Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SharkGame: sharks.blutu.pl/bets

Shark221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sharks.blutu.pl/bets

Witam prezentuje nowy serwer gry przeglądarkowej: shakes & fidget

Na start:

-100 złota

-25 grzybków

Co działa na serwerze:

- Wieża (bez pomocników ale można zakładać na nich itemy) jeżeli zabijemy 1 potwora w wieży pokazuje nam nie 1/100 ale już 2/100 ;)

-Toaleta (trzeba zdobyć klucz na 75lvlu ;])

-Epickie itemy w sklepie już od 1 lvla

-Z zadań w karczmie można zdobyć od 0-3 grzybków jednak po walce gdy zdobędziesz np. 2 grzybki nie pokaże ich tylko po prostu doda na twoje konto (pokazuje tylko gdy zdobędziesz 1 grzybka)

-Starałem się zrobić serwer MEDIUM sami oceńcie jak mi to wyszło ;)

PANEL GRACZA:

-Reset lochów (koszt 200 grzybków raz na 12 godzin jeżeli zresetujesz wieże nie będziesz mógł lochów)

-Kupony (można zdobyć z różnych eventów)

-Reset Wieży (koszt 200 grzybków raz na 12 godzin jeżeli zresetujesz lochy nie będziesz mógł wieży)

-Zmiana klasy (koszt 500 grzybków i można zmienić klasę tylko 3 razy!!!)

-Darmowe grzybki (ta funkcja działa tylko raz i dodaje tobie 100 grzybków ;) czyli wychodzi tak jakby 125 grzybków na start ;])

-w Panelu nie działa funkcja Reset jaboli oraz Tajny sklepik

Wiedźma:

-działa tylko jej grafika nie można wrzucać przedmiotów do kociołka!

Dodając +1 punkt do danej umiejętności dodaje +10 ;)

Chat gildijny 100%

Złota ramka działa za 1000 grzybków

Można wypić 20 piwek (piwka są na -10 i jedno dodaje +20% awanturniczości)

Aby wejść do lochów należy zdobyć klucz na 10lvlu do 1 lochów i przeciągnąć go na swój profil ;)

Co nie działa:

-Wiedźma

-pancerz

-lochy gildii

-wojny gildii

-pomocnicy

Co działa:

-Wc (100%)

-cała reszta działa poprawnie ;)

Brak nowości takich jak portal do piekieł itd.

Bug na złoto i grzybki zablokowany (w gildii)

Mój honor wynosi -1000000 czyli będę w ostatnim miejscu w rankingu aby nikomu nie wadzić (nic nie stoi na przeszkodzie aby być 1 w rankingu) do tego co 7 dni gracz 1 w rankingu będzie otrzymywał kupon na 500 grzybków na zachętę ;)

Moje konto jest tylko i wyłącznie jedno pod nickiem: [GA]Shark na serwerze nikt poza mną nie zarządza serwerem

Na serwerze działa ostatnie odznaczenie chodzi mi tutaj o order przyjaźni ;)

Grafika na serwerze w pełni skompletowana także wszystkie obrazki działają poprawnie z tego co widziałem na niektórych serwerach brak grafik broni itd. na tym serwerze to nie występuję ;)

Boty są dozwolone o ile awanturniczość na minus nie spada (na serwerze jest tzw. program, który wykrywa kto ma awanturniczość na minusie i kasuje takie konto informuje, aby nie było zdziwienia dlaczego moje konto zostało skasowane ;)

Na serwerze nikomu nie będę rozdawał super itemów, lvli, grzybków ani złota!!! Sprzedawał także nie będę ponieważ stać mnie na utrzymanie serwera!!! Na start taka mała ilość grzybków nie dla tego aby wyłudzić od was pieniądze ale dlatego aby gra była ciekawsza aby było co zdobywać w grze i aby była fajna rywalizacja no bo jaki sens ma gra jak na start 1.000.000 grzybków i w 1 dzień 100lvl i całe eq w epickich itemach? Jeżeli nie idziesz na łatwiznę i lubisz wyzwania ten serwer jest właśnie dla ciebie!!!

