Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę, że sam w swoim podaniu opisałeś finał poszukiwania serwera na którym miałbyś być GM. Otrzymasz tylko propozycje od śmiesznych serwerów które tak jak poprzednie o których wspomniałeś albo nawet nie wystartują, albo cię oleją w pewnym momencie. Jeśli już tak bardzo chcesz trafić do jakiegoś team to nie w ten sposób. Nikt nie szuka GM, tylko raczej pomocników technika. Poucz się trochę np. pajtona bo mało jest techników, którzy dobrze się na nim znają, a tacy ludzie są potrzebni. Dopiero wtedy będziesz miał szansę na podjęcie współpracy z konkretnym serwerem. Samo bycie GM... krzyknę na TS w dowolnym momencie przy 250 osobach, że potrzebuję GM i mam od razu 200 chętnych.

Opublikowano

Myślę, że sam w swoim podaniu opisałeś finał poszukiwania serwera na którym miałbyś być GM. Otrzymasz tylko propozycje od śmiesznych serwerów które tak jak poprzednie o których wspomniałeś albo nawet nie wystartują, albo cię oleją w pewnym momencie. Jeśli już tak bardzo chcesz trafić do jakiegoś team to nie w ten sposób. Nikt nie szuka GM, tylko raczej pomocników technika. Poucz się trochę np. pajtona bo mało jest techników, którzy dobrze się na nim znają, a tacy ludzie są potrzebni. Dopiero wtedy będziesz miał szansę na podjęcie współpracy z konkretnym serwerem. Samo bycie GM... krzyknę na TS w dowolnym momencie przy 250 osobach, że potrzebuję GM i mam od razu 200 chętnych.

Masz racje. Gdy zdobędę jakieś umiejętności w zakresie edycji serwera, to łatwiej mi będzie znaleźć posadę, dlatego w najbliższym czasie planuje wziąć się za naukę.

Dzięki za opinie :)

Opublikowano

Wielki+ za to, że nie znalazłem zdanych błędów. :)

Jest to jedno z lepszych podań na GM.

Dziękuje za opinię :)

Starałem się jak mogłem. Mam nadzieje, że niedługo ujrzę efekty moich starań.

Opublikowano

Ładnie napisane podanie  wątpie żeby ktos obcych ludzi bral do teamu chyba ze tak serio potrzeba :P  

ale  życzę powodzenia ;)  może ci się uda 

Opublikowano

Ładnie napisane podanie  wątpie żeby ktos obcych ludzi bral do teamu chyba ze tak serio potrzeba :P

ale  życzę powodzenia ;)  może ci się uda 

Dzięki :)

~ref.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...