przepraszam za kłopoty

Życzę miłej gry

Opublikowano

Mam propozycje;d

-50% na nieśmiertelke tylko za golda (bez grzybkow)

-10-20% na epiki w sklepach za samego golda

-odliczanie w panelu gracza ile czasu zostało do darmowych grzybkow,golda i browarkow (co 12h) chyba ze saone w połódnie i północ ale jeśli są co 12h od założenia postaci  mozna dodać takie cos;d

- od 1 do 5 grzybków za każdy zamkniety poziom lochow

-dodanie klasera (jeśli sie da)

-octoberfest np. co tydzien :)

Jak jakies głupie pomysly jeszcze wpadna mi do glowyto tez napisze moze cos uda sie wprowadzic;d

Opublikowano

Usunięto wszystkie grzyby . Każdy ma tylko 100 grzybek!!!!

Niestety musiałem usunąć odznaczenia oraz piwka teraz co 12h otrzymujecie:

-15 grzybków

- 100 złota

- (-10) piw

Odznaczenia wprowadzę gdy dokładnie je przetestuje zrobiłem błąd od razu wstawiając je na serwer, za który wszystkich chciałbym przeprosić 

Wszystkie grzybki zresetowałem do 100

GILUxDILU nie chodziło mi o screeny jeżeli np. zdobędziesz 50,100,150,250 lvl bo jak wejdę w ranking to widzę kto jaki ma lvl xD chodziło mi o screeny, które robisz w niedziele o 12:00 rano jeżeli mnie w tym dniu nie ma z potwierdzeniem 1 miejsca w rankingu, aby otrzymać 500 grzybków ;)

dsylwekj na razie mam dosyć nowych pomysłów ;D dzięki za zgłoszenie problemu

Wszystkim graczom, którzy nie korzystali z błędu w grze i nie używali tych grzybków bardzo dziękuję 

Chciałbym abyście zdecydowali, czy serwer ma wystartować od nowa ( zrobić restart) czy po prostu pozostawić go tak jak jest? Tutaj podaje link do ankiety:

http://www.interankiety.pl/interankieta/eb83af86b50a3fb2932c1afe50e6457c

Pozdrawiam

Opublikowano

Złota Zasada: Ktoś spróbuje jeszcze raz zbugować grzybki na serwerze ma w twarz.

Nikt ich nie bugował. Poprostu nie przetestowana aktualizacja dawala zamiast co 12h po 15grzyba to co 1min po 1000 grzyba, to niczyja wina gdyby ktos bugowal to tylko on mialby te grzyby a nie caly serv.

Opublikowano

http://www.funtest.pl/test/hurrican2000/                                Zapraszam do rozwiązania testu!!! 

Rozwiązują tylko ci którzy grają na serverze sharks.blutu.pl !!!

Po rozwiązaniu testu podajesz swoja nazwę na którym masz zarejestrowane konto na sharks.blutu.pl  -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-   ( ( .  . ) ) -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Shark olewka? Tak się będziemy bawić? Ja nie mam zamiaru czekać aż mi łaskawie odpiszesz

Nie każdy jest cały czas online na forum, nawet jesli pokazuje ze jest zalogowany moze go nie byc przy kompie albo siedzi na fonie i pokazuje ze jest online.

Opublikowano

Witam serwer wystartował ponownie mam nadzieję, że tym razem już bez żadnych bugów błędów itd. ;) do tego codziennie otrzymujecie:

- (-15) piwek (1 piwko dodaje teraz trochę więcej jak 20% awanturniczosći ;])

- 15 grzybków

-100 złota

Reszta zasad się nie zmienia

Co do ciebie Masdi to nie odpisuje takim jak ty (nieuczciwym) pewnie się zdziwicie ale Masdi używał także bota na serwerze i bugował grzybki w panelu gracza przy opcji darmowe grzybki):

Zapytałem więc co powoduje, że można grzybki bugować pod pretekstem, że jeżeli mi to powie to dostanie admina (co chyba wiecie, że jest nierealne, ponieważ nie ma panelu admina na serwerze ;])

Odpisał, że opcje +100 darmowych grzybek można bugować jakimś botem więc ją wyłączyłem i na start dodałem +100 grzybków więcej

Pózniej chciał abym dodał mu 2000 grzybków i -100 piw co byłoby niesprawiedliwe wobec innych graczy ;)

To wszystko nie mam nic do ukrycia jeżeli coś jeszcze chcecie wiedzieć piszcie ;)

Serwer wystartował na nowo zapraszam do gry

ps. Hmm... to właściwy moment aby mnie nawyzywać za ten reset, ponieważ straciliście swoje konta itd., na których tak długo wbijaliście lvl, więc jeżeli jako rekompensate chcecie np. większą ilość piw lub grzybków to informacja dla was:

NIE LICZCIE NA TO!!!

Oczywiście przepraszam za ten restart i przyznaje, że to była moja wina, ale mogę obiecać, że teraz prawdopodobnie już żadnego restartu nie będzie!!!

Nikomu nie będę dodawał grzybków lub piw!!!

Zapraszam do gry

ps. zaraz jeszcze podam 4 kupony dla 4 graczy ;)

Kupony:

1(100 grzybków): 982POS

2(100 grzybków): QY8U0X

3(100 grzybków): RY7XB2

4(100 grzybków): MN4GH0

1 gracz nie może użyć wszystkich 4 kuponów na raz ;) tylko 1 na 12h więc każdy ma szanse zdobyć dodatkowe +100 grzybków na start ;)

KTO PIERWSZY TEN LEPSZY

SERWER STARTUJE NA NOWO!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...