Co tu więcej pisać zapraszam do gry właśnie trwa christmas event (zwiększony exp i złoto z zadań w karczmie ;])

Zapraszam do rywalizacji o 1 pozycję w rankingu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszam serdecznie na SharkGame czyli mój serwer shakes & fidget!!!

Moje gg: 50925388 .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ps. a teraz czekam na wasze hejty xD;)

Dodaje kupon na 50 grzybków ;)DS5PF9 kod jednorazowy więc życzę szczęścia ;)

Zapraszam

--------------------------------------------------------------

Forum serwera: http://forum.sharks.blutu.pl/forumdisplay.php?fid=6 forum jest jeszcze w budowie! ;)

Zapraszam na serwer

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nawet , nie jest zły tylko ze za misje niedostaje ani grzybka !!!

czasami się trafiają, a czasami nie ;) patrz na twój stan grzybków cały czas na górze obok złota bo jak zdobędziesz grzybki to ci się nie wyświetlą w zadaniu ;)

dałem ci kupon na 100 grzybków jako, że byłeś 1 graczem na serwerze postanowiłem, że 2 miejsce otrzyma kupon na 50 grzybków a 3 miejsce na 25 grzybków pozostali gracze już nie będą mieli takich ułatwień ;) także zapraszam na serwer

@Edit:

Hobisek niestety nie jestem w stanie ci pomóc teraz zajmuję się tylko i wyłącznie moim serwerem

@Edit:

nagrody za 1,2 i 3 miejsce rozdane pozostał ostatni kupon w prezentacji serwera

Zapraszam do gry

Opublikowano

Nie mogę przekazać ani jednego złota czy grzyba w drużynie ! 

No widzisz, zapomniałeś napisać o tym ze czasami lecą grzybki z misji.

idę wbijać poziomy.

Wyszedł ci serwer hard jak coś i to dobrze . ;D

Zdobyłem 1 klucz do loszków!

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Nie mogę przekazać ani jednego złota czy grzyba w drużynie ! 

No widzisz, zapomniałeś napisać o tym ze czasami lecą grzybki z misji.

idę wbijać poziomy.

Wyszedł ci serwer hard jak coś i to dobrze . ;D

Zdobyłem 1 klucz do loszków!

Złoto i grzybki w drużynie już można dodawać trzeba wbić 10lvl ;)

napisałem, że grzybki z zadań lecą od 0-3 xD czyli 0 też się trafia ;)

W takim razie cieszę się, że serwer się podoba

Zapraszam do gry

Opublikowano

Za chwile zaczynam bić 9/10 loszków.

Zapraszam do mojej drużyny "Nasa"

Wymagany poziom :5

Codziennie wpisowe :2500 Złota lub 10 grzybek

Regulamin drużyny "Nasa"

1. Nie przeklinamy.

2. Dajemy codziennie wpisowe.

3. Jesteśmy aktywni.

4. Ulepszamy swoje postacie.

Zapraszam do drużyny "Nasa" Twierdza 26 , Skarbiec 52% , Trener 52% .

Zapraszam do drużyny "Nasa" od 5 poziomu.

.

Panie adminie powiedział pan ze od 0-3 a dostałem aż 5 grzybek ;D

Opublikowano

Moje uwagi:

- Lekkie lagi

- Nie do końca działa order przyjaźni i reset wieży

- Oczekiwanie na wpisanie kupony

- Mała różnorodność misji w karczmie

- Zmieniłbym cenę epików z 20 na 15

- Zwiększyłbym o min. 20% złoto i exp w lochach

- Nie widać efektu mikstur

- Brakuje lochów gildii itp. czyli tego co na innych serwerach

Poza tym nawet przyjemnie się gra, miła administracja etc.

Opublikowano

Za chwile zaczynam bić 9/10 loszków.

