Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpiinaMt2 Medium

SpiinaMt2

Bobusy na serverze  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na serverze SpiineMt2 mają wchodzić bonusy od razu maksymalne ?

• Tak
      283
    • Nie
      97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znana jest dokładna Data, kiedy będzie TS3 Serwerowy ? :)

Pisze przecież 24.10.2014 ( Piątek-20:00)

Oczywiście na 100% na serwerze zawitam, jeśli będzie te ponad 1k ludzi to zostanę na dłużej.

Gorąco Polecam! :)

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To będzie można nagrać GP w grze?

Nie k***a nie będzie można , człowieku czy ty masz jakikolwiek mózg?

Kto Ci po starcie zabroni nagrać GP?

Ty chcesz konkurs na GP jak ty nawet rozciągnąć obrazu nie potrafisz :_: + spamujesz w każdej prezentacji co popadnie 

Zodi , kiedy będzie TeamSpeak i odczytaj facebooka ;d

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ty chcesz konkurs na GP jak ty nawet rozciągnąć obrazu nie potrafisz :_: + spamujesz w każdej prezentacji co popadnie 

Weezy, a czy tu masz jakiś mózg, wyzywasz każdego, a sam jesteś nie lepszy, CHODZI MI O GP PRZED STARTEM...

@Edit, o czym ty w ogóle pieprzysz? Jaki obraz?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Będziesz nagrywać z tego serwera?

Jeśli tak to mam nadzieję, że będą tłumy na serwerze. :3

Opublikowano

Będziesz nagrywać z tego serwera?

Jeśli tak to mam nadzieję, że będą tłumy na serwerze. :3

Nie wiem , może.

Konkretnie to się z zodim jeszcze nie dogadałem bo oni nie maja sponsora ani nic :F

Taka sytuacja xD

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie wiem , może.

Konkretnie to się z zodim jeszcze nie dogadałem bo oni nie maja sponsora ani nic :F

Taka sytuacja xD

Aaaa, to tak wygląda sytuacja.

Trochę lipnie w takim razie.

Opublikowano

Aaaa, to tak wygląda sytuacja.

Trochę lipnie w takim razie.

Na pewno będziemy omawiać bo znam tego lumpa :D

Z tym że coś ostatnio ani go na mpc nie widać ani na fb :F

giphy.gif

Opublikowano

Serwer bardziej easy/medium niz hard/medium ....
Na serwie hard/medium macie zamiar dodac max. bonu i znajduje sie tam jeszcze bs :_:

4uc581.jpg

Opublikowano

Ale nie będzie łatwo z zmiankami to ze są u npc to nie znaczy ze będą za 100k ... aby nadropic zmianki trzeba zabijać moby albo na metki chodzić ja serwer gorąco polecam i zapraszam na start ;)

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer bardziej easy/medium niz hard/medium ....

Na serwie hard/medium macie zamiar dodac max. bonu i znajduje sie tam jeszcze bs :_:

To że bony wchodzą maksymalnie to nie oznacza że to serwer easy, po prostu z bonami jest prosto a z ulepszaniem etc o wiele ciężej i to jest plus serwera, ileż można bonować te EQ ;) to już nie te czasy ;p ponadto o bs już każdy wie i nawet jakby nie był wgrany to by ludzie go sobie sami wgrali ; d także co za różnica czy bony wchodzą maks czy Ciężej jak całą robotę odwala dla nas Bot, jedynie trzeba monotonie czekać aż coś wejdzie.

xD 

Opublikowano

To że bony wchodzą maksymalnie to nie oznacza że to serwer easy, po prostu z bonami jest prosto a z ulepszaniem etc o wiele ciężej i to jest plus serwera, ileż można bonować te EQ ;) to już nie te czasy ;p ponadto o bs już każdy wie i nawet jakby nie był wgrany to by ludzie go sobie sami wgrali ; d także co za różnica czy bony wchodzą maks czy Ciężej jak całą robotę odwala dla nas Bot, jedynie trzeba monotonie czekać aż coś wejdzie.

Metin bardzo dużo traci na tym że powstało takie coś jak bs kiedyś tego nie było i gra miała o wiele większy sens i ludzie mieli o wiele większa satysfakcje z gry na privach bo każdy miał inne eq jeden mógł się pochwalić bonami których nikt nie ma na serverze i handel nawet na forum bardzo dobrze się rozwijał a teraz tego nie ma . Teraz ludzie robią bony max na servach i pomimo tylu systemów pvp , potów, dopalaczy to i tak pvp wygląda jak jedno wielkie gówno .

Opublikowano

1.W ile czasu można wbić max lv ?

2.Będzie kiedyś opcja, by można było wbić do  broni sr lub um ?

Edit: 3. Jak będzie w końcu z tymi bonami ? Będą wchodzić MAX ? 70% jest na TAK. Wezcie pod uwagę, że zmianki są w pizdu drogie... i potem będziecie mieć płacz na forum/mpc , że ktoś ma po 10% absa np na miecze czy tam jakiś inny abs i za dużo DMG dostaje. Ja bym proponował zostawić wszystkie bonusy na MAX tak jak miało być na początku. To, że wchodzą max bonusy to wcale NIE oznacza, że serwer staje się EASY ^.- bez przesady. Czasy w których trzeba było się męczyć z wbiciem perfa dawno mineły, zresztą , róbcie jak chcecie, ale sami zobaczycie, że będziecie miec SPINE o to, byście dali max bonusy. Zresztą Ankieta daje jasno do zrozumienia "Czy bonusy mają wchodzić od razu maksymalnie?" 70% jest na tak. I tego powinniście się trzymać.