Zapraszam do mojej drużyny "Nasa"

Wymagany poziom :5

Codziennie wpisowe :2500 Złota lub 10 grzybek

Regulamin drużyny "Nasa"

1. Nie przeklinamy.

2. Dajemy codziennie wpisowe.

3. Jesteśmy aktywni.

4. Ulepszamy swoje postacie.

Zapraszam do drużyny "Nasa" Twierdza 11 , Skarbiec 28% , Trener 30% .

Zapraszam do drużyny "Nasa" od 5 poziomu.

.

Panie adminie powiedział pan ze od 0-3 a dostałem aż 5 grzybek ;D

Faktycznie pomyliło mi się już poprawiam, można zdobyć od 0 do 5 grzybków z zadania

Zapraszam do gry

Opublikowano

Ależ się wzbogaczam , mam juz 120tyś golda

Gildia nasa jest aktualnie ulepszona na maxa , zapraszam od 5 lvla.

Opublikowano

Moje uwagi:

- Lekkie lagi

- Nie do końca działa order przyjaźni i reset wieży

- Oczekiwanie na wpisanie kupony

- Mała różnorodność misji w karczmie

- Zmieniłbym cenę epików z 20 na 15

- Zwiększyłbym o min. 20% złoto i exp w lochach

- Nie widać efektu mikstur

- Brakuje lochów gildii itp. czyli tego co na innych serwerach

Poza tym nawet przyjemnie się gra, miła administracja etc.

Niestety lagi to wina hostingu, jeżeli uzbieram trochę więcej funduszy to postaram się wykupić vpsa

Faktycznie order przyjazni nie do końca działa natomiast reset wieży działa bez wad przed chwilą jeszcze raz sprawdzałem, chyba że coś przeoczyłem ;)

Na wpisanie 2 kuponu trzeba trochę odczekać ;) gdyby nie czas do odczekiwania na wpisanie 2 kuponu można by było tą opcję bugować

Co do różnorodności misji w karczmie to się zgadzam może wprowadzę jakieś nowe misje w karczmie ;)

Epiki są w wygórowanej cenie, aby tak łatwo się ich nie zdobywało ;) ale może na 1 tydzień zmienię cenę na 15 grzybków

Według mnie exp i złoto w lochach dobrze leci, 1 gracz w rankingu już ma 21lvl chciałem stworzyć taki serwer aby w 1 dzień można było wbić max 40-50 lvl

Co do efektu mikstur to widać tylko efekt eliksiru nieśmiertelności jeżeli masz np. eliksir dryblingu (+25% zręczności) trzeba najechać na zręczność i pokazuje działanie tymczasowe i do kiedy trwa poza tym w walce eliksiry działają prawidłowo więc chyba wizualnie nie jest to duży problem

Niestety nie mam zielonego pojęcia jak zrobić lochy gildii oraz wojny gildii istniał gotowiec lochów gildii ale był zbugowany i stwierdziłem, że bez sensu jest dodawanie czegoś takiego na serwer, ponieważ po przegranej walce w lochach gildijnych przenosiło nas do zwykłych lochów bez zdobycia klucza, a jeżeli mieliśmy wykonane 1 lochy to do 2 lochów nas przenosiło i mogliśmy tam atakować potwory ile chcemy więc takie coś byłoby bez sensu ;)

Miło mi słyszeć, że gra się przyjemnie co mogę powiedzieć zdaję sobie sprawę, że nie jest to wasz wymarzony serwer ale zrobiłem go dla was nie wymagam pieniędzy, do graczy odnoszę się z szacunkiem i jeżeli macie jakiekolwiek pytania to śmiało piszcie na każde postaram się udzielić odpowiedzi jednak przypominam, że nie jest na komputerze 24/7 

Zapraszam na serwer

@Edit:

Z tego co słyszę:

hurrican2000, w 12 Paź 2014 - 18:16, napisał:

Ależ się wzbogaczam , mam juz 120tyś golda

Gildia nasa jest aktualnie ulepszona na maxa , zapraszam od 5 lvla.

to złota także wolno się nie zdobywa ;)

Opublikowano

lol piszę ze mam zresetowane browary a ja nic nie zresetowałem

proszę o zresetowanie browarów , bo coś się stało bo niemogę uzyć reset browarów a nie wogóle nieużyłem.

???

Eeeeee ..!

Dzisiaj zresetowałeś już browary ! Wróć za 12 godzin !
dokładnie w : 01.01.1970 1:00:00

proszę o reset browarów , ponieważ jest ten komunikat - wychodzi na to ze mam się pojawić do tyłu za 44 lata

Opublikowano

lol piszę ze mam zresetowane browary a ja nic nie zresetowałem

proszę o zresetowanie browarów , bo coś się stało bo niemogę uzyć reset browarów a nie wogóle nieużyłem.

???

Eeeeee ..!

Dzisiaj zresetowałeś już browary ! Wróć za 12 godzin !

dokładnie w : 01.01.1970 1:00:00

W prezentacji serwera napisałem, że reset jaboli niestety jeszcze nie działa

Opublikowano

NASA REKRUTACJA 20lvl!

MAM 35 lvl i już piwa się skończyły . Lol ale 3. loch troche bity.

Zapraszam do mojej drużyny Nasa od 20lvla

Wysyłać wiadomości o dołaczenie do drużyny ; NASA =- 20lvl

ATAK 20 PIW !!! 

3 grzyby zoształo mi!! muszę wymyślić operacja Grzybek . heheehheeheh

Opublikowano

Witam w związku z problemem z grzybkami postanowiłem, że co 12 godzin będziecie otrzymywać:

-100 złota

-15 grzybków

- (-15) piw do wypicia czasami (-10) czyli będzie można wypić 20 lub 25 piw ;)

do tego dodałem pomysł od gracza:

za zdobycie 50lvla - nagroda 50.000 złota

za zdobycie 100lvla - nagroda 200.000 złota

za zdobycie 150lvla - nagroda 500.000 złota

za zdobycie 250lvla - nagroda 1000 grzybków

nagrody będą przydzielane co 12h od zdobycia danego lvla! czyli np. zdobędziesz 50lvl i musisz odczekać +- 12 godzin aby otrzymać nagrodę w tym przypadku 50.000 złota ;)

Na ten pomysł wpadł gracz o nicku: hurrican2000 dla tego gracza podziękowania ode mnie za dobry pomysł ;) jednak nagrodę miał zagarnąć gracz, który jako pierwszy osiągnie dany lvl ale zmieniłem, że nagrodę otrzyma każdy gracz, który osiągnie dany lvl, ponieważ byłby to zbyt duży ukłon w stronę gracza, który jako pierwszy zdobyłby dany poziom i łatwiej od innych byłoby mu się rozwinąć co jest przeciwnością tego co chcę wprowadzić ;) a mianowicie chciałbym aby gracz 1 w rankingu nie miał z górki, a wręcz przeciwnie aby miał pod górkę ;) dzięki temu tylko najlepszy utrzyma się na pozycji a nagrodę za 1 miejsce w rankingu czyli 500 grzybków przekazuje co niedziele o godzinie 12:00 ;) jeżeli jednak w jakąś niedziele mnie nie będzie możecie zrobić screena i wysłać mi tutaj na pw swój nick oraz screena z rankingu a ja prześle grzybki na konto (prosiłbym aby na screenie byłaby wyświetlona data i godzina robienia screena i aby nie było to w prawym dolnym rogu komputera, ponieważ każdy wie, że datę i godzinę można łatwo zmienić ;])  ;) lub jeżeli wcześniej będę wiedział, że w niedziele mnie nie będzie np. w piątek będę wiedział, że np. w sobotę gdzieś wyjeżdżam wtedy nagrodę za 1 miejsce w rankingu przydzielę już w piątek 

Jednak mam nadzieję, że uda mi się być na czas i rozdać nagrody w terminie co tydzień w niedziele o godzinie 12:00 może + - 5 min ;D

Zapraszam do rywalizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...