Mi się akurat i tym 70% osobom (pewnie jeszcze wzrosnie) nie będzie podobać fakt, że będziemy musieli expić/dropić/robić eQ itp, i na dodatek dropić zmianki by wbić coś dobrego... w takim razie bym wolał iść na serwer gdzie wbije rękami perfa niż się męczyć, a tego bardzo bym nie chciał bo serwer mi się podoba taki jaki jest. Chcecie jakiegoś "balansu" ? Dodajcie do broni możliwość wbicia SR/UM. Wtedy każdy będzie się od każdego różnił. Było pełno serwerów które były to mediumy , dawali 10/15 % absa i był płacz, dali perf i było wszystko okej. Tych których nie będzie stać na zmianki lub nie będzie im się chciało AŻ TYLE DROPIĆ, by wbić np 4x 15 absa to ode chce się od razu grać. To, że kilka osób NIE CHCE perfów, nie oznacza, że macie od razu cały plan zmieniać. Chyba daliście po to ankiete tak? Więc trzymajcie się tego, bo w takim razie, skoro nie kierujecie się ankietą, i macie zmienić wchodzenie bonusów z 15% na 10/15, to ja podziekuje, nie chce mi się bawić w dropienie kasy na zmianki, lub dropienie zmianek by wbić coś ciekawego, bo wolałbym w tym momencie expić lub dropić ulepszacze sobie na eQ i zapewne reszta osób tak samo.... Ale to wasz serwer, ja tylko napisałem swoje zdanie na ten temat a od was zależy co z tym zrobicie.

1. Wszystko zależy od tego ile czasu poświęcisz na gre.

2. sr i um można wbijać tylko do broni do expa!

3. Na tą chwile Bonusy wchodzą odrazu maksymalne

Znana jest dokładna Data, kiedy będzie TS3 Serwerowy ? :)

W tej chwili TS3 jest w trakcie budowy.

Mam pytanie co do Bronie na BM... Robi się ją tylko z Egzo? Bo w prezentacji nie widzę szpona :)

Oraz mała zapowiedź serii ze SpiinaMt2 :) Przepraszam za kosmiczne piski mojego mikrofonu :)

https://www.youtube.com/watch?v=zfuDPOTU8rc

Bronie dla BM tylko z egzo.

Opublikowano

Czy administracja robi jakiś ciekawy event na hallowen ? Drop dyń dodanie jakiegoś peta, kostium, fryz itp. ... całkiem ciekawie by to wyglądało :3

ddz8gi.png

Opublikowano

Czy administracja robi jakiś ciekawy event na hallowen ? Drop dyń dodanie jakiegoś peta, kostium, fryz itp. ... całkiem ciekawie by to wyglądało :3

Jeżeli grałeś na Nervilu to wiedz że do Hallowen jest zrobiona specjalna mapka tu masz ss :)1925296_570043063125449_7842212806999575 Zodi robi najlepsze eventy :) 

Opublikowano

Bron dla sury z egzo? Rozumiem, że dmg w tym mieczu zostały zamienione i ma większą wartość magicznego ataku? Czy chcecie wyeliminować bm'a?

Opublikowano

Bron dla sury z egzo? Rozumiem, że dmg w tym mieczu zostały zamienione i ma większą wartość magicznego ataku? Czy chcecie wyeliminować bm'a?

Dobrze , że tak jest co Ci to przeszkadza bm i tak zawsze był i będzie dobry więc o c b.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Obejrzałem zapowiedź na YT i nie podba mi sie tylko jedno, nie ma kryształowych kolczyków u handlarza dla ninji ( jak na większosci serwerow zapomniano o niej ). Gdzie znajde jakie statystyki maja nastepne kolczyki/naszyjniki/buty itp ?

Opublikowano

Obejrzałem zapowiedź na YT i nie podba mi sie tylko jedno, nie ma kryształowych kolczyków u handlarza dla ninji ( jak na większosci serwerow zapomniano o niej ). Gdzie znajde jakie statystyki maja nastepne kolczyki/naszyjniki/buty itp ?

Kryształowe kolczyki dropią w AV2 - więc tam na pewno będziesz miał ich więcej i nie potrzeba ich dodawać do sklepów. A o ninji nie zapomnieliśmy ;)

Statystyki kolczyków,naszyjników, butów itp. odkryjesz sam jak zagrasz :) 

Jeżeli grałeś na Nervilu to wiedz że do Hallowen jest zrobiona specjalna mapka tu masz ss :)1925296_570043063125449_7842212806999575 Zodi robi najlepsze eventy :)

Nervil to, Nervil tamto. Nie zapominajcie,  że to jest server odmieniony i będzie więcej rzeczy, które wymyślił ZODI, także z eventami nie bójcie sie - będą fajne :) 

Eventy będą bardzo ciekawe, dodawanie jakiegokolwiek peta, czy też kostiumu teraz jest to nie potrzebne. Będą na pewno update, które na pewno Was zaciekawią :) 

Kiedy rejestracja i client ?

Dzień przed startem :) 

Na pewno będziemy omawiać bo znam tego lumpa :D

Z tym że coś ostatnio ani go na mpc nie widać ani na fb :F

Nie ma mnie ostatnio nigdzie, gdyż jestem mocno zajęty :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...